Θυμάστε την vivodi;

Reaction score
6
Προφανώς και την θυμάστε … το ερωτημα συγκεκριμένα εχει να κανει με το αν θυμάστε τις χρεώσεις σε συνδέσεις 384kb/s εν έτη 2005 και λιγο πριν το κραχ στο σύστημα της και την διακοπή παροχής adsl για περιπου τέσσερις μηνες.

Αν θυμάται κάποιος , παρακαλώ ας με ενημερώσει γιατι το εχω ψιλοξεχάσει.

( και μετα θα ρίξουμε λιγο γέλιο)

Reaction score
2
Δεν ευρεθη στο απειρο αρχειο μου με την πρωτη. Αυριο με το φως της ημερας θα ψαξω καλυτερα, καπου θα εχω.

Παντως σε μενα δεν ηταν διακοπη παροχης, αλλα εξαιρετικα μειωμενες ταχυτητες για 2 εβδομαδες. Τελικα με επιστολη χαριζονταν τα παγια 2 μηνων.

Reaction score
0
Για πες Ανδρεα ,γιατι ημουν συνδρομητης απο το 07/2004 εως 03/2007 και δεν ειχα καποια διακοπη στην συνδεση ( εχω την περιεργεια να μαθω )

Reaction score
6
Απάντηση: Θυμάστε την vivodi;

Την ιστορια την ειχα γράψει παλιοτερα στο avforum αλλα τα πραγματα λιγο πολύ είναι γνωστά και από το adslgr .com καθως εκει υπαρχει τοπικ με εκατοντάδες παραπονα των συνδρομητών της vivodi
Τον Αύγουστο του 2004 ειχα την φαεινή ιδεα να γινω συνδρομητής της για την υπηρεσια dsl 384 πραγμα που εγινε χωρις προβληματα τις πρώτες μερες του Σεπτέμβρη.
Τον πρωτο καιρο όλα πηγαιναν καλα και με εξαίρεση ότι ειχα πληρώσει δυο φορες το τελος ενεργοποίησης και οι λογαριασμοί μου ποτε δεν ερχόντουσαν στο συμφωνημένο ποσό , η ταχύτητα του 384 ηταν σταθερη.
Από τον πρώτο κιόλας μηνα ειχα πλερώσει περιπου 150 ευρω αλλα το λογιστήριο τους μου υποσχότανε πως στον επόμενο λογαριασμο το πρόβλημα θα λυνόταν ( πραγμα που δεν εγινε ποτε)
Αυτό όμως τελικά ηταν το λιγοτερο γιατι με το που μπηκε ο Δεκέμβρης το dsl χαθηκε και το pstn ξαναγύρισε στην σύνδεση μου αλλα ακομα πιο αργο. ( πραγματικά με το 56αρι μου δούλευα καλυτερα)
Τηλέφωνα επι τηλεφωνημάτων και κοροϊδίες επι κοροϊδιών με έφεραν στο σημειο να κανω καταγγελίες στην EETT και γενικά σε οποιον άλλο φορεα θα μπορούσε να με υποστηρίξει ως καταναλωτή .
Σε αυτές τις καταγγελίες και μετα από αναμονή μηνων πηρα μεσω της EETT την απαντηση της vivodi που την δέσμευε για μη χρέωση ολων των μηνων που δεν μου παρείχε τις προσυμφωνημένες υπηρεσιες .
Το Φεβρουάριο μετα κόπων και βασάνων καταφερα να κανω διακοπη και μετα από ένα ακομα μηνα χωρις dsl μεταφέρθηκα στην forhtnet οπου μεχρι σημερα όλα βαινουν καλως.
Βεβαια αν και η Vivodi μου ειχε υποσχεθει να μην μου ζητήσει χρηματα για το καιρο που δεν μου κατέβαλλε τα υποσχόμενα ,όχι μονο δεν το εκανε ,αλλα συνεχισε να μου στέλνει λογαριασμούς μεχρι τον Απρίλιο του 2005 ( τρεις μηνες αφου ειχα διακόψει).

Τελικα καποια στιγμη και μετα από τηλεφωνικές εξηγήσεις σε εντονο υφος σταματησαν να με ενοχλουν και πίστευα πως τελικα ειχα ξεμπερδέψει..
Όλα αυτά μεχρι πριν από δυο μερες και τρια χρονια μετα από αυτην την ιστορια , όπου ελαβα ταχυδρομικά από την vivodi εξώδικο με το οποιο απαιτεί να τις καταβαλω το ποσο των 210 ευρω αλλιώς θα προβει σε μηνύσεις και σε χρέωση δικαστικών εξόδων .

