Κατασκευη ηχητικων πανελων για σαλονι

Reaction score
68
Καλησπερα ξερετε επαγγελματτιες στο κεντρο της αθηνας που να φτιαχνουνε ηχητικα πανελα για ηχοαποροφφηση.
Επειδη θα μπουνε στο σαλονι μου το αισθητικο τους μετραει πολυ.
Αρα θελουμε εκτυπωση σε ενα υλικο που να αφηνει τον ηχο να περναει και να βρισκει απο μεσα το ηχοαποροφητικο υλικο.

Εχετε επαγγελματιες να μου προτεινετε να παω να ρωτησω;
Σας ευχαριστω

Reaction score
1.624
H GIK έχει ωραία πράγματα αλλά θα πάει αρκετά το μαλλι. Αλλιώς μπορείς να φτιάξεις μόνος σου με μονοχρωμο ύφασμα με τα ίδια υλικά που χρησιμοποιεί η GIK ως σωθηκά και να σου βγει τσάμπα σε σχέση με το ετοιμο.

Μετά παίζει και το φτιάξτό μόνος σου και να τυπώσεις πάνω σε ηχοδιαπέρατο ύφασμα οτι θες και να ντύσεις τα πάνελ, αλλα΄δεν ξέρω πόσο θα πάει το μαλλί.

Προσωπικά επειδή και εγώ έιμαι στην διαδικασία του φτιάξε, θα κάνω diy και θα βάλω ύφασμα ίδιο με χρώμα με τους τοίχους για να ειναι όσο πιο διακριτικά γίνεται ή σε σημεία ίδιο χρώμα με τα έπιπλα για να έχω ομοιογένεια.

Reaction score
68
Αυτά που έχει η gik μήπως σου κάνουν;
οχι και βλεπω οτι ξεχασα να το γραψω, θελω να εκτυπωσω συγκεκριμενα σχεδια επανω για να ειναι μερος του σαλονιου, θελω να δσω την αισθηση του πινακα
H GIK έχει ωραία πράγματα αλλά θα πάει αρκετά το μαλλι. Αλλιώς μπορείς να φτιάξεις μόνος σου με μονοχρωμο ύφασμα με τα ίδια υλικά που χρησιμοποιεί η GIK ως σωθηκά και να σου βγει τσάμπα σε σχέση με το ετοιμο.

Μετά παίζει και το φτιάξτό μόνος σου και να τυπώσεις πάνω σε ηχοδιαπέρατο ύφασμα οτι θες και να ντύσεις τα πάνελ, αλλα΄δεν ξέρω πόσο θα πάει το μαλλί.

Προσωπικά επειδή και εγώ έιμαι στην διαδικασία του φτιάξε, θα κάνω diy και θα βάλω ύφασμα ίδιο με χρώμα με τους τοίχους για να ειναι όσο πιο διακριτικά γίνεται ή σε σημεία ίδιο χρώμα με τα έπιπλα για να έχω ομοιογένεια.
γιατι να ειναι τοσο ακριβη η εκτυπωση σε ηχοπερατο υφασμα;

Reaction score
1.624
οχι και βλεπω οτι ξεχασα να το γραψω, θελω να εκτυπωσω συγκεκριμενα σχεδια επανω για να ειναι μερος του σαλονιου, θελω να δσω την αισθηση του πινακα

γιατι να ειναι τοσο ακριβη η εκτυπωση σε ηχοπερατο υφασμα;
H GIK το κάνει αυτό πάντως Art Panels GIK

Δες πόσο σου βγαίνει το έτοιμο (στέλνεις το σχέδιο σου και στο φτιάχνουν όπως το θες)
Μετά δες πόσο θα σου κοστίσει η εκτύπωση εδώ και πόσο τα υλικά για να κατασκευάσεις το πάνελ.

