Κακή συμπεριφορά αντιπροσωπου σε service ενισχυτή.

Reaction score
10
Αν αυτά που γράφεις αληθεύουν, δεν δίνεις κανένα, απλά αναφέρεις τα γεγονότα.
Αν αυτά που γράφεις δεν αληθεύουν, τότε ναι, 'δίνεις κάποιον'.
Όλα δυστυχώς είναι ακριβώς έτσι. Απλά δεν θα κάνω κάτι ακόμα. Θα περιμένω λίγο ακόμα να δω τι θα γίνει. Αν θεωρείτε ότι το θέμα είναι άκυρο και ότι φταίω εγώ που το ξεκίνησα ας το σβήσουν οι διαχειριστές και αλήθεια ζητώ συγνώμη. Αυτός που είναι σε δύσκολη θέση είμαι εγώ είτε έτσι είτε αλλιώς. Δεν θέλω να βρεθώ και απολογούμενος όμως.

ika

News
Reaction score
17.709
Σε δύσκολη θέση είσαι γιατί θέλει επισκευή η περιουσία σου.
Οι άλλοι εμπλεκόμενοι είναι σε πιο δύσκολη από σένα.

Δεν νομίζω πως έγραψε κάποιος πως φταις που έγραψες στο AVsite για το θέμα.

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.722
Φιλαράκι μου εν έχεις αφήσει μηχάνημα σε μάστορα και αυτός σου έκανε φραγή και το σηκώνει μόνο από ξένο αριθμό και έπειδη χρόνια είναι μηχανηματακιας και έχουν δει και πληρώσει πολλά τα μάτια μου σου προτείνω να πας (εχτές) να πάρεις το μηχάνημα σου από εκεί ή στείλε άνθρωπο δικό σου να το πάρει ευγενικά! Αν το μηχάνημα είναι αξίας πάντα όταν θα το αφήνεις κάπου θα κρατάς και το serial number της συσκευής μην γελάς σου λέω έχουν δει πολλά τα μάτια μου. Πήγαινε παρτο και θα βρούμε άλλο τρόπο να το φτιάξεις ή Ιταλία δίπλα είναι αν είναι Audio analogue εμένα πέρασαν πολλά Audio analogue από τα χέρια μου για όλα τα update στα firmware που χρειάστηκα έστελνα μαιλ και μου απαντούσαν την ίδια μέρα μετά από 1 ώρα δεν εχεις κίνδυνο από εκεί. Τα πάντα φτιάχνονται να το ξέρεις απλά θέλουν τον κατάλληλο ηλεκτρονικό και να ασχοληθεί. Το ότι είμαστε καλοί και καλοπροαίρετοι δεν σημαίνει ότι το ίδιο θα φερθούν οι άλλοι σε μας, δεν μου αρέσει το κρυφτό που σου κάνει. Για μένα πήγαινε πάρε το μηχάνημα σου σήμερα κιόλας στείλε άνθρωπο χωρίς ντροπές, δεν θέλω να σε ανησυχήσω αλλά μου μυρίζει άσχημη κατάληξη…. Και μετά ανέφερε το κατάστημα εδώ πίστεψε με θα σώσεις πολύ κόσμο!

Reaction score
10
Άρα ξέρεις ποιό εξάρτημα είναι, τους στέλνεις λοιπόν ένα μεηλ και τους ρωτάς πότε θα έλθει γιατί το περιμένεις για επισκευή που καθυστερεί 12 μήνες.
Από την απάντησή τους θα έχεις εικόνα του ποιός δουλεύει ποιόν.
Μην εκπλαγείς πάντως με την όποια απάντησή τους.

Αα, μετά τα Χριστούγεννα έχει και άλλες γιορτές που σου γράφουν και παραπάνω, τσικνοπέμπτη, 25η μαρτίου, πάσχα κλπ
Σωστο. Μια ερώτηση στην εταιρεία
Δεν υπάρχει μεγάλη πιθανότητα , να μην υπάρχει κάτι αντίστοιχο , εκτός και είναι η motherboard .
Και πάλι και αυτό λύνεται με την αντικατάσταση από άλλο μηχάνημα ίδιο που οφείλει να έχει το εργοστάσιο συναρμολόγησης , εκτός και είναι τόσο παλιό το μηχάνημα , πέραν της δεκαετίας που δεν υποχρεούται ο κατασκευαστής να παρέχει ανταλλακτικά.
Είναι πέραν της δεκαετίας.

