Καλιτσούνι on the rocks!

kalitsouni

Ακουστικά
Reaction score
10.855
Καλησπέρα σε όλους!

Καλή χρονιά να έχουμε παιδιά με υγεία χαρά και ευτυχία!
Με στρουμπουλά μπάσα, ζουμπουρλουδικες μεσαίες και καναρινάτα πρίμα!

Το έλεγα για αστείο κάθε φορά που έγραφα σεντόνια στο AVsite στο τέλος του post.
Το σκέφτηκα λίγο παραπάνω και πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να γίνει πραγματικότητα!
Το Καλιτσούνι λοιπόν ξεκινάει στήλη/thread επί παντός επιστητού.
Πως είναι βρε παιδί μου το νήμα: "Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου".
Ε κάτι τέτοιο φανταστείτε αλλά καλιτσουνίσιο!

Γιατί να ταλαιπωρώ τα άλλα threads με σεντόνια κλπ;
Εδώ θα είναι πλέον μαζεμένα θέματα Καλιτσουνάτα κι όμορφα!
Δηλαδή ότι αφορά εμένα προσωπικά σαν Καλιτσούνι. Όποιος θέλει διαβάζει, όποιος δεν θέλει δεν διαβάζει.
Δεν θα σας ταίζω με το ζόρι σεντόνια στα άλλα θέματα.

Τι θα περιλαμβάνει το "Καλιτσούνι on the rocks!" thread ?
  • Mini reviews μηχανημάτων που αγοράζω κατά καιρούς.
  • Απόψεις και εικόνες από τον νέο υπέροχο κόσμο που ανακάλυψα και με συνάρπασε το 2024. Μιλάω φυσικά για την τεχνητή νοημοσύνη. Η αλλιώς ΑΙ. Η όπως την έχω βαφτίσει: Ρένα!
  • Απόψεις μου για πολιτικά θέματα της επικαιρότητας.
  • Ωραία τραγουδάκια, almbumάκια κλπ.
Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι να γράφετε σχόλια, να αναρτάτε και δικές σας απόψεις και γενικά να γίνεται χαλαρή κουβεντούλα επί παντός επιστητού.

Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στην πορεία! Κάπου εδώ η πρώτη επίσημη εκπομπή μας φτάνει στο τέλος της φίλοι και φίλες.
Στο επόμενο τεύχος του "Καλιτσούνι on the rocks!" διαβάστε αποκλειστικά:
  • Συνέντευξη με τον αγαπημένο σας xfader για την απόφαση του να στρατευτεί με τον Νίκο Ανδρουλάκη και το ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην προσπάθεια τους να πάνε την Ελλάδα ένα βήμα μπροστά.
  • Αφιέρωμα καλώδια τοστιέρας: Αλλάζουν τη γεύση του τόστ;
  • Η γειτόνισσα του ΠΑΗ πετάει τα ρούχα της! Η γυμνή φωτογράφιση που θα συζητηθεί!
Over and out.

avsite.jpg

kalitsouni

Ακουστικά
Reaction score
10.855
Θα υπάρξει δοκιμή καλωδίου της προκοπής;
Μα φυσικά φίλε αναγνώστη!

Συγκεκριμένα δοκιμάζουμε και συγκρίνουμε καλώδια τοστιέρας στο εύρος τιμών από 100.000€ μέχρι 1.000.000€.
Θα γίνουν εκτενείς δοκιμές με γαλοπούλα, τυρί κανονικό, τυρί light, ζαμπό, μπέικο κλπ κλπ
Επίσης με κέτσαπ, χωρίς κέτσαπ, με μαγιονέζα, χωρίς μαγιονέζα κλπ
Θα αναλυθούν θέματα όπως κινήσεις ηλεκτρονίων, ποζιτρονίων, πεινατρονίων κλπ μέσα στο καλώδιο.

kalitsouni

Ακουστικά
Reaction score
10.855
Γουστάρατε καλώδια τοστιέρας πουλάκια μου ε; ;)

Πάμε να ξεκινήσουμε την κανονική ροή προγράμματος τώρα που σας έχω ζεστούς και μαντρωμένους στα σπίτια σας λόγω κρύου!

