- Reaction score
- 1.613
Στο χωριό μου λέμε: «if it walks like a duck, and it quacks like a duck, then it probably is a duck”.
Δεν φοβάται μην εκθέσει τον αντιπρόσωπο. Ο αντιπρόσωπος τον έχει πείσει πως είναι ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να του φτιάξει το μηχάνημα , φοβάται μήπως παρεξηγηθεί ο μάστορας, πεισμώσει και δε του φτιάξει τίποτα.αλλά πάνω απ' όλα μην εκτεθεί/προσβληθεί ο αντιπρόσωπος και ο κατασκευαστής.
Στο #26 λέει πως του ζήτησε ο αντιπρόσωπος να μην επικοινωνήσει με τον κατασκευαστή, για να μην εκτεθεί ο αντιπρόσωποςΔεν φοβάται μην εκθέσει τον αντιπρόσωπο. ....
Για να του την σπάσεις, κανονικά θα έπρεπε να περάσεις μετά από 3 μήνες να το πάρεις.Προ ετών είχε χρειαστεί να πάω το πικαπ μου σε γνωστό αθηναϊκό σέρβις για έλεγχο στον βραχίονα, μετά από ένα ατύχημα δικής μου κουλαμάρας.
Το βλέπει ο μάστορας, «α θα χρειαστούμε καινούργιο ανταλλακτικό, και αν το βρουμε, γιατί είναι σε έλλειψη. Αστο μου και θα σε ενημερώσω τηλεφωνικά».
Περνάει μήνας, ούτε φωνή ούτε ακρόαση από το μαστορι, παίρνω τηλέφωνο, «άστο φίλε, ακόμα το ψάχνουμε, θα σε ειδοποιήσω».
Κλείνουμε δίμηνο, κάνω πάλι το εθιμοτυπικό τηλεφώνημα, παίρνω πάλι την εθιμοτυπική απάντηση «είμαστε ακόμα στο ψάξιμο».
Στο τρίμηνο αποφασίζω να πάω να το μαζέψω το μηχάνημα και να το πάω αλλού. Παίρνω τηλέφωνο να ρωτήσω τι ώρα βολεύει να περάσω την επομένη να το πάρω. «Δώσε μου μισό λεπτό», λέει ο μάστορας και επανέρχεται. «Λοιπόν, είσαι πολύ τυχερός, σήμερα μόλις μου το έφεραν το ανταλλακτικό, αύριο πρωί σε έχω ετοιμο».
Μα πόσο κ@λοφαρδος είμαι ο πστς τελικά.

Δυστυχώς φιλε μου δεν ειναι μόνο ένας...τι ανθρωποι κυκλοφορουν αναμεσα μας...ουτε τον κωλο μας δεν εμπιστευομαστε πιαΔε διάβασα όλες τις απαντήσεις αλλά έχω την εντύπωση οτι κάποιος ακούει εδώ και μήνες μουσική με τον ενισχυτή σου.....σπίτι του,στο μαγαζί του δεν ξέρω.
Λογικά πρέπει να έχει δελτίο παραλαβής στα χέρια του ο gskar.Ζητάτε αποκάλυψη, αλλά ο τύπος αυτός έχει τον ενισχυτή του φίλου όμηρο... Μην το ξεχνάτε...![]()