Θηλυκές φωτορεπόρτερ'ς!!!

V

VIDEOMIX

Guest
Μπορεί μια γυναίκα να κάνει ρεπορτάζ σε γήπεδο ποδοσφαίρου με τους τεράστιους και με ιδιαίτερα αυξημένο βάρος επαγγελματικούς φακούς;

Σε μια δραστηριότητα οπου η ακρίβεια, ο συγχρονισμός και η κίνηση ειναι απαραίτητα για το αποτέλεσμα.

Reaction score
164
Α, δεν ξέρω. Θα ρωτήσω τη Νάνσυ στο κανάλι, που τραβάει με κάμερα, με κοτσαρισμένο επάνω το video Beta ή σέρνοντας δεκάδες μέτρα πολύ χοντρού καλωδίου, με έναν προβολέα επάνω και μια μπαταρία σαν αυτοκινήτου :)
Και τη σηκώνει ψηλά στα χέρια αν χρειαστεί :)
Και όλα αυτά φορώντας μίνι :)
Τι λες να μου απαντήσει; :)

Reaction score
0
Φυσικά και μπορεί.
Δεν είναι λίγες οι φορές που είδαμε γυναίκες σε πολλά μυηκώς δύσκολα επαγγέλματα και τα καταφέρνουν πολύ καλά γιατι συν όλα τα άλλα έχουν περισσότερη επαγγελματική συνείδηση και είναι περισσότερο λεπτολόγες και τακτικές.Δε συγχωρούν ούτε προσπερνούν τις ατέλειες!!! :cool:
Δε μετράει μόνο η δύναμη και η μυηκή ικανότητα αλλά η ικανότητα λήψης φωτογραφιών που έχουν ευκρίνεια και αποτυπώνουν "μαγικές" στιγμές (πχ ανάποδο ψαλίδι που καταλήγει στα δίχτυα).Πράγμα που απαιτεί περισσότερο αντίληψη και λιγότερο μυηκή ικανότητα....
Εξ' άλλου όλοι ξέρουμε ότι ο Δαβίδ νίκησε τον Γολιάθ.... :mrgreen:

Reaction score
0
Εξ' άλλου όλοι ξέρουμε ότι ο Δαβίδ νίκησε τον Γολιάθ.... :mrgreen:
Ναι,αλλα ξέρουμε οτι ήταν στημένο, εβραίοι γαρ :mrgreen:
Ακόμα και στημένο να ήταν,παρόμοια ιστορία έχει επαναληφθεί πολλές φορές!!!
Πόσες φορές δεν έχουμε μείνει έκπληκτοι από το αποτέλεσμα μικρόσωμων συνανθρώπων μας!!!!! :mrgreen:

Αλήθεια Θάνο,δε μας είπες την προσωπική σου άποψη επι του θέματος!! :twisted:
Θα έπαιρνες στο γήπεδο ποτέ γυναίκα για συνεργάτη????? :twisted: :mrgreen:

V

VIDEOMIX

Guest
Δέχωμαι προτάσεις. Η Νάνσυ ειναι εύκαιρη unfo; Τι θα έλεγες να δοκιμάσεις και εσυ Λουκίτσα; Αφού κιόλας πιστεύεις ακράδαντα στις δυνατότητες μιας δραστήριας γυναίκας; :)

Reaction score
0
Δέχωμαι προτάσεις. Η Νάνσυ ειναι εύκαιρη unfo; Τι θα έλεγες να δοκιμάσεις και εσυ Λουκίτσα; Αφού κιόλας πιστεύεις ακράδαντα στις δυνατότητες μιας δραστήριας γυναίκας; :)
Μη με προκαλείς..
Έχω κουραστει να επιβεβαιώνονται τα λόγια μου με πράξεις......
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

V

VIDEOMIX

Guest
Σάκη, τη Νάνσυ τη θέλεις να σου κρατάει το φακό της μηχανής ή.... :lol: :wink:
Δηλαδή, οι συνάδελφοί της την έχουν για να κρατάει οτιδίποτε λάχει; :roll: :mrgreen:
Διοτι εαν ενθυμούμε καλά, η ένδυσή που περιέγραψες δεν ειναι όταν βγαίνει σε κάποιο club, αλλα εν ώρα εργασίας. :lol:

V

VIDEOMIX

Guest
Μη με προκαλείς..
Έχω κουραστει να επιβεβαιώνονται τα λόγια μου με πράξεις......
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Λουκίτσα, σου "βγάζω το καπέλο". Δυναμική ως αμαζόνα. :wink:

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.088
Members
38.286