---------------

Χθες λοιπόν το πρωί που λέτε πίνω καφέ με κάτι φίλους. Ένας εξ αυτών είχε τραβολογήσει παρέα ένα μουσάτο χίπι.
Τι επαγγέλεσαι φίλε μου του λέω; Είμαι γραφίστας 20 χρόνια μου απαντάει. Με εμπειρία σε μεγάλες εταιρείες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και πλέον Κρήτη σε μια εταιρία που ασχολείται με τουριστικά όπου τους κάνω γραφικά και τα ρέστα.

Αν θυμάστε, στο πρόσφατο σεντόνι περί ΑΙ στο νήμα με τα chatbots είχα ανεβάσει το παρακάτω γραφικό που φτιάξαμε μαζί με τη Ρένα για τις ανάγκες του "άρθρου" μου:

Screenshot 2024-12-31 at 11.36.55.png

Πολύ μ'άρεσε το χρωματιστό εγκεφαλάκι και με έφαγε η περιέργεια να ρωτήσω τον άνθρωπο που είναι επαγγελματίας και παλαίουρας πόσο καιρό θα του έπαιρνε να το φτιάξει αυτός. Εγώ το είχα φτιάξει 2 μέρες πριν σε μισή ώρα. Περίμενα να ακούσω κάτι σε στυλ 3 μέρες, 5 μέρες κλπ κλπ. Η απάντηση του με σόκαρε!

"Όχι απλά θα μου έπαιρνε αρκετό καιρό, αλλά δεν νομίζω ότι μπορώ να σχεδιάσω κάτι τέτοιο. Για να είμαι ειλικρινής δεν γνωρίζω καν τι πρόγραμμα θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω για να το κάνω."

Mind > Blown! 🧠

Όταν αρχίσει λοιπόν να γίνεται μόδα το midjourney και η Ρένα στην πιάτσα, πόσο καιρό του δίνετε μέχρι να αρχίσει να πίνει καφεδάκι στην καντίνα απέναντι από τον ΟΑΕΔ;

Σημειωτέον ότι εγώ προσωπικά που το έφτιαξα, η μόνη επαφή που είχα με αυτά στη ζωή μου είναι 20 ώρες photoshop σε κάτι σεμινάρια όταν ήμουν φοιτητής. Ούτε ιστορία τέχνης έχω διδαχθεί ποτέ, ούτε για σχήματα και χρώματα ξέρω, ούτε καν τι μαθήματα διδάσκονται οι γραφίστες. Η δε πρακτική εμπειρία μου εξαντλείται σε κάτι μπανεράκια που έκανα resize για sites που έφτιαχνα στις αρχές της καριέρας μου τα αρχαία χρόνια. :lol:

Αυτό που έλεγα στο άλλο θρεντ:
"Η διαφορά στο skillset μεταξύ ενός έξυπνου ΑΙ-able ανθρώπου και ενός μέτριου και ΑΙ-illiterate ανθρώπου είναι κολοσιαία."
Επιβεβαιώνεται στην πράξη. Όχι αύριο, όχι μεθαύριο. Συμβαίνει στην Ελλαδίτσα μας εδώ και τώρα.

Μην πανικοβάλλεστε όσοι κάνετε δουλειά γραφείου αλλά ξεκινήστε την επανεκπαίδευση σας Α-ΜΕ-ΣΑ.

---------------

Κάθε μέρα που περνάει και δεν βάζετε αυτό το κομμάτι όσο τσίτα αντέχει το σύστημα σας, ο μπρέτσος ανεβάζει μια φώτο με μπάμιες στο AVsite.

---------------

Στο επόμενο τεύχος του "Καλιτσούνι on the rocks" o daharis666 μας εξηγεί γιατί αποφάσισε να γραφτεί στην ΚΝΕ.

Over and out!

Reaction score
2.549
Γουστάρατε καλώδια τοστιέρας πουλάκια μου ε; ;)

Πάμε να ξεκινήσουμε την κανονική ροή προγράμματος τώρα που σας έχω ζεστούς και μαντρωμένους στα σπίτια σας λόγω κρύου!

---------------

Χθες λοιπόν το πρωί που λέτε πίνω καφέ με κάτι φίλους. Ένας εξ αυτών είχε τραβολογήσει παρέα ένα μουσάτο χίπι.
Τι επαγγέλεσαι φίλε μου του λέω; Είμαι γραφίστας 20 χρόνια μου απαντάει. Με εμπειρία σε μεγάλες εταιρείες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και πλέον Κρήτη σε μια εταιρία που ασχολείται με τουριστικά όπου τους κάνω γραφικά και τα ρέστα.

