Καλωδια Interconnect και Ηχειων Siltech

jnk

Reaction score
98
Πωλουνται τα παρακατω καλωδια της Siltech:

Interconnect

3 ζευγη SQ-28 G5 MK2 XLR-XLR, 1 μετρο.
1 ζευγος SQ-28 G5 MK2 RCA-RCA (WBT), 1 μετρο.

250 ευρω εκαστο.

Καλωδια Ηχειων

LS-68 G5 MK2, 2x2.5 μ (διχαλα-μπανανες της Siltech) 280 ευρω
LS-68 G5 MK2, 2x3μ (διχαλα-μπανανες της Siltech) 320 ευρω

Ολα τα καλωδια ειναι σε υπερ-αριστη κατασταση, με ελαχιστες ωρες λειτουργιας, στα κουτια τους.

ULM

Reaction score
1
Απάντηση: Καλωδια Interconnect και Ηχειων Siltech

Επειδη κυκλοφορουν πολλες μαιμουδες Siltech, (το αναφερει και στο website της η Siltech), εχεις καποια παραστατικα αγορας η εγγραφα αυθεντικοτητας??? Θα με ενδιεφεραν 2 interconnects και 1 ηχειων. Ευχαριστω.

jnk

Reaction score
98

Ναι, εχεις απολυτο δικιο στο θεμα, αν και οι μαιμουδες "φωναζουν" απο μακρια...Τα συνηθως υποπτα καλωδια ειναι απο τη παλαιοτερη σειρα G3, καθως η σειρα G5 (και ειδικοτερα τα MK2) ειναι πολυ πιο δυσκολο να αναπαραχθουν.
Τα καλωδια ειναι αγορασμενα απο επισημο αντιπροσωπο της Siltech στη Γερμανια (Rhapsody Ηigh Εnd στο Αμβουργο)- και τα εγγραφα αυθεντικοτητας υπαρχουν (ουσιαστικα μια καρτα ειναι - αυτο παρεχει η Siltech). Καθε ελεγχος ειναι δεκτος και μετα χαρας μπορω να παρεχω τα Serial Numbers των καλωδιων προς διασταυρωση στοιχειων στη Siltech (με ενα απλο e-mail στην εταιρεια) σε καθε ενδιαφερομενο.

jnk

Reaction score
98

Μια γρηγορη διορθωση¨
Τα Serial numbers των καλωδιων δεν αναγραφονται πουθενα, κατι που ισχυει για ολα τα καλωδια της εταιρειας.
Ωστοσο, καθε ελεγχος παραμενει δεκτος, ενω δεν εχω καμμια αντιρρηση και σε ακροαση.
Ευχαριστω.

ULM

Reaction score
1

Σε κουραζω, αλλα αντιπροσωπος της Siltech στην Γερμανια ηταν η Audio Components στο Αμβουργο και οχι ο ντηλερ που αναφερεσαι. Σημερα την διαθεση για την συγκεκριμενη χωρα κανει η ιδια η Siltech Ολλανδιας http://siltechcables.com/distributors.php. Καλο ειναι να γνωριζεις επακριβως πριν γραψεις κατι που ειναι εντελως ανακολουθο με την πραγματικοτητα, για τον απλο λογο οτι γινεσαι περισσοτερο αναξιοπιστος. Σειριακα νουμερα η εταιρια εβαλε στην επομενη σειρα της, την σημερινη Classic Anniversary. Σε ρωτησα αν εχεις τα καταστατικα αγορας, εστω και της Rhapsody oπως λες αλλα δεν μου απαντησες. Εξακολουθω να ενδιαφερομαι για την αγορα μερους του στοκ σου. Αναμενω απαντηση σχετικη με την γνησιοτητα των καλωδιων σου...

jnk

Reaction score
98

Δεν με κουραζεις καθολου, ωστοσο θα σε παρακαλουσα θερμα να μην γινονται αναφορες σε θεματα αξιοπιστιας (η, εν προκειμενω, αναξιοπιστιας), τουλαχιστον μεχρι αποδειξεως του εναντιου. Εχω κανει πολλες συναλλαγες μεσω του φορουμ χωρις να εχει προκυψει το παραμικρο προβλημα. Σε αυτη τη περιπτωση, με δεδομενο οτι πουλαω 6 σετ συνολικα, αν εστω και ενα ηταν οντως μαιμου, τοτε ολη η αγγελια θα πηγαινε αυτανδρη...
Παραστατικα αγορας/αποδειξεις δεν εχω - δεν χρειαστηκε ποτε να τα/τις κρατησω. Με δεδομενο το τι γινεται στην αγορα με τα Siltech, μεγιστο λαθος, το ομολογω...
Οσον αφορα τα SN, αυτο που ανεφερα ηταν με βαση τα καλωδια της Siltech που εχω στη κατοχη μου απο παλαιοτερες σειρες (G3 - FTM 4 και τα G5) οπου δεν αναγραφονται πουθενα. Δεν εχω δει η ακουσει τις νεοτερες σειρες για να ξερω προσωπικα. Ωστοσο, ευχαριστω για την πληροφορια,γιατι σκεφτομαι για αναβαθμιση στη σειρα Explorer.
Οπως εχω ηδη αναφερει, καθε ελεγχος ειναι δεκτος. Το ιδιο ισχυει και για ακροασεις στο δικο μου η στο συστημα οποιου ενδιαφερομενου (μενω Αθηνα) για οσο διαστημα χρειαστει. Με απλα λογια, λεφτα δεν αλλαζουν χερια μεχρι εσυ η ο οποιος ενδιαφερομενος να ειναι απολυτα ικανοποιημενος με τα καλωδια.
Στη διαθεση σου για περαιτερω πληροφοριες.
Φιλικα
Γιαννης

