- Reaction score
- 4
Τι θα λέγατε να μαζέψουμε ολες τις photo από το <<φωτογραφίες μελών Home cinema>> και να τις βαζαμε ολες σε ένα άλλο καινούριο thread που θα ανεβαζει ο καθενας μονο photo με ένα μικρο σχολιο…
Ξερω ότι εχει ξαναειπωθεί και από αλλους το θεμα αυτό.
Ετσι όπως εχει γινει το Thread αυτό είναι καπως βαρετο να γυρνας τοσεεεεεεες σελίδες για να δεις τις επομενες φωτογραφίες.
Βέβαια εχουν χαβαλέ και τα σχόλια αλλα αυτά όπως και οι ερωτήσεις τυπου (από πού το πηρες μου, η δωσε μου πληροφορίες για τον ενισχυτή που ειδα θα μπορουσαν να γινουν μεσο Pm)
Πιστευω θα ηταν καλύτερο ένα Thread καινούριο με τις φωτογραφίες μας μονο.
Και να καναμε και ένα διαγωνισμό κάποια στιγμή! Θα ειχε απίστευτη πλακα!
Ξερετε…. Μαχαιρώματα και τετοια. Όχι το δικο μου είναι καλύτερο και εσένα σε ψηφίσαν γιατι εισαι βύσμα και τετοια πράγματα…
(πλάκα κάνω)
Ας βάλουμε και ένα δωρο ετσι για επιβράβευση. Πχ εγω θα βαλω αν το κάνουμε ένα cd rw 52 x της Sony. To εχω 2 χρονια αλλα εχει δουλεψει 1 μηνα. Μετα πηρα dvd rw και μπηκε στο ντουλαπι. Aπλα δωρακια ετσι για τον χαβαλε. Ότι εχει ο καθένας να προσφερει…
Παντος εξακολουθώ να πιστευω ότι ένα thread με φωτο μόνο θα ηταν σωστο για το forum και για τους επισκέπτες που βλεπουν την σελίδα.
Τις photo μπορούμε να τις ξανα ανεβάσουμε εμεις στο καινουριο thread με τις περιγραφες των μηχανημάτων μας και ισως ένα μικρό σχόλιο.
Πιστευω θα είναι ποιο εργονομικό για να μπορέσει κάποιος να παρει ιδεες και να δει τις φωτογραφίες.
Ο videomix που είναι ο πνευματικος πατερας του thread μπορει αν θελει να αρθρογραφήσει στο ξεκίνημα του thread και να φαίνεται στο καινούριο ότι είναι ο δημιουργός.
Το λεω μηπως και το διαβάσει και εναντιωθεί στην δημιουργία νεου ιδιου thread.
Επειδη είναι δικο του θεμα θα ήταν σωστό να φαίνεται.
Για να το σκεφτουμε παρακαλω…
Αν μπορω να βοηθήσω και εγω από το σπιτι κανενα πρόβλημα…
Θα μπορουσα να της ανεβασω ολες στο photo bucket και να τις ξαναβαλω σε ένα καινούριο post.
(Mην με βάλουν φυλακή τα μελη όμως που θα έχω κανει copy paste τις photo στους)
Το μεγεθος της κάθε photo το κανονίζετε εσείς που ξερετε καλα την πλατφορμα και μας το λετε για να μην ανεβαζουμε τεραστιες…
(1280 Χ 720 πιστευω να είναι καλα…)
Αυτά……………..
Ελπιζω να μην σας εβαλα δυσκολα πρωτη πρωτου 2007.
Ξερω ότι εχει ξαναειπωθεί και από αλλους το θεμα αυτό.
Ετσι όπως εχει γινει το Thread αυτό είναι καπως βαρετο να γυρνας τοσεεεεεεες σελίδες για να δεις τις επομενες φωτογραφίες.
Βέβαια εχουν χαβαλέ και τα σχόλια αλλα αυτά όπως και οι ερωτήσεις τυπου (από πού το πηρες μου, η δωσε μου πληροφορίες για τον ενισχυτή που ειδα θα μπορουσαν να γινουν μεσο Pm)
Πιστευω θα ηταν καλύτερο ένα Thread καινούριο με τις φωτογραφίες μας μονο.
Και να καναμε και ένα διαγωνισμό κάποια στιγμή! Θα ειχε απίστευτη πλακα!
Ξερετε…. Μαχαιρώματα και τετοια. Όχι το δικο μου είναι καλύτερο και εσένα σε ψηφίσαν γιατι εισαι βύσμα και τετοια πράγματα…
(πλάκα κάνω)
Ας βάλουμε και ένα δωρο ετσι για επιβράβευση. Πχ εγω θα βαλω αν το κάνουμε ένα cd rw 52 x της Sony. To εχω 2 χρονια αλλα εχει δουλεψει 1 μηνα. Μετα πηρα dvd rw και μπηκε στο ντουλαπι. Aπλα δωρακια ετσι για τον χαβαλε. Ότι εχει ο καθένας να προσφερει…
Παντος εξακολουθώ να πιστευω ότι ένα thread με φωτο μόνο θα ηταν σωστο για το forum και για τους επισκέπτες που βλεπουν την σελίδα.
Τις photo μπορούμε να τις ξανα ανεβάσουμε εμεις στο καινουριο thread με τις περιγραφες των μηχανημάτων μας και ισως ένα μικρό σχόλιο.
Πιστευω θα είναι ποιο εργονομικό για να μπορέσει κάποιος να παρει ιδεες και να δει τις φωτογραφίες.
Ο videomix που είναι ο πνευματικος πατερας του thread μπορει αν θελει να αρθρογραφήσει στο ξεκίνημα του thread και να φαίνεται στο καινούριο ότι είναι ο δημιουργός.
Το λεω μηπως και το διαβάσει και εναντιωθεί στην δημιουργία νεου ιδιου thread.
Επειδη είναι δικο του θεμα θα ήταν σωστό να φαίνεται.
Για να το σκεφτουμε παρακαλω…
Αν μπορω να βοηθήσω και εγω από το σπιτι κανενα πρόβλημα…
Θα μπορουσα να της ανεβασω ολες στο photo bucket και να τις ξαναβαλω σε ένα καινούριο post.
(Mην με βάλουν φυλακή τα μελη όμως που θα έχω κανει copy paste τις photo στους)
Το μεγεθος της κάθε photo το κανονίζετε εσείς που ξερετε καλα την πλατφορμα και μας το λετε για να μην ανεβαζουμε τεραστιες…
(1280 Χ 720 πιστευω να είναι καλα…)
Αυτά……………..
Ελπιζω να μην σας εβαλα δυσκολα πρωτη πρωτου 2007.