Reaction score
68
α ψραια, εχουνε καταστημα στην Ελλαδα; θα ηθελα να δω μια δυο εκτυπωσεις τους απο κοντα πρωτα

Reaction score
1.624
Ιντερνετικό είναι το κατάστημα μόνο. Ζήτησε τους φωτογραφίες να σου στείλουν μερικά δείγματα δουλειάς τους με κοντινές φωτογραφίες. Ελλάδα δεν ξέρω ποιος φτιάχνει πάνελ με τέτοιες προϋποθέσεις. Εκτυπώσεις κάνουν πολλοί.

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
6.965
Μπορείς να κάνεις ένα τηλ. στον Θοδωρή στην Άλφα Ακουστική (alphacoustic.com) μήπως και κάνουν και εκτυπώσεις πέραν των κλασικών φινιρισμάτων.

symos

You're not worthy!
Reaction score
7.841
α ψραια, εχουνε καταστημα στην Ελλαδα; θα ηθελα να δω μια δυο εκτυπωσεις τους απο κοντα πρωτα
Αν σε ενδιαφέρει οπωσδήποτε να δεις δείγμα από εκτυπωμένο πάνελ της GIK, μπορείς να έρθεις εδώ να σου δείξω ένα που έχω.

Απλά είμαι λίγο μακριά από το κέντρο, PM me αν θες. Ή θα μπορούσα να σου στείλω και όσο καλύτερες φωτο μπορώ.

Reaction score
68
Αν σε ενδιαφέρει οπωσδήποτε να δεις δείγμα από εκτυπωμένο πάνελ της GIK, μπορείς να έρθεις εδώ να σου δείξω ένα που έχω.

Απλά είμαι λίγο μακριά από το κέντρο, PM me αν θες. Ή θα μπορούσα να σου στείλω και όσο καλύτερες φωτο μπορώ.
Παρακαλω πολυ φωτογραφιες, και περα απο τις γενικες, θελω πολλες κοντινες να καταλαβω περιπου πως ειναι η υφη της εκτυπωσης. Αρα λιγο πολυ δεν υπαρχει καταστημα στο κεντρο της αθηνας που να αναλαμβανει τετοιου ειδους εκτυπωσεις και να εχει δειγματα για επιεδειξη. Σωστα;

Reaction score
0
Κάποια στιγμή που έψαχνα κι εγώ είχα πέσει πάνω σ'αυτό:

Calma Acoustics

Τελικά κατέληξα σε άλλη επιλογή οπότε δεν επικοινώνησα ποτέ μαζί τους για να μάθω περισσότερα, ίσως όμως σας βοηθήσει.

toulou

Δικαναλίδης
Reaction score
2.109
Είχε ανοίξει και αυτό το σχετικό νήμα:

symos

You're not worthy!
Reaction score
7.841
Παρακαλω πολυ φωτογραφιες, και περα απο τις γενικες, θελω πολλες κοντινες να καταλαβω περιπου πως ειναι η υφη της εκτυπωσης. Αρα λιγο πολυ δεν υπαρχει καταστημα στο κεντρο της αθηνας που να αναλαμβανει τετοιου ειδους εκτυπωσεις και να εχει δειγματα για επιεδειξη. Σωστα;
1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

Εγώ δεν έχω παράπονο πάντως από την εκτύπωση. Νομίζω δύσκολα θα μπορούσε να είναι εμφανώς καλύτερη.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
41.967
οκ :)
-> ε οταν περναμε ενα artwork σε καμβα/υφασμα εκτυπωση... μετα κανουμε το πλαισιο - πανελ :)
-> εγω να δουμε ποτε θα καδραρω τα υπολοιπα που εχω για καδραρισμα...πρεπει να το λεω αυτο 2 χρονια πριν τ καραντινα.. (κατι τετοιο βεβαια μου γλυτωνει και το βαψιμο, καθοτι δε μενει σπιθαμη τοιχου σε ολο το διαμερισμα) 🐒

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.476
Members
38.187
Νεότερο μέλος
kotsos134