Υ.Γ Θα βοηθουσαν καθολου φωτογραφιες των καλωδιων?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

βαλε καμμια φωτο .....

ULM

Reaction score
1

Δεν μας τα λες καλα τα πραγματα, αγαπητε Γιαννη. Μετα το πρωτο κυμα ανακριβειων, επανερχεσαι με νεο. Ξαναδιαβασε το προηγουμενο μηνυμα μου και θα καταλαβεις τι εννοω. Ειναι προφανες οτι δεν γνωριζεις την Siltech και αποδεικνυεται απο το γεγονος οτι συζητας για αναβαθμιση αναφεροντας μια καταργημενη και κατα πολυ κατωτερη σειρα της εταιριας (Explorer) σε σχεση με αυτα που εχεις τωρα (Classic) και ο πιο αδαης θα γνωριζε την διαφορα τους. Το οτι πεταξες τα παραστατικα αγορας του Γερμανου ντηλερ που στα πουλησε, για να ειμαι ειλικρινης, δεν πειθει. Τελος θα περιμενα να μου πεις οτι το θεμα διευθετειται ευκολα, πιστοποιωντας την γνησιοτητα των καλωδιων σου στην Ελληνικη επισημη αντιπροσωπεια της Siltech, πραγμα που δεν επιθυμεις, για δικους σου λογους, να κανεις. Προσωπικα εχω πεσει θυμα αγορας μαιμου προιοντων κατα το παρελθον γι αυτο και προσεχω ιδιαιτερα τωρα. Αποσυρω το ενδιαφερον μου και δεν επανερχομαι, καλο ομως ειναι να γνωριζουν τα μελη και να εχουν γνωση τι ακριβως θα μπορουσε να συμβαινει στην πραξη.

jnk

Reaction score
98

Μετα απο τηλ. επικοινωνια με τον αντιπροσωπο της Siltech στην Ελλαδα (Absolute Audio), τα καλωδια πανε αυριο συσσωμα προς εξακριβωση στοιχειων...Η διαδικασια ενδεχεται να διαρκεσει μερικες μερες (οπως μου ειπαν), οποτε η αγγελια παγωνει προσωρινα μεχρι νεωτερας.
Ευχαριστω.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

φωτο ?

jnk

Reaction score
98

Τα καλωδια ειναι στην αντιπροσωπεια - φωτο και λοιπες πληροφοριες μολις τα παρω πισω (λογικα Τριτη-Τεταρτη).
Ευχαριστω.

jnk

Reaction score
98

Συμφωνα με την αντιπροσωπεια (Absolute Audio - την οποια ευχαριστω ιδιαιτερα για τη βοηθεια της) ολα τα σετ καλωδιων δειχνουν, κατα πασα πιθανοτητα, να ειναι γνησια Siltech.
Ωστοσο, για να ειναι πλεον καποιος 100% βεβαιος, πρεπει να αποτανθει στην ιδια την εταιρεια στην Ολλανδια, η οποια ειναι και η μονη που μπορει να εκδοσει γραπτο πιστοποιητικο γνησιοτητας - δωρον αδωρον ομως και σε αυτη τη περιπτωση αφου, ελλειψει σειριακων αριθμων, και σε περιπτωση μεταπωλησης, υπαρχει παντα το προβλημα ταυτοποιησης με τα εκαστοτε σετ.
Φανταζομαι οτι τα παραπανω εχουν πιο πολυ φιλολογικο ενδιαφερον - ειδικα για κατοχους παλαιοτερων σειρων της Siltech. Οσο για την αγγελια, αν καποιος εξακολουθει να ενδιαφερεται, ας επικοινωνησει μαζι μου με πμ -αφου λαβει ολα τα παραπανω υπ'οψιν του.
Ευχαριστω πολυ.

Reaction score
7.558

Σε συγχαίρω για την υπομονή σου πάντως. Όχι του ότι πήγες τα καλώδια για εξακρίβωση, καλά έκανες. Συγχαίρω την υπομονή και τη ψυχραιμία με την οποία αντιμετώπισες τα προηγούμενα εριστικά μηνύματα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.134
Members
38.413
Νεότερο μέλος
Dimitrios 58274