Και η Onkyo δικαναλη!!!

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Και η Onkyo δικαναλη!!!

Δύο νέα μοντέλα παρουσίασε η Onkyo.

Το πρώτο είναι ο ολοκληρωμένος δικάναλος υβριδικός ψηφιακός ενισχυτής A-1VL (2x100W/8Ohm 2x150W/4Ohm, απόκριση συχνότητας 10Hz-60KHz, 5 Line και 1 phono mm εισόδους, 11.3kg βάρος, pre out) με τιμή περίπου 1700€.

Το άλλο είναι το CD player C-1VL το οποίο χρησιμοποιεί master clock υψηλής ακριβείας, DAC της Wolfson (24bit/192KHz, 128 φορες υπερδειγματοληψία) και ισοστάθμιση μέσω του συστήματος VLSC (vector linear shaping circuitry). Η τιμή του θα είναι περίπου 1200€.

Reaction score
650
Τελικά βλέπω ότι παρόλη την άνθηση του πολυκάναλου ήχου και των συστημάτων Home Cinema κ.λ.π. , η ανάγκη και η ζήτηση αν θέλετε για ποιοτικό δικάναλο ήχο παραμένει, κάτι που φανερώνει τα πλεονεκτήμτα της δικάναλης αναπαραγωγής.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Κάτι από το Ευαγγέλιο ...

Να έχετε την ευχή μου παιδιά μου ... :lol:

Ο Κατά Κόσμον A.C.A. κιος ...

Τ

ΤΑΣΟΣ ΑΝΤΩΝΑΡΑΚΟΣ

Guest
Ποια νεα μοντελα βρε παιδια.......αυτα τα εχει δοκιμασει ο ΗΧΟΣ απο το περασμενο Δεκεμβριο!!!!

Τ

ΤΑΣΟΣ ΑΝΤΩΝΑΡΑΚΟΣ

Guest
Ειπα και εγω βρε Σπυρο......ομολογω οτι δεν ειδα το 2004.....Μα καλα θυμοσουν οτι υπηρχε τετοιο θεμα πριν ενα χρονο και το συνεχισες?
Για να επανορθωσω ας βαλω μια φωτο απο τα εσωψυχα του ενισχυτη,παντα ειχα αδυναμια στις dual mono σχεδιασεις.
Eιναι αληθεια ομως πως οι ανθρωποι του avmentor αργησαν λιγακι.....

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Εδώ θυμάμαι άλλα παλιότερα, ένα χρόνο πριν θα μου ξέφευγε....

πάντως κάλλιο αργά παρά ποτέ να παρουσιάζονται τα μηχανήματα (αν και τις περισσότερες φορές το πρόβλημα είναι στους διανομείς που δεν βγάζουν δελτία τύπου ή τα βγάζουν με μερικούς μήνες καθυστέρηση)

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.345
Members
38.301