Καλώδιο HDMI 12m

Reaction score
0
Καλησπέρα σας ,
μετά από αποχή 4 χρόνων τουλάχιστον, από το site, άρχισα πάλι να σχολούμαι μιας και επιτέλους μπαίνω στο δικό μου σπιτάκι :D :D :D
Θα ήθελα να ρωτήσω λοιπόν τί καλώδιο HDMI περίπου στα 12μ, θα προτείνατε και αν θα υπάρξει πρόβλημα με το θέμα απόστασης για την ποιότητα της εικόνας ή τυχόν άλλα προβλήματα με το θέμα του κλειδώματος κτλ, μιας και σκοπεύω να περάσω τα καλώδια από πάτωμα και τοίχους για να είναι καθαρό το σαλονάκι μου.
Σας ευχαριστώ εκ των προταίρων.

Reaction score
8
Απάντηση: Καλώδιο HDMI 12m

παρε ενα σιτρονικ απο το πλαισιο, ειναι φτηνο και δεν θα εχεις προβλημα. Πριν το περασεις απο τοιχους παντως, δοκιμασε το για καλο και για κακο

Reaction score
0

Εχω και εγω ενα 12μετρο καλωδιο hdmi...
Το κακο ειναι 1)η τιμη του (γυρο στα 70ε)
2)Αν το θες για το Playstation 3 θα μπορεις να παιζεις εως 1080i και οχι 1080p που ειναι η καλυτερη αναλυση...
------------------------------------------------------------------------------
Και μια συμβουλη..μην βαλεις το καλωδιο του ρευματος (π.χ της οθονης) μαζι με καλωδιο hdmi (η καπιο αλλο καλωδιο που μεταφερει δεδομενα).θελει το λιγοτερο μια μικρη αποσταση απο τα αλλα καλωδια (το καλωδιο με ρευμα),γιατι αλλιως θα χαλασουν τα καλωδια..εγω καπως ετσι παραλιγο να την πατησω..

Reaction score
0

2)Αν το θες για το Playstation 3 θα μπορεις να παιζεις εως 1080i και οχι 1080p που ειναι η καλυτερη αναλυση...
QUOTE]

Το θέμα είναι ότι θέλω να παίξει 1080p και δεν θα συνδεθεί με Playstation.
Ευχαριστώ.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Καλώδιο HDMI 12m

Εχω και εγω ενα 12μετρο καλωδιο hdmi...
Το κακο ειναι 1)η τιμη του (γυρο στα 70ε)
------------------------------------------------------------------------------
Και μια συμβουλη..μην βαλεις το καλωδιο του ρευματος (π.χ της οθονης) μαζι με καλωδιο hdmi (η καπιο αλλο καλωδιο που μεταφερει δεδομενα).θελει το λιγοτερο μια μικρη αποσταση απο τα αλλα καλωδια (το καλωδιο με ρευμα),γιατι αλλιως θα χαλασουν τα καλωδια..εγω καπως ετσι παραλιγο να την πατησω..

Έχω τοποθετήσει τον W5000 προτζέκτορα το ταβάνι και έχω βάλει σε ένα κανάλι το καλώδιο του ρεύματος και του HDMI. Mετά από 120 ώρες έπαψε να δουλεύει το καλώδιο (χιόνια) . Καλά θα βάλω δύο κανάλια??? στο ταβάνι !?

Έχω απογοητευτεί από το ΗDMI.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Καλώδιο HDMI 12m

Έχω τοποθετήσει τον W5000 προτζέκτορα το ταβάνι και έχω βάλει σε ένα κανάλι το καλώδιο του ρεύματος και του HDMI. Mετά από 120 ώρες έπαψε να δουλεύει το καλώδιο (χιόνια) . Καλά θα βάλω δύο κανάλια??? στο ταβάνι !?

Έχω απογοητευτεί από το ΗDMI.
Επειδή είμαι στην ίδια φάση και θέλω σε ένα κανάλι να περάσω HDMI και ρεύμα (περίπου 20 μέτρα) να μην το επιχειρήσω δηλαδή; Τί απόσταση πρέπει να έχουν μεταξύ τους; Είναι σίγουρο ότι από εκεί δημιουργείται το πρόβλημα; Εναλλακτικά να χρησιμοποιήσω 2 κανάλια;

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Καλώδιο HDMI 12m

Επειδή είμαι στην ίδια φάση και θέλω σε ένα κανάλι να περάσω HDMI και ρεύμα (περίπου 20 μέτρα) να μην το επιχειρήσω δηλαδή; Τί απόσταση πρέπει να έχουν μεταξύ τους; Είναι σίγουρο ότι από εκεί δημιουργείται το πρόβλημα; Εναλλακτικά να χρησιμοποιήσω 2 κανάλια;
Καλό θα είναι να μην περνάνε παράλληλα. Εγώ έχω το καλώδιο του ρεύματος να περνάει από την δεξιά μεριά με καναλάκι και με ένα άλλο καναλάκι από αριστερά το component και ένα video :126:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.292
Members
38.294
Νεότερο μέλος
Desmios1924