- Reaction score
- 1.530
Εμένα μου κέντρισε το ενδιαφέρον το επετειακό lorad που πλεον είναι επαργυρος χαλκός και όχι επικασσιτερωμενος. Στην περιπτωση μου λόγω ευκαμψίας μπορεί και να περαστεί απο το υφισταμενο δίκτυο σωλήνων.
Απο την αλλη έχει αρπάξει πολύ σε τιμή. Αν είδα καλά στην έκθεση είναι 22 ευρώ το μέτρο. Αρχικη βεβαια αλλα... Και θέλω και καμια 12αρια μετρα.
Λογικά θα έχει καλύτερη θωράκιση σε σχέση με το τύπου olflex απο το Δημουλά και είναι κάτι που ψιλοχρειαζομαι καθώς έχουν περαστεί παράλληλα και καλώδια data και hdmi.
Και ναι. Κι εγώ ακούω διάφορες. Αρκετά αισθητές.
Όχι οτι θα επιλύσουν προβλήματα του χώρου τα καλώδια αλλα θα αλλάξουν τον τροπο παρουσίασης του μουσικού δρωμενου.
Παντα πάντως το βράδυ το σύστημα θα παιζει καλυτερα. Και πιο ήσυχα.
Απο την αλλη έχει αρπάξει πολύ σε τιμή. Αν είδα καλά στην έκθεση είναι 22 ευρώ το μέτρο. Αρχικη βεβαια αλλα... Και θέλω και καμια 12αρια μετρα.
Λογικά θα έχει καλύτερη θωράκιση σε σχέση με το τύπου olflex απο το Δημουλά και είναι κάτι που ψιλοχρειαζομαι καθώς έχουν περαστεί παράλληλα και καλώδια data και hdmi.
Και ναι. Κι εγώ ακούω διάφορες. Αρκετά αισθητές.
Όχι οτι θα επιλύσουν προβλήματα του χώρου τα καλώδια αλλα θα αλλάξουν τον τροπο παρουσίασης του μουσικού δρωμενου.
Παντα πάντως το βράδυ το σύστημα θα παιζει καλυτερα. Και πιο ήσυχα.