Λιγες απο τις γνωσεις σας

Reaction score
0
ενισχυτη για να οδηγησει τα harbeth super hl5ειμαι μεταξυ conconance galaf 2x200 8Ωκαι musical fidelity A5 2x250 8Ωτο υπολοιπο συστημα ειναι conconance reference 5.5 cdacoustic zen hologram II καλωδιο ηχειωνacoustic zen tsunami καλωδιο ρευματοςacoustic zen silver reference II interconnectσας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Αγαπητέ mtss, αυτό που ζητάς δεν αφορά γνώσεις.
Μόνο οι δικές σου δοκιμές θα σου δώσουν απάντηση. :126:

...

Reaction score
10
Τους εχω ακουσει και τους δυο ενισχυτες που αναφερεις και πιστευω οτι και οι δυο θα καθονταν καλα.

Θα προτιμουσα το calaf τον οποιο θεωρω ευκαιρια στα λεφτα του. Ασε που ειναι και πανεμορφος. Εξαλλου εχεις και ασημι στα interconnect και ισως η λαμπιτσα του calaf να παιξει καλυτερα.

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.478
Για τους ενισχυτες που λες, δεν τους εχω ακουσει, αλλα εχω ακουσει πολλες φορες, αφου τα εχει φιλος, τα ηχεια σου με τους μεγαλους μονομπλοκ του Τσακιριδη με τις 2χ211 στο καναλι, 50βατ ταξη Α.
Το αποτελεσμα ειναι παρα πολυ καλο, και δεν μας λειπει καθολου η παραπανω ισχυ.
Αλλα γουστα ειναι αυτα, οποτε κανε τις δοκιμες σου στο χωρο σου αν μπορεις.

Reaction score
874
Δεν ξέρω αν άκουσες τα μηχανήματα ή αν έχεις αγοράσει αλλά μιας και έχω το σετ προ-τελικού Α5 της MF θα ήθελα να σου πω πως ο ολοκληρωμένος Α5 δεν έχει καμία σχέση με το σετ προ-τελικού Α5 το οποίο σετ προέρχεται απ' ευθείας απ' τη μεγάλη σειρά KW...(αυτό μπορείς να το δεις στο site MF) και παίζει φανταστικά για τα λεφτά του...Ο ολοκληρωμένος Α5 έχει τα μισά τρανζίστορ εξόδου απ' ότι ο τελικός Α5 και τα μισά ρεύματα...

http://www.walrus.co.uk/musfid/musfid.htm

Οπότε κατά τη γνώμη μου είτε πας σε σετ Α5 προ-τελικό...είτε galaf καραμπινάτα...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.163
Members
38.419
Νεότερο μέλος
JOHNDOULAMIS