Κάτι Μοναδικό για όλους μας

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Το Google δημιούργησε το Frappr!

Οπου άνθρωποι με κοινά ενδιαφέροντα μπαίνουν στο χάρτη της πατρίδας μας ή ακόμα και στο παγκόσμιο.
Δεν είναι Forum, απλά δηλώνουμε τη παρουσία μας και τη θέση μας!!!!

Ανοιξα λοιπόν εκ μέρους όλων μας το Greek Home Theaters σε αυτο το link:

http://www.frappr.com/greekhometheaters

όπου όλοι όσοι έχουν φτιάξει μια γωνιά ή κάποιο δωμάτιο ή ακόμη οσοι σχεδιάζουν μπορούν να περάσουν το όνομα ή το ψευδώνυμο τους με κάποιοα φωτογραφία του χώρου τους και να αφήσουν το αποτύπωμα τους στη σελίδα του χάρτη μας μαζί με κάποιο μήνυμα χαιρετισμού.

Το ίδιο έκανα και για τους προβολείς στο Greek Projector Owners στη διευθυνση:

http://www.frappr.com/greekprojectorowners

Η όλη διαδικασία-εγγραφή είναι πολύ εύκολη και σε μερικούς θα φανεί μέχρι και γελοία. Δηλώστε τώρα τη θέση σας για να γεμίσουμε το χάρτη της πατριδας μας.
Διαδώστε το παντού.
Θα μπορέσουμε να καταμετρηθούμε και να γνωριστούμε. Μια πραγματικά μεγάλη ευκαιρία.

Θα ήταν πολύ καλό να δημιουργούσε ο Ανδρέας ή ο Γενικός ένα Frappr! για τα μέλη του AVSite όπως επίσης να ανοιγόταν και ένα ακόμη για το 2 Channel Audio από κάποιο μέλος με σχετική εμπειρία ή ίσως συντονιστή μας.
Όποιος ανοίξει κάποιο καινούργιο ας το γράψει από κάτω για να γραφτούμε όσοι θέλουν να συμμετέχουν.

Μια μεγάλη ευκαιρία να γνωριστούμε και να ενωθούμε πάνω στο χάρτη της Ελλάδας μας.
Τι λέτε; Θα τον γεμίσουμε; :wink:

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Δεν ξέρω Χρήστο μου.. .. ..
Σίγουρα ένα για τα μέλη του Av-Site πρέπει να ανοιχτεί, αλλά μερικοί είναι 2 channel, άλλοι multichannel και άλλοι προβολάκηδες δεν θα με πείραζε να υπήρχαν διαχωρισμοί στο τι καθένας πιστεύει σαν πιο οικείο του Hobby!!!

Στο κάτω-κάτω συζητήσεις δεν γίνονται εκει μέσα, απλά δηλώνεις μια φορα τη παρουσία σου και βλέπεις και πόσοι άλλοι σαν και σένα υπάρχουν, βλέπεις τις φωτογραφίες τους κλπ. Ετσι μια και έξω και απλά.

Εγώ για παραδειγμα έχω γραφτεί και το παγκόσμιο Frappr των CRTs. Ημούν το 15 μέλος και σε μια μέρα υπερδιπλασιάστηκαν. Ετσι λειτουργει. Spread the word.

Στη Γερμανία gamers frappr έχει ήδη 1,000,000 μέλη!!!!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.478
Members
38.187
Νεότερο μέλος
kotsos134