Κακή συμπεριφορά αντιπροσωπου σε service ενισχυτή.

Reaction score
10
Δεν μας αρέσει η κατάληξη να ξες. Θέλουμε περισσότερο ντράμα. :p

Δεν επισκευάζεται αλλού;
Είναι ένα γ........ο ανταλλακτικό που το φτιάχνει μόνο η εταιρεία (αν θα το φτιάξει)

ika

News
Reaction score
17.707
Μούφα μου ακούγονται οι εξηγήσεις για την καθυστέρηση και για την μη ενημέρωση επί 12 μήνες.
Μακάρι να κάνω λάθος.

Εγώ πάντως θα έστελνα ένα mail στον κατασκευαστή.

Reaction score
10
Μούφα μου ακούγονται οι εξηγήσεις για την καθυστέρηση και για την μη ενημέρωση επί 12 μήνες.
Μακάρι να κάνω λάθος.

Εγώ πάντως θα έστελνα ένα mail στον κατασκευαστή.
Μακάρι να μην είναι. Αν είναι μούφα θα επανέλθω δριμυτατος. :)

Reaction score
1.407
Πιστεύω πως κάτι δεν μας λες.
Πέρσι τα Χριστούγεννα άφησες ένα ακριβό μηχάνημα για service σε ένα κανονικό φυσικό κατάστημα.
Το κατάστημα αυτό έχει κρατήσει τον εξοπλισμό σου έναν ολόκληρο χρόνο.
Δεν φτάνει αυτό αλλά ο μαγαζάτορας σου έκανε φραγή σε κορόιδευε και συνεχίζει να κοροϊδεύει επι ένα χρόνο , δεν σήκωνε τηλ απ τον αριθμό σου αλλά το σήκωνε κανονικά αν έπαιρνες από αλλού ενώ συνέχιζε να έχει στην κατοχή του εξοπλισμό που σου ανήκει.
Αυτός ο τύπος σου ζήτησε να μην στείλεις mail στην μαμά εταιρεία για να μην τον εκθέσεις , μετά από όλη αυτή τη συμπεριφορά απέναντι σου εσύ τον άκουσες.
Ένα χρόνο μετά σου λέει ξέρεις κάτι ,είχα αυτή τη συμπεριφορά επειδή το εργοστάσιο δεν έβγαζε το ανταλλακτικό και είχα έρθει σε δύσκολη θέση. Από που και ως που ; Τι μλκιες είναι αυτά ; τι σχέση έχουν αυτά που λέει ; Ήρθε σε δύσκολη θέση αυτός επειδή το εργοστάσιο είχε θέματα ;
Τι να πω , μου φαίνονται περίεργα αυτά και πιο περίεργη η δική σου στάση απέναντι στη κατάσταση.

Εάν ισχύουν και έγιναν ακριβώς όπως τα λες τότε συγνώμη φίλε μου αλλά έχεις τεράστιο μερίδιο ευθύνης και εσύ που επέτρεψες και συνεχίζεις να επιτρέπεις τέτοιες συμπεριφορές.

Last edited:

ika

News
Reaction score
17.707
Μακάρι να μην είναι. Αν είναι μούφα θα επανέλθω δριμυτατος. :)
Ετσι που το πας, στο τέλος θα ζητήσεις και συγγνώμη από τον αντιπρόσωπο για τις τηλεφωνκές κλήσεις που του έκανες.

Πάντως έχε υπόψιν, πως ο κατασκευαστής καίγεται περισσότερο από τον αντιπρόσωπο για να μην κυκλοφορήσει κακή φήμη. Ο αντιπρόσωπος (αν εκτεθεί στον κατασκευαστή όπως λέει/γιατί να εκτεθεί αν έχει κάνει τα δέοντα?) θα τα ρίξει στον κατασκευαστή και θα βρει άλλη αντιπροσωπία στο τέλος.

toulou

Δικαναλίδης
Reaction score
2.382
Δεν αρχίζεις λεω 'γω να ψάχνεις για καμιά βαριοπούλα και φιλαράκια; (για όταν επι τέλους αποφασίσεις να πας κείθε...) >:(

Reaction score
30.230
Εγω θα ήθελα να μάθω , τι ανταλακτικό είναι αυτό που το παράγει το εργοστάσιο μόνο ?
Προφανώς κάποιος το παράγει .
Υπόψην τα εργοστάσια κάνουν παραγωγή μόνο , όχι συναρμολόγηση που εκτελείται αλλού .
Αν η μητρική εταιρία δεν βρίσκει OEM ανταλλακτικό οφείλει να το δηλώσει , και να βρεί μία λύση με κάτι αντίστοιχο.
Πες μας τι ανταλλακτικό είναι ?

