ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ LCD - TFT - PLASMA

Reaction score
3.565
Μέσα στις γιορτές , είχα παιδάκια σπίτι και μου άφησαν δαχτυλιές από γαριδάκια !!!! .\,στην tv (sharp aquos 42)

Ποιο καθαριστικό προτείνεται?

Δοκίμασα στεγνό πανί , με κρύα την tv αλλά δυστυχώς οι λεκέδες επιμένουν!

Ας γίνει sticky μιας και πιστεύω ότι είναι φλέγον!

Reaction score
25.759
ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ WETEX ΜΕ ΝΕΡΑΚΙ ΠΟΛΥ ΓΕΡΑ ΣΤΙΜΕΝΟ-ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΑΓΟΝΑ- ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ. ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΑΝΑΠΟΔΑ -ΤΟ ΜΕΣΑ ΕΞΩ- ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΗ ΠΙΕΣΗ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΠΡΕΥ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΘΟΝΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΟΥΝ ΚΑΛΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΚΙΕΣ.

Reaction score
14
μωρομαντηλα τα καλυτερα... και μετα ενα μωρομαντλο αποξηραμένο για σκούπισμα και στίλβωμα!! με απαλές κυκλικές κινήσεις!!

Agg

Reaction score
0
Απάντηση: ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ LCD - TFT - PLASMA

Και εγω με μωρομαντηλα την καθαριζω και μετα σκουπισμα με καθαρο βαμβακερο, μαλακο πανακι.

Reaction score
14
σωστός θα το ελεγα οτι το καλύτερο κόλπο είναι το σκούπισμα με ενα παλιό βαμβακερό μακό. μετά το μωρομάντηλο πάντα!!!

Reaction score
139

Reaction score
3.565
1/3 ισοπροπυλική

2/3 απεσταγμένο

βαμβακερό πανί το βρέχουμε με το μίγμα , στύβουμε , καθαρίζουμε

και τέλος στεγνό βαμβακερό πανί !!

Το αποτέλεσμα εκπληκτικό

σε sharp 42 lcd , pavasonic 26 lcd και 22άρα viewsonic !!!

Reaction score
3.565
μάλιστα κύριοι CH3 CHOHCH3 + H2O , από φαρμακείο

isopropanol και απεσταγμένο

όσο για τα προϊόντα του εμπορίου δεν τα εμπιστεύομαι γιατί κρατάνε μυστικές τις "φόρμουλες" και δεν αναγράφουν τα συστατικά!

Η δοκιμή έγινε πρώτα στην 26άρα που έχω στο δωμάτιο και μετά από δυο μέρες , που δεν παρουσίασε κανένα ίχνος λεκέ , στην 42άρα!

Η οθόνες δείχνουν σαν καινούριες!

Reaction score
37
Lidl πανάκι micro fiber με νερό , τα χημικά άστα για τελευταία λύση.

μακραν η καλυτερη και η πιο ενδεδειγμενη λυση,πανακι με μικροκυψελες ελαφρως βρεγμενο,δεν υπαρχει καλυτερος τροπος και κανει φυσικα και για ολες τις γυαλινες επιφανειες,απλα θαυματουργο!!
μακρυα απο χημικα!

Reaction score
14
μακραν η καλυτερη και η πιο ενδεδειγμενη λυση,πανακι με μικροκυψελες ελαφρως βρεγμενο,δεν υπαρχει καλυτερος τροπος και κανει φυσικα και για ολες τις γυαλινες επιφανειες,απλα θαυματουργο!!
μακρυα απο χημικα!
+ Πολλα 111111111111

παιδιά και το αθωότερο χημικό είναι επικίνδυνο... ακόμα κάθε ζουμί που θα ρίξετε πάνω στο πάνελ μπορεί μια στα χίλια να φτάσει και στα ηλεκτρονικά της. Ακόμα επειδή πολλές οθόνες εχουν πλαστικό κάλυμα (τζάμι...!) καλό είναι να μην βάζεις τίποτε που μπορεί να προξενήσει μόνιμο θαμβωμα!

Μαλακό πανάκι μικροφαιμπερ και φυσικά ακόμα ασφαλέστερο είναι το μωρομάντηλο και μετά αμέσως σκούπισμα με παλιο μακό κοττόν μπλουζάκι... με κυκλικές κινήσεις! και στο τέλος μάζεμα πρός μια γωνιά.

Reaction score
14
Ωχ... τώρα θέλουμε άλλες 2 σελίδες με οδηγίες για το πώς βγάζουμε τις σκόνες απ' τη γωνία...:137:
εδω σε θέλω αν είσαι μάστορας!!! ΕΔΩ φαίνεται ο Μάστορας και ο Κάστορας!!!

Reaction score
0
Εδώ φίλε dream_gr θέλει μεταπτυχιακό στo ξεσκονόπανο, δάχτυλα μπαλαρίνας, και 10 γαϊδάρων υπομονή!

Reaction score
14
Για το τέλος.... swiffer που κολλάνε οι σκόνες πάνω του σαν μαγνήτης!!! Και "καθάρισες"!

Reaction score
0
Αυτά που παίρνει 5-5 τα πακέτα η γυναίκα μου και τα πληρώνω ένα σκασμό λεφτά???
Κάνουν και δουλειά εκτός απ' το να με ξεπαραδιάζουν? Για δες....
:107:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.018
Members
38.277
Νεότερο μέλος
papoutsisy