Πωλούνται καλώδια ηχείων Ultralink Excelsior 2.4 Time-Aligned™ Bi-Wire, μήκους 2 χ 3 μέτρα και δίνεται σαν δώρο 1 χ 85 εκατοστά για χρήση σε κεντρικό ηχείο, και είναι σε άριστη οπτική κατάσταση. Όσον άφορα των L/R ηχείων είναι τερματισμένα με επίχρυσες μπανάνες τύπου BFA για σύνδεση προς τον ενισχυτή και άριστης ποιότητας δίχαλα για σύνδεση προς τα ηχεία. Για το κεντρικό ηχείο είναι όλα τερματισμένα με επίχρυσες μπανάνες τύπου BFA. Επίσης εξωτερικά έχει επιπλέον “κάλυμμα” πλεκτό ναύλον για εξτρά προστασία-θωράκιση και τερματισμένα με θερμόσυστελλόμενα μακαρόνια, επίσης οι κολλήσεις έγιναν με ασημοκόλληση WBT! Επίσης υπάρχει η δυνατότητα να τα ακούσετε στον χώρο σας και για να έχετε κατ' ιδίαν άποψη.
--------------------------------------------------------------------------
ΤΙΜΗ ΠΩΛΗΣΗΣ: 150€
Περιοχή μου είναι η Ν. Σμύρνη. Για έξτρα πληροφορίες και ότι άλλο θέλετε στείλτε με pm το τηλέφωνο σας η θα σας στείλω το δικό μου, τα μηνύματα θα τα ελέγχω καθημερινά. Ευχαριστώ, Βασίλης.
ΤΙΜΗ ΠΩΛΗΣΗΣ: 150€
Περιοχή μου είναι η Ν. Σμύρνη. Για έξτρα πληροφορίες και ότι άλλο θέλετε στείλτε με pm το τηλέφωνο σας η θα σας στείλω το δικό μου, τα μηνύματα θα τα ελέγχω καθημερινά. Ευχαριστώ, Βασίλης.