Reaction score
7.244
Λοιπόν έχουμε update. Τον βρήκα, το σήκωσε και μιλήσαμε. Επιτέλους μου μίλησε αναλυτικά και μου είπε ότι έχει πρόβλημα το εργοστάσιο με το συγκεκριμένο ανταλλακτικό, γι' αυτό και δεν με έπαιρνε, επειδή ήταν σε δύσκολη θέση. Το πρόβλημα μου είπε είναι στο εργοστάσιο που δεν παράγει το ανταλλακτικό πια. Ελπίζω να είναι έτσι όπως μου τα είπε. Του τα είπα κι εγώ ένα χεράκι. Τέλος πάντων προσφέρθηκε να μου βρει κάποια λύση. Μου φάνηκε ειλικρινής. Περιμένω μέχρι τα Χριστούγεννα μπας και έρθει το ανταλλακτικό και βλέπουμε. Αν δεν γίνει θα τον πάρω πίσω και θα πάρω ένα φθηνό μηχάνημα να κάνω την δουλειά μου. Οπότε κάνω λίγο ακόμα υπομονή . Ευχαριστώ πολύ όλους σας για τα σχόλια. Καλά Χριστούγεννα σε όλους.
και γιατί αυτό δεν το έκανε από την αρχή? Γιατί δεν σε ενημέρωνε απο την αρχή ότι το ανταλλακτικό δεν παράγεται πλεον. Και γιατί δεν πρότεινε κατι αλλο για την επισκευή? Και γιατί δεν σήκωνε τηλέφωνο? Και γιατί και γιατί.......(απαράδεκτος απλά).Δεν ξέρω για τι ανταλλακτικό μιλάμε ακριβώς (πυκνωτής,αντίσταση,τρανζίστορ εξόδου,λάμπα.......),ακόμα και αν σταμάτησε η παραγωγή του ήταν υποχρεωμένος (και αυτός και η εταιρεία) να έχουν έτοιμες εναλλακτικές. Τελικα για ποιόν ενισχυτή μιλάμε και για ποιο αναταλλακτικό?

Reaction score
1.743
Ετσι που το πας, στο τέλος θα ζητήσεις και συγγνώμη από τον αντιπρόσωπο για τις τηλεφωνκές κλήσεις που του έκανες.

Πάντως έχε υπόψιν, πως ο κατασκευαστής καίγεται περισσότερο από τον αντιπρόσωπο για να μην κυκλοφορήσει κακή φήμη. Ο αντιπρόσωπος (αν εκτεθεί στον κατασκευαστή όπως λέει/γιατί να εκτεθεί αν έχει κάνει τα δέοντα?) θα τα ρίξει στον κατασκευαστή και θα βρει άλλη αντιπροσωπία στο τέλος.
Ακριβώς όπως τα λέει ο @ika. Αν είναι σοβαρή εταιρία ο κατασκευαστής νοιάζεται για τη φήμη του πιο πολύ από τον αντιπρόσωπο, που για το 80% των αντιπροσώπων στην Ελλάδα εκείνο που ενδιαφέρει είναι η πώληση (box movers).
Δυστυχώς υπάρχουν κάποια custom ολοκληρωμένα που δεν είναι διαθέσιμα και κάποια surface mount εξαρτήματα που θέλει αλλαγή ολόκληρη η πλακέτα. Δεν νομίζω ότι υπάρχει έστω και ένας αντιπρόσωπος με ολοκληρωμένο service και έτσι μας κατευθύνουν σε ιδιώτες τεχνικούς που χρησιμοποιούν και είναι λίγο πολύ γνωστοί. Σε κάθε περίπτωση έχεις κάνει λάθος που δεν έχεις επικοινωνία με την μητρική εταιρεία και έχεις αφήσει τόσο καιρό το μηχάνημα στον αντιπρόσωπο.
Επίσης πέραν της περιγραφής δεν έχεις δώσει ούτε ένα στοιχείο που θα βοηθούσε. Τι εξαρτήμα, ποιο μοντέλο ποιος αντιπρόσωπος κλπ. Αν νομίζεις ότι η κρυψίνοια θα συγκινήσει τον αντιπρόσωπο μάλλον το αντίθετο αποτέλεσμα θα φέρει...

