Κεντρκό Ηχείο B&W VM-1 (ανταλλαγή με μικρότερο)

Reaction score
0
Ανταλλάσσω κεντρικό ηχείο B&W VM-1 με άλλο κεντρικό ηχείο μικρότερο, κατά προτίμηση του ιδίου κατασκευαστή. Είναι σε άριστη κατάσταση, στο κουτί του με ελάχιστη χρήση. Δεν με εξυπηρετεί λόγω μεγέθους.

Θα προτιμούσα ένα B&W M-1 ή κάτι αντίστοιχο αλλά θα ήθελα να δω και άλλες προτάσεις, αν έχετε.

Φυσικά σε περίπτωση καλύτερου ή χειρότερου μεγαφώνου, θα υπάρξει χρηματική διαφορά, εκτός και αν η διαφορά είναι μικρή.

Reaction score
0
τιμή?
Προτιμώ την ανταλλαγή με κάποιον που θέλει κάτι διαφορετικό από αυτό που ήδη έχει... Το VM-1 λόγω μεγέθους για παράδειγμα είναι καλύτερο κεντρικό από ένα B&W M-1 (έχω σετ ΜΤ-30 με Μ-1 και έκανα την σύγκριση).

Αν το πουλήσω, τότε θα ήθελα τα μισά λεφτά από όσο κοστίζει καινούριο - €100 δηλαδή από €200 που κοστίζει καινούριο...

http://www.skroutz.gr/c/9/hxeia-hi-fi.html?keyphrase=VM-1

Reaction score
0
Νέα μειωμένη (και ΤΕΛΙΚΗ) τιμή για πώληση - ΜΟΝΟ €80. Το ηχείο είναι σε άριστη κατάσταση, στο κουτί του σαν καινούριο. Φυσικά πάντα ισχύει η πρόταση για αλλαγή με μικρότερο!!!

Reaction score
2.556
Αφού πρόκειται για πρόβλημα μεγέθους γιατί δεν αναφέρεις τις διαστάσεις;
Πρόταση κάνω, δεν ενδιαφέρομαι...

Reaction score
0
Αφού πρόκειται για πρόβλημα μεγέθους γιατί δεν αναφέρεις τις διαστάσεις;
Πρόταση κάνω, δεν ενδιαφέρομαι...
Το VM-1 έχει μέγεθος 522x124x93 mm - η μεγάλη διάσταση δηλαδή είναι πάνω από μισό μέτρο...

Reaction score
4
Απάντηση: Κεντρκό Ηχείο B&W VM-1 (ανταλλαγή με μικρότερο)

Φίλε μου αν είχε μαγνητική θωράκιση θα στο ανταλασα με το Roister C5 430 x 180 x 200 mm αλλά επειδή το έχω πάνω στην TV οπότε δεν παίζει γιατί είναι CRT.

Σε λίγο καιρό θα αλλάξω tv λέω να πάω σε plasma οπότε αν μέχρι τότε δεν έχεις βρει κάτι μιλάμε.

Με την προϋπόθεση ότι θα έρθεις σπίτι μου Aθηνα είμαι να το ακούσω οχι γιατι δεν σε πιστεύω η κάτι τέτοιο απλά μπορεί να μην κολλάει με τα υπόλοιπα ηχεία που έχω.Και φυσικά να δεις ότι το roister είναι και αυτό υπέρ άριστο. Άστρωτο ακόμα 2 μήνες το έχω.

Reaction score
4
Απάντηση: Κεντρκό Ηχείο B&W VM-1 (ανταλλαγή με μικρότερο)

Καλήμερα το έψαξα εγώ και δεν έχει δυστυχώς.

Reaction score
0
ενα κινητο σου φιλε μου για μια ανταλλαγη κεντρικου. το δικο μου 6970-146676 Αντωνης.

Reaction score
0
Η αγγελία είναι και πάλι ενεργή - νέα χαμηλότερη τιμή για πώληση στα €75 ή ανταλλαγή με άλλο κεντρικό ηχείο μικρότερου μεγέθους, Θεσσαλονίκη κατά προτίμηση...

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.981
Members
38.273
Νεότερο μέλος
spani1