- Reaction score
- 520

Καλησπέρα έχω ένα τέτοιο σε τέλεια κατάσταση Θα δω το μοντέλο αύριο ακριβώς και θα σου πω
Ευχαριστώ για την απάντηση. Κοιτάζω όμως αποκλειστικά μονά deck...View attachment 123088
Καλησπέρα έχω ένα τέτοιο σε τέλεια κατάσταση Θα δω το μοντέλο αύριο ακριβώς και θα σου πω
Αν είναι οκ το παραπάνω
Αν είναι οκ αυτό ,ούτε κουβέντα. ΤΟ μηχάνημα. Και βλέπω και το τηλεκοντρόλ
Αν έχεις βρει ένα... Εγώ ούτε ένα (στην Ελλάδα πάντα εννοώ).Sony δε βλεπω να του προτείνει κάποιος.
Δεν ειναι το ίδιο καλά με aiwa, denon, akai κτλ?
Πχ το sony tc-k661s. Πολυ καλη κατασκευή και πολλά καλούδια.
Αν κρίνω από τη σχεδίαση, θα είναι παιδί των 90s. Θυμίζει ολίγον Philips. Λατρεύω τα μαύρα, "κοφτά" γωνιώδη σε σχεδίαση μηχανήματα. Ταιριάζουν αισθητικά μεταξύ τους ακόμα κι αν είναι διαφορετικού κατασκευαστή.Kenwood KX-9050S
και εδώ:
https://www.canuckaudiomart.com/details/649502625-kenwood-kx9050s-dolby-bcs-single-cassette-deck/
![]()
Το προτείνω ανεπιφύλακτα, αν το βρεις κάπου φυσικά εντός Ελλάδας ή εντός Ε.Ε. Στο eBay Γερρμανίας που το βρήκα, το πουλάνε 400 ευρώ, αλλά νομίζω ότι είναι απαγορευτική μια τέτοια τιμή, συν τα μεταφορικά. Πάλι εσύ ξέρεις και αποφασίζεις.
Στην Ελλάδα, όταν το πουλούσαν, η τιμή του ήταν κοντά στις 170.000~180.000 δραχμές, δηλαδή κοντά στα 500+ ευρώ, με την ισοτιμία 1€=341 δραχμές.
Έχω το πρώτο που αναφέρεις σε άριστη κατάσταση..Χαιρετώ τα μέλη και απευθύνω ερώτημα: Μετά από πολλά χρόνια... αποχής από τις πολυαγαπημένες κασέτες, ποιό Deck να επιλέξω; Στα specs μου: να είναι μαύρο, μονό deck με LED meters και counter, κατά προτίμηση 3κέφαλο. Στα υποψήφια είναι τα Aiwa AD-F810, Teac V-1030, Denon DRM-700. Κατασκευής 1990 και μετά. Επίσης, αν ξέρετε κάποιον "μερακλή" τεχνικό, παλιό μάστορα, αν και είμαι πολύ του "καλύτερα έγω" μετά από πολύ ψάξιμο φυσικά... Τώρα περί κασετών προς εγγραφή, με βλέπω να ξαναγράφω πολλές που είχα γράψει από 83 - 93 με αδιάφορο περιεχόμενο. Ευχαριστώ.