ΚΑΤΕΒΑΖΩ μόνο με 60 kb.!!!!! ΒΟΗΘΕΙΑ

Reaction score
14
Από σήμερα είμαι κανονικά στην ΤΕΛΛΑΣ εδώ και μερικές ώρες αλλά παρουσιάζεται το έξεις κωμικοτραγικό πρόβλημα!!!!! Πάω να κατεβάσω και κατεβάζω με ταχύτητα κάπου στα 60 με 65 kb.!!!!!!! Τρελάθηκα!!! Είμαι μέσα στο κέντρο της Χαλκίδας και δεν ξέρω τι να κανω;;;;; Σας παρακαλώ υπάρχει τίποτα που πρέπει να κανω;;;; Το έχω συνδέσει κανονικά το ρουτερ με την θήρα ethernet και βγάζω αυτήν την ταχύτητα!!!! Το να κανω;;; Δεν ξέρω και καλά Από αυτά (τα αγγλικά μου έιναι φτωχά) και δεν ξέρω αν θα πρέπει να κανω κάποια ρύθμιση στο ρουτερ.......Τι να κανω φίλοι μου;;;; Τι ενέργειες πρέπει να κανω για να βελτιώσω την ταχύτητα μου;;;;;

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
11.006
Απάντηση: ΚΑΤΕΒΑΖΩ μόνο με 60 kb.!!!!! ΒΟΗΘΕΙΑ

Όταν λες "κατεβάζω" εννοείς από torrent ή από ftp; Σίγουρα υπάρχουν οδηγίες στα ελληνικά στο πακέτο που συνόδευε το router σου, αλλά πιθανότατα μπορεί να σε βοηθήσει και το help-desk της Tellas.

Την ταχύτητα σύνδεσής σου μπορείς να τη μετρήσεις κι εδώ, αφού βέβαια πρώτα κλείσεις οτιδήποτε έχεις και κατεβάζει (καλό είναι να κάνεις κι ένα soft-reset στο router).

PGM

Reaction score
0
Μπες στις ρυθμισεις του μοντεμ και δες επισης σε τι ταχυτητα 'κλειδωνει' το μοντεμακι σου ?

Για να μπεις , συνηθως βαζεις την διευθυνση 192.168.1.1 και user name / pass που σου λεει το manual. Συνηθως ειναι admin , admin / admin - 1234

Reaction score
14

κατεβάζω αυτό το αρχείο που είπε παραπάνω ο φίλος μας,,,όμως......τελικά το κατεβάζει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ αργά αυτό το αρχείο Στις πληροφορίες που σου λεει καθώς κατεβαίνει το αρχείο λεει οτι έχει κανει περίπου το 21% θελει κάπου 18 λεπτά!!!! και Κατεβάζω με......41.8 kb.....
περίπου σε μισή ώρα αναγκαστικά θα σας πω.....

Reaction score
19
Μην το κατεβάσεις όλο! Στο έβαλα για να δεις με τί ταχύτητα θα το κατέβαζε από μια σελίδα που μπορεί να δώσει ταχύτητες...

Reaction score
14

Επειδή δεν ξέρω από αυτά (είμαι ανίδεος με τον υπολογιστή) και με πολύ λίγα αγγλικά. τι είναι αυτά που μου λες;;; Είναι σαν να μου λες κινέζικα.....
Θα προσπαθήσω να κατεβάσω αυτό το αρχείο και να σας πω. αν δεν σας πω σήμερα αύριο θα σα ζητήσω βοήθεια γιατί μάλλον όπως κατεβάζει έχω δουλειά και πρέπει να φύγω.....

Reaction score
14

Σκέτη ΑΠΕΛΠΙΣΙΆ είναι.......
Εχω "σαλτάρει"!!!!! θα σας παω ισως αυριο με τι ταχυτητα μου λεει και θα περιμενω με αγωνία κάποια συμβουλή σας....

Reaction score
14

Τους πήρα τηλ σήμερα (ΤΕΛΛΑΣ) (ομολογώ πολύ ευγενικοί ήταν όλοι αυτοί που ήταν στο τεχνικό τμήμα και πρόθυμοι ακόμη και σε μένα τον ανίδεο να με εξυπηρετήσουν...) και αφού είδαν οτι η σύνδεση και κάποια νούμερα στην ethernet ήταν λάθος και μου είπαν να τα διορθώσω. αλλά μετά από κάποιες μετρήσεις είδα οτι ΚΑΙ ΠΑΛΙ ήταν ΣΧΕΤΙΚΑ χαμηλή η ταχύτητα έπιανα περίπου το 1,5mb από τα 8-9 που υπόθεσα οτι θα είχα. Σήμερα το πρωί παρουσιάσθηκε εξής ΤΡΑΓΙΚΟ θέμα . Σε πολλά site δεν μπορώ να μπω και μάλιστα ακόμη και στο rapidshare σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ αρχείο δεν μου έβγαζε την σελίδα....(έλεγε ότι έιναι αδύνατη η σύνδεση με τον διακομητή) ακόμη και η σελίδα η κεντρική του in.gr δεν μου βγάζει τις εικόνες!!!!! Πήρα πάλι τηλέφωνο και μου είπαν να αλλάξω τις ιδιότητες μέσα από τις συνδέσεις δικτύου το πρωτόκολλο interet(TCP/IP) και να τσεκάρω την χρήση των παρακάτω διευθύνσεων διακομιστή DNS τα νούμερα στο πρώτο (προτεινόμενος διακομιστής DNS 208.67.222.222 και από κάτω να βάλω τα 208.67.220.220
τα έβαλα φίλοι μου και ακόμη ΤΙΠΟΤΑ !!!!!
Εσείς μπορείτε να κατεβάσετε κανονικά με την Τελλας οτιδήποτε;;; Τι ρυθμίσεις έχετε;;;
Επαναλαμβάνω μέσω στο κέντρο της Χαλκίδας και έιναι απελπιστικό να μην μπορώ να κατεβάσω τίποτα......
Σας παρακαλώ μια βοήθεια γιατί κοντεύω να τρελαθώ.....