Αν θυμάστε, στο πρόσφατο σεντόνι περί ΑΙ στο νήμα με τα chatbots είχα ανεβάσει το παρακάτω γραφικό που φτιάξαμε μαζί με τη Ρένα για τις ανάγκες του "άρθρου" μου:

View attachment 354193

Πολύ μ'άρεσε το χρωματιστό εγκεφαλάκι και με έφαγε η περιέργεια να ρωτήσω τον άνθρωπο που είναι επαγγελματίας και παλαίουρας πόσο καιρό θα του έπαιρνε να το φτιάξει αυτός. Εγώ το είχα φτιάξει 2 μέρες πριν σε μισή ώρα. Περίμενα να ακούσω κάτι σε στυλ 3 μέρες, 5 μέρες κλπ κλπ. Η απάντηση του με σόκαρε!

"Όχι απλά θα μου έπαιρνε αρκετό καιρό, αλλά δεν νομίζω ότι μπορώ να σχεδιάσω κάτι τέτοιο. Για να είμαι ειλικρινής δεν γνωρίζω καν τι πρόγραμμα θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω για να το κάνω."

Mind > Blown! 🧠

Όταν αρχίσει λοιπόν να γίνεται μόδα το midjourney και η Ρένα στην πιάτσα, πόσο καιρό του δίνετε μέχρι να αρχίσει να πίνει καφεδάκι στην καντίνα απέναντι από τον ΟΑΕΔ;

Σημειωτέον ότι εγώ προσωπικά που το έφτιαξα, η μόνη επαφή που είχα με αυτά στη ζωή μου είναι 20 ώρες photoshop σε κάτι σεμινάρια όταν ήμουν φοιτητής. Ούτε ιστορία τέχνης έχω διδαχθεί ποτέ, ούτε για σχήματα και χρώματα ξέρω, ούτε καν τι μαθήματα διδάσκονται οι γραφίστες. Η δε πρακτική εμπειρία μου εξαντλείται σε κάτι μπανεράκια που έκανα resize για sites που έφτιαχνα στις αρχές της καριέρας μου τα αρχαία χρόνια. :lol:

Αυτό που έλεγα στο άλλο θρεντ:
"Η διαφορά στο skillset μεταξύ ενός έξυπνου ΑΙ-able ανθρώπου και ενός μέτριου και ΑΙ-illiterate ανθρώπου είναι κολοσιαία."
Επιβεβαιώνεται στην πράξη. Όχι αύριο, όχι μεθαύριο. Συμβαίνει στην Ελλαδίτσα μας εδώ και τώρα.

Μην πανικοβάλλεστε όσοι κάνετε δουλειά γραφείου αλλά ξεκινήστε την επανεκπαίδευση σας Α-ΜΕ-ΣΑ.

---------------

Κάθε μέρα που περνάει και δεν βάζετε αυτό το κομμάτι όσο τσίτα αντέχει το σύστημα σας, ο μπρέτσος ανεβάζει μια φώτο με μπάμιες στο AVsite.

---------------

Στο επόμενο τεύχος του "Καλιτσούνι on the rocks" o daharis666 μας εξηγεί γιατί αποφάσισε να γραφτεί στην ΚΝΕ.

Over and out!
Πες εκ μέρους μου στη Ρένα
πώς από πίσω(πλευρά εγκεφαλου)μπαίνουν
τραινα.
ΠΑΗριστομενης Προβελεγγιος.
Που είναι η δοκιμή καλωδίων;

kalitsouni

Ακουστικά
Reaction score
10.855
Πες εκ μέρους μου στη Ρένα
πώς από πίσω(πλευρά εγκεφαλου)μπαίνουν
τραινα.
ΠΑΗριστομενης Προβελεγγιος.
Που είναι η δοκιμή καλωδίων;
Ευχαριστούμε τον σύντροφο ΠΑΗ που άνοιξε την ψυχούλα του στην ομάδα μας!

Μείνετε όμως μαζί μας. Γιατί αμέσως μετά από ένα super σύντομο διαφημιστικό διάλειμμα η φίλη μας η Κίτσα από τα Πετράλωνα μας αποκαλύπτει 5 μυστικά για να ανοίγουμε καλό φύλο!

