ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ESOTERIC X-03 SACD ??

Status
Not open for further replies.
Reaction score
460
Καλησπέρα στην διαχείριση, τόσο πολύ ενόχλησε η αναφορά μου για το ESOTERIC X-03 που κλειδώσατε την συνομιλία ;;
Μπορείτε να αιτιολογήσετε την κίνηση αυτή παρακαλώ ;;
Καλησπέρα στην διαχείριση, τόσο πολύ ενόχλησε η αναφορά μου για το ESOTERIC X-03 που κλειδώσατε την συνομιλία ;;
Μπορείτε να αιτιολογήσετε την κίνηση αυτή παρακαλώ ;;
??

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.259
Μετά απο 8 σελίδες ολοκληρώθηκε το νήμα. Δεν έχει νόημα να συνεχιστεί μονομερής "συζήτηση" για κάτι που είναι πιά βέβαιο οτι δεν θα αλλάξει αφού δεν επισκευάζεται.

Και δεν σας απαγορεύτηκε τίποτα. ;)

Reaction score
460
Μετά απο 8 σελίδες ολοκληρώθηκε το νήμα. Δεν έχει νόημα να συνεχιστεί μονομερής "συζήτηση" για κάτι που είναι πιά βέβαιο οτι δεν θα αλλάξει αφού δεν επισκευάζεται.

Και δεν σας απαγορεύτηκε τίποτα. ;)
Εχετε ενεργοποιήσει την καθυστερημένη λειτουργία αναρτήσεων στον λογαριασμό μου ....πως δεν έχετε απαγορεύσει τίποτα.
Η συζήτηση δεν ήταν μονομερής, διάλογος γινόταν και αυτο´ επιβεβαιώνεται, η τελευταία ανάρτηση δεν ήταν δική μου....αλλά δεν κάνει μάλλον να θίγουμε αντιπροσώπους.
Ωραία τακτική.

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.259
Εχετε ενεργοποιήσει την καθυστερημένη λειτουργία αναρτήσεων στον λογαριασμό μου ....πως δεν έχετε απαγορεύσει τίποτα.
Όχι.

Reaction score
460
Κάντε και πέστε ότι θέλετε, τα μέλη αντιλήφθηκαν περί της τακτικής γενικότερα.....διαγράψτε όλη την ανάρτηση εάν θέλετε.....δεν με ενδιαφέρει καθόλου πλέον.

Status
Not open for further replies.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.487
Members
38.187
Νεότερο μέλος
kotsos134