Θόρυβος σε plasma tv

OGV

Reaction score
0
Παιδιά δεν ξέρω, ίσως είναι ιδέα μου, αλλά νομίζω ότι η plasma που έχω (Samsung PS42P4A) άρχισε να κάνει έναν υψίσυχνο θόρυβο που δεν τον έκανε παλαιότερα, τουλάχιστον όχι σε τέτοιο βαθμό.Δεν είναι θόρυβος από ανεμιστήρες.Είναι σαν ... :p :p :p ζουζούνισμα συνεχόμενο.Έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος κάτι τέτοιο?Μήπως τον έκανε από πριν και δεν το είχα ακούσει και τώρα που το παρατήρησα κολλάει συνέχεια η προσοχή μου σ' αυτό? Δεν ξέρω.

Reaction score
0
Καποιες πλασμα που ειδα, πισω στα τροφοδοτικα και αλλα ηλεκτρονικα , εκαναν εναν θορυβο σαν συνεχομενης ηλεκτρικης εκκενωσης σαν στα συρματα υψηλης τασης. Νομιζες οτι αν αγγιζες θα σε τιναζε.

OGV

Reaction score
0
Ναι, κάπως έτσι το αισθάνομαι κι εγώ.Απλά έχω την εντύπωση ότι στην αρχή ήταν λιγότερο έντονο και τώρα αυξήθηκε η έντασή του.Εκτός και αν είναι ιδέα μου επειδή το παρατήρησα.Όπως με το τικ-τακ του ρολογιού τη νύχτα, που έτσι και "κολλήσεις" δε φεύγει από τα αυτιά σου με τίποτα :p :p :p

OGV

Reaction score
0
Έβγαλα όλα τα καλώδια και την άφησα εκτός ρεύματος, αλλά δεν είδα κάποια διαφορά.

Reaction score
1
Μήπως φταίει το ρεύμα της ΔΕΗ;
Την έχεις συνδεδεμένη με κάποιο Line-R ή UPS;

OGV

Reaction score
0
Όχι δεν έχω UPS, μόνο ένα προστατευτικό πολύμπριζο για προστασία από υπερτάσεις.Πάντως στην τάση της ΔΕΗ δεν παρατηρώ κάποια αλλαγή τις τελευταίες μέρες.

Reaction score
5
Αυτο το "ζουζουνισμα" μαλλον προερχεται απο το παλμοτροφοδοτικο.
Δε μπορει να ζουζουνιζει κατι αλλο...

Ο χωρος που την εχεις κλιματιζεται? Ρωτω, διοτι με τη ζεστη η συμπεριφορα των συσκευων αλλαζει...

spylab

Shalom
Moderator
Reaction score
34.733
Ειναι γνωστος αυτος ο θορυβος στις πλασμα.. οταν ανεβασεις την φωτεινoτητα αυξανει?

OGV

Reaction score
0
Παιδιά, όχι ο χώρος δεν κλιματίζεται, οπότε μπορεί γι' αυτό να εμφανίστηκε τώρα που ο υδράργυρος έπιασε 37άρια.Επίσης, όταν αυξάνω τη φωτεινότητα δεν παρατηρώ κάποια αλλαγή.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.268
Members
38.292
Νεότερο μέλος
Neroponti