Reaction score
14

Τελικά μετά από πολλά τηλεφωνήματα στην Τελλάς, είχε πρόβλημα το δίκτυο της και σήμερα αποκαταστάθηκε.ΟΜΩΣ το πρόβλημα παραμένει σταθερό σε μένα. Ταχύτητα κάπου στα 1,5 με 1,8mb!!! Τι να κανω;;; να κανω κάποια ρύθμιση;;;; Τι φιλτρακι να βάλω στο τηλέφωνο και που; για να περιορίσω τον θόρυβο;;;;
Εσείς άμα έχετε την τελλας τι ρυθμίσεις έχετε κανει στο ρουτερ ή οπου αλλου υπάρχουν;;;

Reaction score
0

Τελικά μετά από πολλά τηλεφωνήματα στην Τελλάς, είχε πρόβλημα το δίκτυο της και σήμερα αποκαταστάθηκε.ΟΜΩΣ το πρόβλημα παραμένει σταθερό σε μένα. Ταχύτητα κάπου στα 1,5 με 1,8mb!!! Τι να κανω;;; να κανω κάποια ρύθμιση;;;; Τι φιλτρακι να βάλω στο τηλέφωνο και που; για να περιορίσω τον θόρυβο;;;;
Εσείς άμα έχετε την τελλας τι ρυθμίσεις έχετε κανει στο ρουτερ ή οπου αλλου υπάρχουν;;;

Τι να κάνεις? Καταρχάς να πας να ανάψεις μια λαμπάδα ισα με τον μπόι σου που μπορείς με την Tellas και πιάνεις τέτοιες ταχύτητες, είναι θαύμα!!!

Εγώ ξεκίνησα με 4-8 kbps και μετά από αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα έφτασα αισίως σε ένα μέσο όρο των 60-80 kbps, Τις ταχύτητες που αναφέρεις πιο πάνω δεν τις είδα ποτέ.

Καθώς γράφω αυτό το μήνυμα παράλληλα είμαι στην αναμονή για να συνδεθώ με το τεχνικό τμήμα της εν λόγο εταιρείας. Πριν λίγο μιλούσα με το τμήμα λογαριασμών να τους αναφέρω το γεγονός ότι ενώ πληρώνω για την υποτιθέμενη 24αρα γραμμή, οι πραγματικές μου ταχύτητες δεν φτάνουν ούτε το 1/24ο αυτών που πληρώνω. Αυτό που ειπώθηκε είναι ότι αν το πρόβλημα δεν λυθεί να ξανατηλεφωνήσω για να γίνει αίτημα για πιστωτικό.

Και περιμένω....την σύνδεση....

Reaction score
0

Τελικά κατάφερα να συνδεθώ και η πρώτη απάντηση που έλαβα είναι η απάντηση "καραμέλα" "...το γνωρίζουμε , υπάρχει γενικό πρόβλημα και περιμένουμε να αποκατασταθεί, οι τεχνικοί μας δουλεύουν για αυτό το πρόβλημα..."

"...μιλήστε με το τμήμα των λογαριασμών για πιστωτικό"

Απάντηση μου

" ναι να μιλήσω αλλά για πιο διάστημα να τους πω για πιστωτικό"

Απάντηση υπαλλήλου

"για το διάστημα που είχατε το πρόβλημα"

Απάντηση μου

"Το πρόβλημα το έχω από τότε που συνδέθηκα μαζί σας και το έχω και τώρα, και δεν γνωρίζω για πόσο ακόμα θα το έχω, για μια ημέρα, μια εβδομάδα, ένα χρονο..."

Απάντηση υπαλλήλου

"έεε , εεεε , τι να σας πω οι τεχνικοί δουλεύουν σε αυτό και σήμερα αύριο θα έχει αποκατασταθεί το πρόβλημα αν και δεν μας ...."

Διακόπτω τον υπάλληλο και του λέω

"καλά θα περιμένω μια εβδομάδα ακόμα , καλά είναι"

Απάντηση υπαλλήλου

"ΝΑΙ , ΝΑΙ μια εβδομάδα καλά είναι, θα έχει λυθεί μέχρι τότε...."

ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ!!!

Reaction score
172

Ναι αλλα δεν εχεις παγιο οτε :142:

Reaction score
14

τελικά πριν από λίγο κατάφερα να συνδεθώ από ΧΘΕΣ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ δεν είχα ιντερνετ!!!!
τελικά φίλοι μου θα αρκεστώ μόνο στα 1.5mb ;;;;; και αυτά οχι "σταθερά";;;;; (έχω δει και αρκετή χαμηλότερη ταχυτητα.....) Τι να κανω;;;;

Reaction score
14
τα παράπονα σας στον ΤΕΛΗ... αυτός φταίει!!!

Απεριόριστο ιντερνετ δεν δίνει?

Απεριόριστο είναι... κανείς δεν μπορεί να το ορίσει...!!!!

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.224
Members
38.309
Νεότερο μέλος
ChristosDi