Και εγω τωρα δεν ξερω τι να κανω;;.
Να τους γραψω στα παλιότερα των υποδημάτων μου ή να τους ξανα υπενθυμίσω την έγγραφη υπόσχεση τους ;

Reaction score
24.010

υπενθημησε τους την υποσχεση και γραψτους
βεβαια επρεπε να επιμεινεις να παρεις πιστωτικο και βεβαιωση μηδενικου υπολοιπου

Reaction score
6

Πιστωτικό δεν έλεγε γιατι μολις έληξε το υποχρεωτικό εξαμηνο εκανα διακοπη σύνδεσης .
Το καιρο που εφυγα ειχαν ακομα προβλήματα .
Τωρα για τον μηδενικό λογαριασμό … εχεις δικο αλλα μετα απο τόσα χρονια ποιος θα το περίμενε.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Το εξώδικο για να έχει νομική ισχύ ως τέτοιο πρέπει να σου επιδοθεί από δικαστικό επιμελητή που θα πάρει και την υπογραφή σου, όχι να σταλεί με το ταχυδρομείο. Ρώτα κι ένα δικηγόρο, γιατί εγώ καταλαβαίνω ότι μάλλον πρόκειται για κίνηση "ψαρώματος". Γράφουν μια επιστολή ειδοποίησης για (ανύπαρκτες στην περίπτωσή σου) οφειλές, κι από πάνω κοτσάρουν και τη λέξη εξώδικο μπας και τρομάξει καμιά γριούλα.

Reaction score
172

Εμενα πριν απο λιγο με πηραν τηλεφωνο για να με απαλαξουν απο το παγιο του οτε:142:

Reaction score
6

Επίσης τρελό ειναι πως σε ολα αυτα τα χρόνια που δεν ειχα καμια σχεση με την vivodi με εχουν ενοχλήσει τουλαχιστον 2 φορες.για να ξανα γινω συνδρομητής τους
Φαίνεται την ψώνισαν που τους έλεγα όχι και τελικα σκέφτηκαν να με τιμωρήσουν ζητώντας μου με το ετσι θέλω χρήματα.

Reaction score
38

Όλα αυτά μεχρι πριν από δυο μερες και τρια χρονια μετα από αυτην την ιστορια , όπου ελαβα ταχυδρομικά από την vivodi εξώδικο με το οποιο απαιτεί να τις καταβαλω το ποσο των 210 ευρω αλλιώς θα προβει σε μηνύσεις και σε χρέωση δικαστικών εξόδων .
Από τα λίγα πράγματα που ξέρω στα σίγουρα, λόγω συζύγου δικηγόρου, μπορώ να σου πω τα εξής:
1. Ταχυδρομικό εξώδικο ΔΕΝ έχει καμία ισχύ. Μόνο με δικαστικό επιμελητή μπορούν να παραδοθούν, ώστε στη συνέχεια να έχουν νομική ισχύ σε ενδεχόμενο δικαστήριο, καθώς έτσι πιστοποιείται η παραλαβή τους (υπογράφει το σχετικό έγγραφο ο επιμελητής). Ως έχει είναι απλώς σα να μην το έλαβες ποτέ...
2. Για απαίτηση 210 Ευρώ, τα οποία βεβαίως δεν γνωρίζουν καν αν θα αναγνωριστούν από το δικαστήριο (στο σύνολο ή εν μέρει), είναι μάλλον απίθανο να πάνε σε δικη, καθώς ούτε την αμοιβή του δικηγόρου δεν θα καλύψουν. Ενδεικτικό αυτού είναι και το γεγονός ότι ούτε ταχυδρομικό επιμελητή δεν θέλησαν να πληρώσουν, καθώς ξέρουν ότι είναι χαμένα λεφτά.

Συμπερασματικά: Σου έστειλαν μια επιστολή υπό τον τίτλο εξώδικο, ώστε να σε εκφοβίσουν για να πληρώσεις. Εφόσον μάλιστα έχεις και την απάντησή τους μέσω ΕΕΤΤ ότι δε θα πληρώσεις για τους μήνες που δεν είχες την συμφωνηθείσα υπηρεσία, απλώς ΓΡΑΨΤΟΥΣ κανονικά!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.208
Members
38.305
Νεότερο μέλος
Nikosdi