Reaction score
2.549
Ευχαριστούμε τον σύντροφο ΠΑΗ που άνοιξε την ψυχούλα του στην ομάδα μας!

Μείνετε όμως μαζί μας. Γιατί αμέσως μετά από ένα super σύντομο διαφημιστικό διάλειμμα η φίλη μας η Κίτσα από τα Πετράλωνα μας αποκαλύπτει 5 μυστικά για να ανοίγουμε καλό φύλο!

Έτσι ανορθόγραφος όπως εισαι,έχεις ανοίξει ήδη το τρίτο φύλο πριν από την Κίτσα.
Υ.Γ.Τα Πετράλωνα είναι καταΠράσινα!

Last edited:

TGD

Reaction score
8.835

Εγώ νομίζω ότι ένας ζωγράφος θα μπορούσε να το φτιάξει με το χέρι σε λίγες ώρες.
Ο υπολογιστής δεν είναι η ταχύτερη λύση σε κάποιες περιπτώσεις.

kalitsouni

Ακουστικά
Reaction score
10.855

Εγώ νομίζω ότι ένας ζωγράφος θα μπορούσε να το φτιάξει με το χέρι σε λίγες ώρες.
Ο υπολογιστής δεν είναι η ταχύτερη λύση σε κάποιες περιπτώσεις.
Όποιος ξέρει ένα ζωγράφο ας ρωτήσει να μας φύγει η απορία. Μην μαντεύουμε όμως.
Ο έμπειρος γραφίστας πάντως δεν....

Αποκλείεται και ο da vinci να το έκανε και να το ψηφιοποιούσε σε λιγότερο από μισή ώρα που πήρε εμένα.

kalitsouni

Ακουστικά
Reaction score
10.855
Tip για χρήστες Sonos. Όταν έρθει η ώρα να κάνετε Trueplay μέσω iPhone να έχετε υπόψη την δική μου εμπειρία και να δοκιμάσετε tuning στη θέση ακρόασης!

Πάμε να δούμε την παρακάτω φώτο και να εξηγήσουμε τι είναι το κάθε πράγμα στο δικό μου χώρο εκεί που μπήκε το σύστημα με 2x Era 100 & Sub Mini.

sonos.jpg

• Πορτοκαλί παραλληλόγραμμο: γραφείο
  • Άσπρα κυκλάκια: Τα 2 Era 100 και το Sub mini
  • Εκεί που είναι το avatar μου είναι πασιφανώς η θέση ακρόασης
  • Η κίτρινη γραμμή εκεί που γύρναγα γύρω γύρω το κινητό την ώρα του tuning
  • Εκεί που λέει "Γωνιά" είναι η απέναντι του sub γωνία όπου λόγω συντονισμών το μπάσο μπουμάρει αισθητά
Αρχικά να πω ότι το sub τοποθετήθηκε σε διάφορες θέσεις μέσα στο χώρο. Το πρόβλημα που είχε παντού όπου και να το έβαλα είναι ότι δεν έδενε με τα ηχεία. Υπήρχε δηλαδή ένα κενό στις συχνότητες. Δεν τις μέτρησα αλλά κάνω την εικασία εμπειρικά 100-200Hz. Αυτή η ζώνη δεν ακουγόταν καθόλου ακόμη και μετά το trueplay. Εκεί που το βλέπετε και είναι τώρα δηλαδή όλα μέλι γάλα.

Στην αρχή νόμιζα ότι έπρεπε να γυρίζω γύρω το δωμάτιο κατά το trueplay για να μετρήσει το χώρο. Όπως είχα κάνει δηλαδή και όταν είχε πρωτοέρθει το ένα σκέτο Era 100 αρχικά. Το μπάσο όμως ήταν ασθενές και αναιμικό.

Πριν βιαστώ να κατηγορήσω το μέγεθος του sub σκέφτηκα ότι περνώντας από τη "Γωνιά" κατά τη διαδικασία του trueplay ήταν σαν να έδινα την πληροφορία στο σύστημα ότι για να μη μπουμάρει εκεί πρέπει να πέσει το μπάσο. Άρα έριχνα γενικά το μπάσο του συστήματος κάτι που αποτυπωνόταν και στη θέση ακρόασης.

