Κλασσικα... ποιο Dvd?

Reaction score
0
Eπειδη μου μπήκε για τα καλα το μικροβιο του προτζέκτορα, κοιτάω μεχρι να πληρωθω αναδρομικα να οργανωσω οολα τα υπολοιπα της ιστοριας.. Έτσι για αρχη θελω να αλλαξω το Pioneer 575 για να παρω ενα μοντελο που να κανει ΚΑΛΟ Upscale στα 720p ή -γιατι όχι- και στα 1080p. (Αν και δε σκοπευω μαλλον να παω σε προβολεα 1080p, εκτος βεβαια κι αν μου τον κανει καποιος δωρο:respect:)
Ημουν ετοιμος να τσιμπησω το Pioneer 696 λογω..."αριστης διαγωγης" του παλιου μου 575, αλλα τωρα εχουν μπει στο παιχνιδι και τo Denon 1930, το Oppo 981 και δεν ξερω ουτε γω τι αλλο. Φυσικα τα 2 τελευταια ειναι σαφως ακριβοτερα.. (διπλασια τιμη σχεδον το denon)
Τονιζω οτι επειδη εχω και μουσικες ανησυχιες, θελω να ειναι οπωσδηποτε και Universal player γι'αυτο σκεφτομαι τα παραπανω μοντελα, ενω θα δωθει και βαση στην ποιοτητα του ηχου του.
To κυκλωμα Faroudja που ενσωματωνουν το oppo και το denon ειναι τοσο δυνατο οσο εχω ακουσει? Δηλαδη το upscale του ειναι μακραν καλυτερο του 696? Θα παρατηρησω διαφορα στα 720p?

Ευχαριστωω:cool_1:

VG

Reaction score
0
Παιρνω μια σελιδα Α4 με κειμενο,και την σκιζω στην μεση.
Μετα σου την δινω, μιση πλεον, και σου λεω γραψε μου την αλλη μιση.
Ποσες πιθανοτητες εχεις να κανεις καλη δουλεια και ποσες να χασεις την ωρα σου ασκοπα;Καπως ετσι πρεπει να ειναι οι προσδοκιες σου απο εναν upscaler

Reaction score
10
Αγαπητε maestro,
Μιας και ανεφερες το Oppo, σαν Αντιπροσωπος αλλα και σαν κατοχος ενος 971 πανω απο χρονο, εχω να πω οτι το μικρο κανει θαυματα.
Το 981 διδεχεται το 971 με τη προσθηκη του 1080p.
Σε λιγο καιρο θα τα εχουμε απο κοντα και εχεις τη δυνατοτητα να τα δεις.
Περισσοτερα στο τοπικ που εχω ανοιξει σχετικα με την Oppo στην Ελλαδα.
Για περισσοτερες πληροφοριες και αποστολη προσπεκτους στειλε μου mail.
Ευχαριστω για το ενδιαφερον.

Αποστολος Τολιοπουλος
email : [email protected]

Reaction score
0
Παιρνω μια σελιδα Α4 με κειμενο,και την σκιζω στην μεση.
Μετα σου την δινω, μιση πλεον, και σου λεω γραψε μου την αλλη μιση.
Ποσες πιθανοτητες εχεις να κανεις καλη δουλεια και ποσες να χασεις την ωρα σου ασκοπα;Καπως ετσι πρεπει να ειναι οι προσδοκιες σου απο εναν upscaler
Αρα ποιος ειναι ο σωστος τροπος να βλεπει κανει απλο DVD σε εναν 720p προτζεκτορα??

Reaction score
4.385
Να περιμένει την εμφάνιση των dvd που θα παίζουν απο την φύση τους 720-1080 και τους ανάλογους δίσκους ταινιών.... δηλαδή ή πάρε κάτι από αυτά που είπες η περίμενε κανα 2 χρόνια.:))

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.303
Members
38.295
Νεότερο μέλος
Desmios1924