Καμένες κόρνες σε jbl / jrx-100 / jrx112m, τα φώτα σας

Reaction score
0
Καλησπερίζω την παρέα. Έχω δυο ηχεία jbl jrx100 και μοντέλο jrx112m, πρόσφατα μου κάηκαν οι κόρνες. Μια γρήγορή έρευνα που έκανα στο διαδίκτυο βρήκα σε ένα μαγαζί γνήσιες κόρνες στα 110 ευρώ. Θα ήθελα να ρωτήσω εαν αλλάζοντας το πηνίο διαφράγματος θα λυθεί το πρόβλημα μου η πρέπει να αλλαξω ολοκληρο το tweeter ( καινούργιο μαγνητη-κομπλε);. Στο κατάστημα που βρήκα της παραπάνω κόρνες γράφει οτί δεν υπάρχει ανταλακτικό πηνιο διαφραγμά και οτι αναγκαστικά αλλαζει όλη η κόρνα. Στο ebay ομως κατι βρήκα. Παρακαλώ τα φώτα σας.

Reaction score
0
και μερικες φωτογραφιες απο το πινιο διαφραγματος που θεωρω εαν και δεν ειμαι ειδικος οτι εχει λιωσει.
συγνωμη για την κακη αναλυση

Attachments

Reaction score
3
καλησπερα φιλαρακι μην κανεις το λαθος και βαλεις τα ιδια driver ειναι μαπα τελος εκτος αν παρεις πηνια και τα επισκευασεις. εγω ειχα κατι jrx125 και τους εβαλα αυτο επανο http://www.karatzios.gr/shoppingcart/idetails.aspx?iid=15275 για εμενα ειναι πολυ καλυτερο , και ανεβαινει και πιο ψηλα σε khz

Reaction score
0
καλησπεριζω και παλι!!! Τελικα σημερα τα επισκευασα μονος μου με κοστος 40 ευρω μαζι με τα μεταφορικα. Φυσικα και ρισκαρα. Παραγγειλα λοιπον απο το ebay τα πηνια διαφραγματος που αναφερω στο παραπανω link. Μεσα σε μια βδομαδα τα ειχα στα χερια μου. Ελυσα το tweeter αλλαξα τα καμενα πηνια και με τα καινουργια.... και τα ηχεια δουλευουν πλεον σαν καινουργια! Τι γλυτωσα ? 220 ευρω εχουν στην ελλαδα ολοκληρα και τα δυο tweeter, 80 ευρω εχουν και τα δυο τα πηνια απο ελλαδα ( χωρις μεταφορικα παντα). Απλα σε οσα μαγαζια ρωτησα κανεις δεν ειπε οτι αλλαζουν τα πηνια! Ολοι ειπαν δεν υπαρχει ανταλακτικο! Ελπιζω να βοηθησω μελλοντικα κι αλλους

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.891
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης