Καλησπερα ερωτηση (samsung Hd-850) υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους??????

Reaction score
0
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους αυτού του υπέροχου site. Θέλω την γνώμη σας για μια κίνηση που θέλω να κάνω .αγόρασα τελικά την BRAVIA 32’ και τώρα λείπει ένας DVD player για να δω HDTV αρχικά θα σας πω ότι έχω το Bose 321 ένα καλό DVD player αλλά divx xvid δεν παίζει έτσι έψαξα να βρω κάτι οικονομικό και καλό. Με την βοήθεια κάποιων σε άλλο site είδα ότι το GVG παίζει και xvid και με αναβάθμιση παίζει και αρχεία srt ελληνικούς υπότιτλους, καλό μηχάνημα για αυτά που δίνει. Τώρα θα ήθελα να πάρω κάτι να παίζει xvid και να υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους και να παίζει 720p και 1080i
Εγώ από αυτά που είδα κατέληξα στο SAMSUNG HD-850 αλλά δεν ξέρω αν υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους παρακαλώ δώστε μια απάντηση

Reaction score
0
Καλησπέρα και πάλι. Σας παρακαλώ ας απαντήσει κάποιος που έχει το μηχάνημα. Η κάτι αντίστοιχο. Αγόρασα το Samsung 850 και δεν έχω δει ακόμα hd έβαλα ένα κλιπ σε xvid 576p αλλά τίποτα έβαλα κλιπ από το internet σε mpeg se avi se xvid wmv αλλά τίποτα στο μηχάνημα δείχνει τα κλιπ με τα ονόματα τους αλλά όταν πάω να τα παίξω πάει να διαβάσει και εμφανίζει το αρχικό μενού με τα αρχεία. ελληνικούς υπότιτλους υποστηρίζει στα divx επίσης στο DVD που με έστειλε ο Χρήστος Ακρατόπουλος ολυμπιακούς αγώνες πάλι δεν το παίζει

soste me ellines LOL

Reaction score
0
Οκ δηλαδή εγώ για να δω κάτι σε HD από το μηχάνημα πως θα το δω για τη αναφέρει για hd και 1080i

Reaction score
417
Απλώς έχει την δυνατότητα το 576p να το κάνει 720 ή 1080.
Δεν μπορεί να παίξει 720 ή 1080 αρχεία.

Reaction score
0
Δηλαδή πιο είναι το όφελος να ανεβάζουμε την σάρωση εκεί 1080i αφού Το μηχάνημα παίζει xvid και dvix σε ανάλυση μέχρι 720Χ576 όπως λέει ο κ Χρήστος Ακρατόπουλος το 576p που αναφέρεις είναι ανάλυση 1024x576
Έχω κατεβάσει ένα επεισόδιο σε αυτή την ανάλυση αλλά δεν το διαβάζει.
Δεν μπορώ να καταλάβω τη μπορώ να δω ????
Sos πατριώτες.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.226
Members
38.306
Νεότερο μέλος
ChristosDi