Λεπτό hdmi καλώδιο για εντοιχισμο/ mini hdmi ???

Reaction score
9
παρακαλλω τη βοήθεια σας

Μου πέρασε ο ηλεκτρολόγος οδηγό μέσα απο τον τοίχο ( πολυ λεπτό !) για να περάσω καλώδιο hdmi για PROJECTOR
Θέλω καλώδιο >6 m , hdmi >=1.4

Αλλα πρέπει να ειναι πολυ λεπτό . Το προηγούμενο που εχω δε περνάει και στον οδηγό !

1. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο λεπτό .

2. Μπορώ να περάσω καλώδιο mini hdmi και μετα με ανταπτορα να το κάνω κανονικό ή θα εχει πρόβλημα η εικονα ?

Reaction score
9
Δεν μπορώ να περάσω mini hdmi καλώδιο ? για 3d εικονα projector ?

Το αλλο που σκέφτηκα ειναι κανονικό hdmi καλώδιο μου του κόβω το πλαστικό περίβλημα στην άκρη , και του αφήνω μόνο το μεταλλικό βύσμα, το περνάω απο τον δρόμο μέσα στο τοίχο , και μετα κολλάω πάλι το πλαστικό

Reaction score
9
Μπορώ να βάλλω καλώδιο hdmi --> mini hdmi που περνάει , και μετα με adaptor a mini hdmi female to hdmi male , να το συνδέσω στο media player ?

Η θα εχω απώλειες ?

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
γράψε τις διαστάσεις που έχει ο οδηγός από όπου πρέπει να περάσει το καλλώδιο

Reaction score
9
μονο 2cm...
μάλλον το μόνο που γίνεται είναι να βγάλω το πλαστικό στην άκρη του hdmi (να το απογυμνώσω) και αφού το περάσω να το ξανακολήσω..

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
κάνε αυτό που έγραψες στο μήνυμα #8, δεν υπάρχει άλλη εύκολη λύση, το καλώδιο να είναι high-speed with ethernet
δεν θα έχεις απώλειες με τον adaptor...

Reaction score
9
ευχαριστώ. Εχω παραγγείλει κανονικό hdmi τώρα, μου είπε ο ηλεκτρολόγος ότι περνάει αρκεί να φάμε το πλαστικό απο την άκρη (το βύσμα) του hdmi.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.963
Members
38.270
Νεότερο μέλος
Nice_kid