Δοκίμασα ένα trueplay στη θέση ακρόασης κινώντας το τηλέφωνο μου επαναλαμβανόμενα στην κίτρινη γραμμή πάνω. Είχα δίκιο. Αισθητά δυνατότερο και καλύτερο μπάσο! H Sonos συνιστά να κάνεις την διαδικασία σε όλο το χώρο. Εγώ όμως είχα πολύ καλύτερα αποτελέσματα όπως περιέγραψα. Αξίζει να μπει κανείς στον κόπο να το δοκιμάσει έστω μια φορά αν έχει σταθερή θέση ακρόασης.

cc: @flash

Στο επόμενο μας post: Ο @Sotos65 στο studio για να φτιάξουμε μαζί ξεροτήγανα και σφακιανές πίτες!

Over and out.

IMG_2985-2.jpg

Reaction score
16.476
Εγώ τα παίρνω έτοιμα από έναν φούρνο Γλυμιδάκη εδώ κοντά! Τα καλιτσούνια εννοώ (όλων των τύπων), σφακιανές πίτες δεν έχει, ξεροτήγανα δεν ξέρω! :geek: :lolsign:

Βρίσκεσαι πάντως σε δημιουργικό οίστρο βρε Καλιτσούνι μου! Μπράβο!!

kalitsouni

Ακουστικά
Reaction score
10.855
Εγώ τα παίρνω έτοιμα από έναν φούρνο Γλυμιδάκη εδώ κοντά! :geek: :lolsign:
Δεν μασάω εγώ από τέτοια. Έχω υπογράψει με τον ατζέντη σου να έρθεις στο studio! Αλλιώς θα κινηθώ νομικά! Δεν μπορεί ο καθένας να κρεμάει κοτζάμ στήλη στο AVsite!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Reaction score
16.476
Και ποιος είναι ο ατζέντης μου, που δεν τον ξέρω εγώ; Να του τα ψάλω ένα χεράκι, που υπογράφει χωρίς να μου πει τίποτα, σαν την άλλη την έξυπνη, την Φον Ντερ Λάγιεν, που υπέγραψε συμφωνία με την Μερκοσούρ εν κρυπτώ και παραβύστω; :roflmao: :geek: :lolsign:

Reaction score
5.503
Δοκίμασε και Trueplay κανονικά στον
χώρο και να προσθέσεις εκ των υστέρων με + στην ένταση του σαμπ.

kalitsouni

Ακουστικά
Reaction score
10.855
Δοκίμασε και Trueplay κανονικά στον
χώρο και να προσθέσεις εκ των υστέρων με + στην ένταση του σαμπ.
Το είχα δοκιμάσει και αυτό. Δεν είχε το βέλτιστο αποτέλεσμα.

kalitsouni

Ακουστικά
Reaction score
10.855
Βρίσκεσαι πάντως σε δημιουργικό οίστρο βρε Καλιτσούνι μου! Μπράβο!!
Δεν πάει το μυαλό σου Σώτο τι μου συμβαίνει τις τελευταίες 2 εβδομάδες!
Σήμερα.... (πριν λίγο για την ακρίβεια)

Screenshot 2025-01-01 at 03.26.07.png

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.855
Και βέβαια υπάρχουν. Στο Ilustrator γίνεται αλλά μπορεί να πάρει και καμιά βδομάδα αν είναι 8ώρη εργασία.

Κάποιοι θα πάνε και κάποιοι άλλοι όχι. Τα προγράμματα που δουλεύουν έχουν ήδη ΑΙ και μπορούν να την χρησιμοποιούν για να γλυτώσουν χρόνο. Οι διαφημιστικές θα συνεχίσουν να έχουν γραφίστες, και κάποιοι θα συνεχίσουν να έχουν τα δικά τους μαγαζιά. Γιατί; Για να καλύψουν τον πελάτη που ψάχνει το κάτι παραπάνω. Τον πελάτη που δίνει 50 ευρώ για λογότυπο ή business card δεν τον είχαν έτσι και αλλιώς. Τέτοιους έχουν πελάτες οι ξαδερφίστες, όχι οι γραφίστες.
Η ΑΙ θα τους λύσει τα χέρια για περισσότερη δημιουργικότητα, ή ίδια δουλειά με την σημερινή σε μικρότερο χρονικό διάστημα, δηλαδή περισσότερες δουλείες, με άνοιγμα ακόμα και στο εξωτερικό για όσους δεν είχαν ποτέ work force.

