Ιστοριες με γλαρους ...

Decembered

Μαϊμού
Μηνύματα
17.654
Reaction score
40.817
... δε κανανε. 🐒 οχι αληθεια, ο δισκος κυκλοφορησε αρχικα καπου στα 2000ς και το ξαναπαιξαν?! ή το εκαναν ριμαστερ..?! σχετικα προσφατα... 8-)
 


Μηνύματα
15.165
Reaction score
17.190
 




Μηνύματα
455
Reaction score
1.569
... και μετα αρχισαν οι κοντρες με τηγ αφεντια μου. Μπορω αραγε να απομονωσω αντιστοιχες κινησεις αλλα σε γεγονοτα που διαρκουν ελαχιστα ?

Double.jpg


... και το πανηγυρι ξεκινησε !

Αυτος ειναι ο ιδιος γλαρος, διαφορετικες μερες για αυτο και η βουτια του ειναι παρομοια.

Καποτε ισως αναφερθω πιο αναλυτικα αλλα μεχρι τοτε να θυμαστε οτι το ματι σας ειναι πολυ πιο γρηγορο απ' οσο φανταζεστε, αν εξασκησετε δε τα αντανακλαστικα σας τοτε θα μπορειτε να τραβηξετε αυτο που θελετε την στιγμη που θελετε με μεγαλη ευκολια.

Θεωρουν τις φωτογραφιες δρομου δυσκολο ειδος επειδη το ουτε το θεμα, ουτε ο τοπος, ουτε ο χρονος καθοριζονται απο τον φωτογραφο και συγχωρουνται τυχον κομενα κεφαλια, στραβα καρρε κλπ και μερικες φορες δινεται η εντυπωση πως ειναι σαν να επεσε κατω η μηχανη και να τραβηξε μονη της την φωτογραφια.

Εξασκησετε τα αντανακλαστικα σας με οτι τροπο κρινετε εσεις και μην μενετε προσκολημενοι σε τσιτατα θεωρητικων μπουρδολογων που ειναι ανικανοι να τραβηξουν εστω και μια σωστη φωτογραφια.

Δειτε σε μεγαλα ξενα φωτογραφικα sites φωτογραφιες, ισως τρομαξετε με την φωτογραφικη δεινοτητα καποιων φωτογραφων αλλα μην απογοητευτειτε, αρχιστε τις κοντρες με την αφεντια σας και χαραξτε το δικο σας μονοπατι στον χωρο της φωτογραφιας.
 

Μηνύματα
455
Reaction score
1.569
DSC_7723-1-copy.jpg


Νεαρος γλαρος που δεν εχει αλλαξει ακομα τα πουπουλα του στα λευκα που ξερουμε μιας και η φυση θελει να τον προφυλαξει και τα πουπουλα του να μην ξεχωριζουν ευκολα στους βραχους που κρυβεται.
 




Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
172.896
Μηνύματα
2.921.963
Members
38.108
Νεότερο μέλος
Evri
Top