Reaction score
30.230
Μην περιμένεις να το βρείς εύκολα.
Αν το βρείς , από άλλο μηχάνημα δότη . Οχι καινούριο έτοιμο.
Εχουν σταματήσει σίγουρα την παραγωγή , και δεν θα την ξαναξεκινήσουν , για κανένα λόγο.

Reaction score
10
Μην περιμένεις να το βρείς εύκολα.
Αν το βρείς , από άλλο μηχάνημα δότη . Οχι καινούριο έτοιμο.
Εχουν σταματήσει σίγουρα την παραγωγή , και δεν θα την ξαναξεκινήσουν , για κανένα λόγο.
Ναι. Δύσκολα τα πράγματα.

Reaction score
1.409
Αν θεωρείτε ότι το θέμα είναι άκυρο και ότι φταίω εγώ που το ξεκίνησα ας το σβήσουν οι διαχειριστές και αλήθεια ζητώ συγνώμη.
Καθόλου άκυρο , ίσα ίσα έχει πολύ ενδιαφέρον. Να μας κρατάς ενήμερους για το θέμα , έχω πραγματικά μεγάλη απορία αφενός να δω πως θα καταλήξει και αφετέρου ποιος είναι ο κύριος που του έπεσαν τα μούτρα ένα χρόνο επειδή το εργοστάσιο έχει προβλήματα παραγωγής.

Βρε μήπως ήταν παλιός επαγγελματίας νυν χομπίστας που το παίζει μάστορας σε έπεισε ότι φτιάχνεται και πως μόνο αυτός θα σου φέρει ανταλλακτικό και δεν το άφησες σε κατάστημα το μηχάνημα ;

Τόση ασυδοσία από ενεργό επαγγελματία μου φαίνεται ακατανόητη.
Σίγουρα κάτι έχεις παραλείψει να αναφέρεις.

Επισης πες βρε άνθρωπε μου τι ανταλλακτικό είναι αυτό, φοβάσαι μήπως καταλάβουμε ποιος είναι ; Τι σε νοιάζει να καλύψεις τον ψεύτη ή να βρεις λύση με το μηχάνημα;

Τόσα μέλη εδώ μέσα μπορεί να σε βοηθήσουν να βρεις εξάρτημα και να φτιάξεις τον ενισχυτή σου αρκεί να μας πεις ποιος είναι , τι εξάρτημα σου είπαν πως χρειάζεται και το βασικότερο να υπάρχει ακόμα ο ενισχυτής.

Άμα τον ζορίσεις λίγο ακόμα βλέπω το ΣΚ να μπαίνουν ληστές στο μαγαζί ..

ika

News
Reaction score
17.709
.....και το βασικότερο να υπάρχει ακόμα ο ενισχυτής. Άμα τον ζορίσεις λίγο ακόμα βλέπω το ΣΚ να μπαίνουν ληστές στο μαγαζί ..
Μήπως έχουν ήδη μπει και δεν θέλει τόσο καιρό ο αντιπρόσωπος να στεναχωρήσει τον gskar λέγοντας του για την απώλεια?

Timaras

Reaction score
2.168
Αγαπητέ,
δε σου κάνει εντύπωση πως μια μέρα αφότου άνοιξες αυτό το θέμα απάντησε στο τηλεφώνημα σου και ήταν μάλιστα και αναλυτικός?
Ξεχάστηκαν και οι φραγές και οι αναπάντητες..
Λες να είναι σύμπτωση?

Για το ανταλλακτικό δε που μόνο ο κατασκευαστής ξέρει να κατασκευάσει και δε θα το βρεις πουθενά αλλού στον κόσμο τί να πω?

Πιστεύω ότι όλα θα μπουν στο σωστό δρόμο και θα πράξεις τα δέοντα όταν πεισθείς 100% ότι σε κοροϊδεύει.
🙂

Reaction score
22
Εχοντας εργαστει σε service hi fi και σε ελληνες κατασκευαστες hi fi τετοιο πραμα δεν εχω δει οπως το περιγραφει ο φιλος ακομα και αν το ιδιο το service ειχε διμιουργηση ανεπανρθωτη ζημια στο μηχανημα

Εγω παντως σιγουρα δεν θα αντεχα να περιμενω εναν χρονο ουτε βεβαια θα τον καλυπτα αλλα θα τον ειχα δωσει στεγνα στα φορουμ ωστε να μαθουν τι εστι ο συγκεκριμενος και προφυλαχτουν απο αυτον
Εκτος και αν τα πραγματα δεν ειναι ακριβος ετσι

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.873
Members
38.626
Νεότερο μέλος
silvain