ΚΑΣΣΕΤΟΦΩΝΟ PIONEER CT-95

Reaction score
201
Απάντηση: ΚΑΣΣΕΤΟΦΩΝΟ PIONEER CT-95

Εχω το PD-91 με τα ξυλινα πλαινά, όπως και τον αντίστοιχο σετ προενισχυτή - τελικού (C-90,M-90), αλλά δεν είναι προς πώληση (προς το παρόν τουλάχιστον)!

jpaudio

Επαγγελματίας
Reaction score
1.719

Έχω το CT-93, τον C90a και τον M90a με τα ξύλινα πλαϊνά σαν και καινούργια. Από τα πιο όμορφα κομμάτια , αν όχι τα ομορφότερα, της Pioneer και όχι μόνο αυτής της εποχής.
Φιλικά,
Γιάννης
Υ.Γ. Πιστεύω ότι το 93αρι είναι κατάτι καλύτερο από το 95αρι, τουλάχιστο σε κατασκευή.

Reaction score
201

Εχω και το CT-93 αλλά το κρατάω γιατί έχω όλη τη σειρά, όπως είπα, με τα ξυλινα πλαινά (C-90,M-90,PD-91, CT-93 και F-91).
To CT-95 είχε καλύτερα χαρακτηριστικά από το CT-93 , πχ είναι το μοναδικό κασσετόφωνο που φθάνει με κασσέτα μετάλλου τους 30,000 κύκλους!. Σαν κατασκευή τα δύο κασσετόφωνα έχουν διαφορετική με κάποια κοινά σημεία κυρίως στο transport και στην επιχάλκωση του σασί. Τα υλικά του CT-95 είναι ποιοτικότερα με καλούς "κόκκινους" πυκνωτές ELNA στα κρίσιμα σημεία μεταφοράς του σήματος. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι δε ρυθμίζεται εύκολα το αζιμούθιο της κεφαλής (δεν αφαιρείται το πορτάκι), αλλά πρέπει να λυθεί η πρόσοψη. Αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό!!. Για να μην επεμβαίνουν εύκολα οι "κατσαβιδάκηδες"!

Reaction score
201

Αλλος ένας θρύλος πουλήθηκε!
Ευχαριστώ τον Γιάννη για την συναλλαγή και την κουβέντα που είχαμε.Παρακαλώ να κλείσει η αγγελία. Ευχαριστώ το avsite για την φιλοξενία.

Καλό Πάσχα σε όλους!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.849
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss