Κακή συμπεριφορά αντιπροσωπου σε service ενισχυτή.

ika

News
Reaction score
17.710
Πάντως και ο gskar πολύ χαλαρά δείχνει να το έχει πάρει. Σαν να τρέχουν τα λ7 απ΄ τα μπατζάκια....
Ένα χρόνο δεν ακούει μουσική, αλλά πάνω απ' όλα μην εκτεθεί/προσβληθεί ο αντιπρόσωπος και ο κατασκευαστής.
Είμαι περίεργος σε πόσο καιρό παίρνει το αυτοκίνητο του από το service, όταν το πάει....

Last edited:

Reaction score
1.410
αλλά πάνω απ' όλα μην εκτεθεί/προσβληθεί ο αντιπρόσωπος και ο κατασκευαστής.
Δεν φοβάται μην εκθέσει τον αντιπρόσωπο. Ο αντιπρόσωπος τον έχει πείσει πως είναι ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να του φτιάξει το μηχάνημα , φοβάται μήπως παρεξηγηθεί ο μάστορας, πεισμώσει και δε του φτιάξει τίποτα.
Γιαυτο λέω πως είναι λάθος του που δεν αναφέρει λεπτομέρειες, δεν υπάρχει περίπτωση να ισχύει το παραπάνω.

ika

News
Reaction score
17.710
Δεν φοβάται μην εκθέσει τον αντιπρόσωπο. ....
Στο #26 λέει πως του ζήτησε ο αντιπρόσωπος να μην επικοινωνήσει με τον κατασκευαστή, για να μην εκτεθεί ο αντιπρόσωπος

Reaction score
1.605
Προ ετών είχε χρειαστεί να πάω το πικαπ μου σε γνωστό αθηναϊκό σέρβις για έλεγχο στον βραχίονα, μετά από ένα ατύχημα δικής μου κουλαμάρας.

Το βλέπει ο μάστορας, «α θα χρειαστούμε καινούργιο ανταλλακτικό, και αν το βρουμε, γιατί είναι σε έλλειψη. Αστο μου και θα σε ενημερώσω τηλεφωνικά».

Περνάει μήνας, ούτε φωνή ούτε ακρόαση από το μαστορι, παίρνω τηλέφωνο, «άστο φίλε, ακόμα το ψάχνουμε, θα σε ειδοποιήσω».

Κλείνουμε δίμηνο, κάνω πάλι το εθιμοτυπικό τηλεφώνημα, παίρνω πάλι την εθιμοτυπική απάντηση «είμαστε ακόμα στο ψάξιμο».

Στο τρίμηνο αποφασίζω να πάω να το μαζέψω το μηχάνημα και να το πάω αλλού. Παίρνω τηλέφωνο να ρωτήσω τι ώρα βολεύει να περάσω την επομένη να το πάρω. «Δώσε μου μισό λεπτό», λέει ο μάστορας και επανέρχεται. «Λοιπόν, είσαι πολύ τυχερός, σήμερα μόλις μου το έφεραν το ανταλλακτικό, αύριο πρωί σε έχω ετοιμο».

Μα πόσο κ@λοφαρδος είμαι ο πστς τελικά.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.875
Members
38.626
Νεότερο μέλος
silvain