Reaction score
30.230
Δεν υπάρχει μεγάλη πιθανότητα , να μην υπάρχει κάτι αντίστοιχο , εκτός και είναι η motherboard .
Και πάλι και αυτό λύνεται με την αντικατάσταση από άλλο μηχάνημα ίδιο που οφείλει να έχει το εργοστάσιο συναρμολόγησης , εκτός και είναι τόσο παλιό το μηχάνημα , πέραν της δεκαετίας που δεν υποχρεούται ο κατασκευαστής να παρέχει ανταλλακτικά.

Reaction score
30.230
Για να συμπληρώσω τον vinylforever, δεν υπάρχουν πλέον πολλά ολοκληρωμένα προγραμματιζόμενα από τον εκάστοτε κατασκευαστή .
Συνεπώς , δεν είναι τόσο τραγικά δύσκολο να βρεθεί ένα ολοκληρωμένο αν χρειάζεται , εκτός και είναι αρχαίο , και δεν υπάρχει πουθενά σε στόκ. Πχ , κάτι ολοκληρωμένα του 70-80 σε παλιούς ενισχυτές με όργανα που έκαναν την ολοκλήρωση - υπολογισμό της ισχύος.

Reaction score
391
Τι διάλο ρε γμτ,ο Ντον Κορλεόνε είναι ο αντιπρόσωπος - επισκευαστής και του φέρεσαι με το γάντι σαν να είναι παρθένα καλόγρια 🫣;
Θα δώσεις και έξτρα χρήματα από πάνω να πάρεις κάτι υποδεέστερο χωρίς να ρωτήσεις κάποιον άλλον αν φτιάχνεται ή να στείλεις email στην κατασκευάστρια εταιρεία να δεις τι παίζει;
Σόρρυ που θα στο πω αλλά σε βλέπω χαλαρά να βγαίνεις περισσότερο χαμένος λόγω ατολμίας.
Εύχομαι αίσιο τέλος αλλά δεν το βλέπω,μάλλον το επόμενο που θα σου πει είναι λόγω εορτών πάμε στο νέο έτος και μπλα μπλα...
Κατέβα αν μπορεις ή στείλε κάποιον να δει τουλάχιστον σε το κατάσταση είναι το μηχάνημα.

Reaction score
3.397
Δεν πείθει αυτό με το δυσεύρετο ανταλλακτικό.
Ποιο είναι αυτό το σούπερ - ντούπερ υπερδιαστημικό ανταλλακτικό;
Να πάρουμε κι εμείς μερικά να τα μοσχοπουλάμε στη μαύρη τις δύσκολες εποχές.

gonis

Luger
Reaction score
12.614
Unison Research και Graaf,αν υπάρχει ακόμη, μου έρχονται για ιταλικά ενισχυτικά.
Υπαρχουν άλλα που δεν μου ερχονται στο μυαλο;:oops:

Reaction score
10
Πιστεύω πως κάτι δεν μας λες.
Πέρσι τα Χριστούγεννα άφησες ένα ακριβό μηχάνημα για service σε ένα κανονικό φυσικό κατάστημα.
Το κατάστημα αυτό έχει κρατήσει τον εξοπλισμό σου έναν ολόκληρο χρόνο.
Δεν φτάνει αυτό αλλά ο μαγαζάτορας σου έκανε φραγή σε κορόιδευε και συνεχίζει να κοροϊδεύει επι ένα χρόνο , δεν σήκωνε τηλ απ τον αριθμό σου αλλά το σήκωνε κανονικά αν έπαιρνες από αλλού ενώ συνέχιζε να έχει στην κατοχή του εξοπλισμό που σου ανήκει.
Αυτός ο τύπος σου ζήτησε να μην στείλεις mail στην μαμά εταιρεία για να μην τον εκθέσεις , μετά από όλη αυτή τη συμπεριφορά απέναντι σου εσύ τον άκουσες.
Ένα χρόνο μετά σου λέει ξέρεις κάτι ,είχα αυτή τη συμπεριφορά επειδή το εργοστάσιο δεν έβγαζε το ανταλλακτικό και είχα έρθει σε δύσκολη θέση. Από που και ως που ; Τι μλκιες είναι αυτά ; τι σχέση έχουν αυτά που λέει ; Ήρθε σε δύσκολη θέση αυτός επειδή το εργοστάσιο είχε θέματα ;
Τι να πω , μου φαίνονται περίεργα αυτά και πιο περίεργη η δική σου στάση απέναντι στη κατάσταση.

Εάν ισχύουν και έγιναν ακριβώς όπως τα λες τότε συγνώμη φίλε μου αλλά έχεις τεράστιο μερίδιο ευθύνης και εσύ που επέτρεψες και συνεχίζεις να επιτρέπεις τέτοιες συμπεριφορές.
Το δέχομαι ότι είναι και δικιά μου ευθύνη. Μένω μακριά, είμαι καλοπροαίρετος, κλπ. Ταξίδι στην Αθήνα δεν θα κάνω φετος. Εδώ που φτασαμε απλά κάνω λίγο ακόμα υπομονή και τα ξαναλέμε.
Το πιθανότερο ειναι οτι δεν θα φτιαχτεί. Την ανάρτηση την ξεκίνησα από αγανάκτηση και ζητώ συγνώμη αλλά δεν είναι στον χαρακτήρα μου να δώσω έτσι απλά κάποιον. Για αυτό δεν γράφω ακόμα το όνομα και την εταιρεία. Αν συνεχιστεί η ιστορία ναι θα γίνει και αυτο.

Reaction score
3.397
δεν είναι στον χαρακτήρα μου να δώσω έτσι απλά κάποιον
Αν αυτά που γράφεις αληθεύουν, δεν δίνεις κανένα, απλά αναφέρεις τα γεγονότα.
Αν αυτά που γράφεις δεν αληθεύουν, τότε ναι, 'δίνεις κάποιον', με την έννοια ότι τον συκοφαντείς.

Reaction score
10
Δεν πείθει αυτό με το δυσεύρετο ανταλλακτικό.
Ποιο είναι αυτό το σούπερ - ντούπερ υπερδιαστημικό ανταλλακτικό;
Να πάρουμε κι εμείς μερικά να τα μοσχοπουλάμε στη μαύρη τις δύσκολες εποχές.
Θα επικοινωνήσω με την εταιρεία αν δεν λυθεί σύντομα το θέμα. Δεν είναι ακριβό αλλά το φτιάχνουν μόνο αυτοί. Έτσι μου έχει πει πολλάκις.

ika

News
Reaction score
17.707
Θα επικοινωνήσω με την εταιρεία αν δεν λυθεί σύντομα το θέμα. Δεν είναι ακριβό αλλά το φτιάχνουν μόνο αυτοί. Έτσι μου έχει πει πολλάκις.
Άρα ξέρεις ποιό εξάρτημα είναι, τους στέλνεις λοιπόν ένα μεηλ και τους ρωτάς πότε θα έλθει γιατί το περιμένεις για επισκευή που καθυστερεί 12 μήνες.
Από την απάντησή τους θα έχεις εικόνα του ποιός δουλεύει ποιόν.
Μην εκπλαγείς πάντως με την όποια απάντησή τους.

Αα, μετά τα Χριστούγεννα έχει και άλλες γιορτές που σου γράφουν και παραπάνω, τσικνοπέμπτη, 25η μαρτίου, πάσχα κλπ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.873
Members
38.626
Νεότερο μέλος
silvain