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.855
Αυτή εδώ για παράδειγμα είναι μια δουλειά από Illustrator. Είναι ένα διανυσματικό πρόγραμμα στο οποίο το όριο υπάρχει μόνο στις ικανότητες σου να το χειρίζεσαι και στην φαντασία σου. Η τεχνική αυτής της εικόνας είναι ακριβώς η ίδια ώστε να φτιαχτεί και ο παραπάνω εγκέφαλος.

1000019047.jpg

kalitsouni

Ακουστικά
Reaction score
10.855
Αυτή εδώ για παράδειγμα είναι μια δουλειά από Illustrator. Είναι ένα διανυσματικό πρόγραμμα στο οποίο το όριο υπάρχει μόνο στις ικανότητες σου να το χειρίζεσαι και στην φαντασία σου. Η τεχνική αυτής της εικόνας είναι ακριβώς η ίδια ώστε να φτιαχτεί και ο παραπάνω εγκέφαλος.

View attachment 354280
Ο εγκέφαλος μου φαίνεται πιο πολύπλοκος απ'αυτό. Μικρή η σημασία όμως για αυτό που συζητάμε εφόσον παραδεχόμαστε ότι η εβδομάδα γίνεται ώρα.

Οι διαφημιστικές θα συνεχίσουν να έχουν γραφίστες
Πόσους όμως; Γιατί αν είχαν ανάγκη για 10 illustrations που πλέον γίνονται σε μισή ώρα έκαστο από άσχετους και παλιά ήθελαν μια εβδομάδα από σχετικούς, δεν είναι προφανής η μείωση στον όγκο προσωπικού;

Δεν είναι ακόμη τέλειο το ΑΙ (ακόμη). Πες όμως ότι θές εσύ για το μαγαζί σου 4 illustrations από άνθρωπο σε ένα μήνα. Πλέον δεν είναι πιο απλό να τα παραγγείλεις σε ένα freelancer για κομμάτι ψωμί;

Και τσαγκάρης υπάρχει ακόμη και σήμερα στην αγορά του Ηρακλείου. Το επάγγελμα όμως θεωρείται ψόφιο. Σωστά;

Θα παραδεχτώ όμως κάτι που δεν αναφέρεις, δηλαδή ότι το επάγγελμα του γραφίστα ήταν πρακτικά ήδη μισο-πεθαμένο. Ινδοί και logo apps είχαν αρχίσει να τους στριμώχνουν όλους στη γωνιά.

Θες κωδικάκιδες; Θες ψυχολόγους; Θες copywritters; Θες data entry; Θες μεταφραστές;
Οι παραπάνω είναι αυτοί που αυτοματοποιουνται τώρα που μιλάμε! Αλλά λέμε για τώρα τώρα.

Σειρά έχουν λογιστές, online πωλητές, online support, consultants, δικηγόροι, δημοσιογράφοι.

Το πάγωμα προσλήψεων είναι το άμεσα αντιληπτό φαινόμενο.
Ακολουθούν απολύσεις, αρχικά του χαμηλού επιπέδου υπαλλήλων. (πρακτικάριοι κλπ κλπ)
Κάθε χρόνο που περνάει αυτό το χαμηλό επίπεδο θα αρχίσει να ανεβαίνει.

Κάθε θέση εργασίας που αφαιρείται από την αγορά δημιουργεί ένα κενό που δεν καλύπτεται αυτή τη στιγμή.
Αφαιρεί χρήμα και οξυγόνο από όλους τους υπόλοιπους. Ακόμη και από αυτόν που έκανε την απόλυση.

Με 2-3 πελάτες το έχουμε συζητήσει το θέμα. Όταν έχω αναφέρει τη λέξη re-skill πετάνε τα πιο ιδιαίτερα emoji προς απορία.

με άνοιγμα ακόμα και στο εξωτερικό για όσους δεν είχαν ποτέ work force
Γιατί στο εξωτερικό ποιος σου είπε ότι δεν θα γίνει το ίδιο. Η αγορά παγκοσμίως δεν θα αρχίσει αύριο να θέλει 7.000.000 λογότυπα το μήνα από 1.000.000 που ήθελε. (τυχαία νούμερα)

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.948
Members
38.268
Νεότερο μέλος