east electronics
Επαγγελματίας
- Reaction score
- 1.514
Ναι. Ακόμα δεν έχεις απαντήσει. Ποια η γνώμη σου για τον null tester του Ethan και το αποτέλεσμα των δοκιμών του.
Ο Null tester του Ethan τυχαινει να μην γνωριζω ποιος ειναι η τι κανει ακριβως . Null test ξερω παρα πολυ καλα τι ειναι αλλα αν θελεις μου δινεις ενα αρθρο να διαβασω, η μου εξηγεις πως σχετιζεται ο συγκεριμενος με την εφαρμογη μας .
Εδώ είσαι φάουλ. Μπας και δεν γνωρίζεις απο ακουστική; Φυσικά και η παρουσία ατόμων σε διαφορετικές θέσεις στο χώρο θα επηρεάσουν τις μετρήσεις. Εκτώς αν πιστεύεις ότι ένα ανθρώπινο σώμα δεν απορροφά ακουστική ενέργεια, ειδικά όταν μιλάμε για τις κατευθυντικές υψηλές συχνότητες στις οποίες εντόπισες διαφορές.
Πρεπει να το εχω αναφερει στο αρθρο τυπου 50 φορες Επειδη το τεστ αυτο δεν ειναι ακριβειας προφανως δεν αγγιζεις το κινητο, δεν μετακινεις κατι στον χωρο ( περιλαμβανει και το ατομο ) και επαναλαμβανεις 10 φορες με την μεθοδο αυτη και περιμενεις και τις 10 το ιδιο αποτελεσμα Αν οχι τοτε κανεις κατι λαθος . Η αν το οποιο αποτελεσμα ειναι μεταβαλλομενο παλι κατι κανεις λαθος.
Υποτιθεται οτι εδω που γραφουμε οι ανθρωποι καταλαβαινουν 5 πραγματα Οποτε η εχεις διαβασει προχειρα η απλα δεν καταλαβαινεις η δεν θελεις να καταλαβεις τι λεω.
Απλα εχει καταντησει αηδια πλεον να γραφω 50 φορες το ιδιο πραγμα ....Εγω το τεστ το εκανα οταν βρισκομουν εξω απο τον χωρο ακριβως για αυτο τον λογο και εβλεπα απο τζαμαρια .
Κοίτα, δεν θα πω ότι είναι μαλάκες ή πρεζόνια. Σίγουρα μιλάμε για placebo καθώς και για ανάγκη να ξεχωρίσουν στο πλήθος. Όπως να το δεις, είναι αλλιώς να πλασάρεται κάποιος σαν γκουρού παντογνώστης, να τον ρωτάνε οι ( πιο ) άσχετοι τη γνώμη του για ματσαρίσματα και πάει λέγοντας. Αν μη τί άλλο, νιώθει ξεχωριστός, αντλεί κύρος. Βέβαια, στα μάτια κάποιων που είτε έχουν γνώσεις, είτε χρησιμοποιούν ( χρησιμοποιούμε ) το νιονιό τους, είτε και τα δύο, αυτός ο γκουρού αυτομάτως αναγνωρίζεται ως τσαρλατάνος και κλόουν.
Προσεξε λιγο...... αν περιμενεις να ακουσω τι λες φυσικα και θα το ακουσω ,
Ομως εδω υπαρχει ενα προβλημα μιλας με εναν ανθρωπο που ειναι 59 ετων, διατηρει το καταστημα του απ τα 18 και απο το πρωι ως το βραδυ δεν κανει τιποτα αλλο παρα να μιλαει με τους πελατες , και να καταγραφει την αποψη τους για αυτα τα πραγματα .....Οποτε θελωντας και μη μια αποψη υπαρχει η οποια ειναι βασισμενη στην στατιστικη .
Επισης σου θυμιζω οτι τα τελευταια 10 χρονια ειμαστε στα 2000 μηχανηματα πριν 10 χρονια και τωρα κυμαινομαστε μεταξυ 2900 και 3400 την χρονια ....Σημαινει οτι μιλαω με πααααααααρα πολυ κοσμο .
Αντιστοιχα μην ξεχναμε το διαδυκτιο τον τυπο κλπ κλπ κλπ
Σημαινει οτι αν σεβαστω την αποψη σου εχεις παρει μπαλα παρα μα παρα πολυ κοσμο και φυσικα δεν ξερω ποσες εταιριες ....Νομιζω οτι παραειναι χοντρο .
Πανω σε αυτο θα προσθεσω και κατι ακομα αποψεις ειναι τοσες οσες και οι κωλοτρυπιδες οπως ειπε ο Κλιντ Εαστγουντ και επειδη σαν τεχνικος δεν μπορω να βασιζομαι στην κωλοτρυπιδα τυπων οπως ο g.kar για παραδειγμα ξεκινησα απο μικρος, εκτος της μελετης και του σχολειου , να αγοραζω οργανα, να μαθω να τα χρησιμοποιω ωστε οταν δεν μπορω να καταλαβω κατι με τα αυτια μου να μπορω να το μετρησω .
Εδω καπου ειναι η ωρα που δηλωνεις απο ποια θεση μπορεις και με τι επιχειρηματα να απορριψεις ολα τα παραπανω γιατι ας πουμε ο λογος σου και μονο δεν ειναι αρκετος .
Εγω ας πουμε οταν ακουσα την διαφορα με τα αυτια μου , μπηκα στην διαδικασια να την μετρησω για να ειμαι σιγουρος τι ακουσα .Το επομενα βημα ηταν να μετρησω και το ενα καλωδιο και το αλλο και να καταγραψω οσες περισσοτερες διαφορες μπορουσα .
Αυτα που συζηταω ειναι αποτελεσμα αυτης της δουλειας .
Και μη ξεχνιόμαστε. Περιμένω απάντηση ως προς τον null tester.
Last edited: