Κατασκευη κορυφαίου τελικού με 300Β . Προτασεις

Reaction score
473
Καλημερα στη παρεα. Με ενα φιλο συναγωνιστη , αποφασισαμε να φτιαξουμε απο εναν τελικό με 300Β μιας και ειναι απο τις αγαπημενες μας λαμπες . Θελουμε να γινει οτι καλυτερο , με τα καλυτερα υλικά , ασχετως κοστους και χρονου υλοποιησης . Σιγα σιγα και προσεκτικά ... Λογικα για μενα θα ειναι ο τελευταιος λαμπατος που θα φτιαξω στη ζωη μου , και θελω να ειναι οτι καλυτερο . Ειμαστε στην αναζητηση του ιδανικου σχεδιου ( σε single end ) . Aν καποιος εχει φτιαξει κατι αναλογο με επιτυχία . ή γνωριζει κατι παρομοιο , ας μου προτεινει να το δουμε . Σας ευχαριστω

jpaudio

Επαγγελματίας
Reaction score
1.714
Δεν ξέρω να σου πω για συγκεκριμένο σχέδιο αλλά να ξέρεις ότι ο Μ/Σ εξόδου είναι πολύ σημαντικός. Εκεί μην λυπηθείς τα χρήματα...

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.502
Χμ................δυσκολη επιλογη αν μιλαμε για τοπ κατασκευη.

Aρχισε μελετη απ' αυτον...........

Μετα αυτον........

Κατοπιν διαβασε για την σχεδιαση Loftin-White (χωρις πυκνωτη στην πορεια του σηματος)

Και επισης.......... του "δικου μας" Μανωλη Τζωρτζακη,
Eχω μια σχεδιαση του με 300Β και πρεπει να ειναι πολυ καλος.

Reaction score
473
Δεν ξέρω να σου πω για συγκεκριμένο σχέδιο αλλά να ξέρεις ότι ο Μ/Σ εξόδου είναι πολύ σημαντικός. Εκεί μην λυπηθείς τα χρήματα...
Λεμε να φτιαξουμε ή c-core ή amorphous . Εχει παραγγειλει ενας φιλος , να τυλιξει . Θα ακουσουμε και θα δουμε τι μας παει πιο πολυ

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.502
Να μη φτιαξετε..........να παρετε ετοιμους.

Eκτος απο τους γνωστους Tamura, Tango, Audio Note, υπαρχουν και αυτοι.......

Eπισης απο Ελλαδα, Τσακιριδης και

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.624
Members
38.474
Νεότερο μέλος
NIKCOLOR