Μία φωτογραφία και από εμένα!

Reaction score
313
Δεν το αποκαλώ παρουσίαση διότι...δεν είναι!
Απλώς, μία φωτογραφία από το τρέχον, δικάναλο σύστημα.
Έχω δηλώσει πολλάκις πως δεν είμαι χάι-εντ-ass! :p
Ούτε έχω καημό να γίνω.
Αν χρειάζεται οπωσδήποτε ένας..."τίτλος τιμής", αυτός ας είναι..."Home-Studi-ακός P.A.-τζής" :laugh::laugh::laugh:

Ιδού, το λΕπόν:
DSC_5346 (Custom).JPG

Reaction score
15.469
σε νιωθω !
ειναι το HK το 970 ? και απο παανω ενα pioneer pdr 500 ... 600 κατι ? ...
και μια ασχετη ερωτηση (απο αυτες που με χαρακτηριζουν) τα led-ο-usb φωτακια πανω στα ηχεια ,αμα δε δουλευουν πια ... υπαρχει δυνατοτητα αλλαγης του led η' να πεταξω το δικο μου οπως ειναι ?
καλες μουσικες !!!

Reaction score
313
σε νιωθω !
ειναι το HK το 970 ? και απο παανω ενα pioneer pdr 500 ... 600 κατι ? ...
Ηχεία: Tannoy Reveal
Προενισχυτής: Spirit Folio F1
Τελικός: Tripath TA2024 (το μαύρο κουτί από...σκληρό δίσκο LACIE, που βρίσκεται κάτω από το πικάπ, δεξιά από τα ακουστικά)
Πικάπ: Music Hall MMF5
CD player: Harman Kardon HD-970
CD-Recorder: Pioneer CDR-609
Δέκτης: Yamaha TX-497
Κασετόφωνο: Pioneer CT-656 MARK II

και μια ασχετη ερωτηση (απο αυτες που με χαρακτηριζουν) τα led-ο-usb φωτακια πανω στα ηχεια ,αμα δε δουλευουν πια ... υπαρχει δυνατοτητα αλλαγης του led η' να πεταξω το δικο μου οπως ειναι ?
Πιθανόν να αντικαθίστανται, δεν το έχω προσέξει (τώρα είμαι εκτός σπιτιού...) ;)

καλες μουσικες !!!
Ευχαριστώ πολύ και ανταποδίδω! :)

Reaction score
15.469
μα βαλτε αγαπητε μια πιο μεγαλη φωτο ... αυτον το σκληρο εχω κι εγω με 2τερρα μουσικη... κι εσεις τον εχετε τελικο...?
τι ειναι παλι αυτο το Class T amplifier ?...ακομα παιδευομαι με τους class D amplifiers ....

AriPetro

Ears of Gold
Reaction score
1.652
Ωραία, μπράβο. Τα ηχοαπορροφητικά πίσω κάνουν δουλειά?
Το cd-player αυτό το είχα και εγώ και μου άρεσε πολύ.
Δυστυχώς όμως, μετά από 2 χρόνια απραξίας στην αποθήκη δεν έπαιζε.
Μ' αρέσει το δημιουργικό πνεύμα σου (σε σχέση με τον ενισχυτή).
Μπράβο και πάλι.

Reaction score
313
Ωραία, μπράβο. Τα ηχοαπορροφητικά πίσω κάνουν δουλειά?
Τι να σΕ πω τώρα...δεν ξέρω! Δεν έχω κάνει μέτρηση χώρου (ακόμα...) :rolleyes:

Το cd-player αυτό το είχα και εγώ και μου άρεσε πολύ.
Δυστυχώς όμως, μετά από 2 χρόνια απραξίας στην αποθήκη δεν έπαιζε.
Έλα, μωρέ...ένα σερβισάκι θα θέλει. Ρίξε ένα τΕλεφώνημα στον Νίκ δε Γκρικ! ;)

Μ' αρέσει το δημιουργικό πνεύμα σου (σε σχέση με τον ενισχυτή).
Μπράβο και πάλι.
Ευχαριστώ και...έπεται συνέχεια! :)

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706
Mπραβο βρε Σταυρακο PAτζη......ωραια πραματα εχεις στο τσαρδακι σου φιλαρακι.....γωνια για παρτη σου εννοειται!!!!!
μπραβο νεε μου.......συνεχισε το ταξιδακι σου και οπως ειπες.....μακρια απο τα χαιεντια....θα εχεις το κεφαλι σου ησυχο ΚΑΙ......θα ακους μουσικη amico!!!!!!!!:drinks::drinks::):)

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Mπραβο βρε Σταυρακο PAτζη......ωραια πραματα εχεις στο τσαρδακι σου φιλαρακι.....γωνια για παρτη σου εννοειται!!!!!
μπραβο νεε μου.......συνεχισε το ταξιδακι σου και οπως ειπες.....μακρια απο τα χαιεντια....θα εχεις το κεφαλι σου ησυχο ΚΑΙ......θα ακους μουσικη amico!!!!!!!!:drinks::drinks::):)
Ν'ακους κυριως αυτους που στα λενε!:gotcha::gotcha:
Σαν να πηγαινεις στο γιατρο, να σου λεει μακρια απ'το καπνισμα και μετα οταν φευγεις να τον βλεπεις ν'αναβει πουρο!!:lolsign:

Reaction score
13.553
Αυτο το cd το εχω και εγω ελεγα να το χαρισω καπου..μεχρι που το εβαλα αυτο..Dynamat Super Lite Car Sound Noise Dampening Deadening 1 x Sheet 18" x 32" | eBay...στο καπακι και στην βαση εσωτερικα το παστωσα κυριολεκτικα..απλα απογειωθηκε..μην με ρωτατε πως και τι και γιατι δεν ξερω...δοκιμασε το αν θες δεν ειναι ακριβο...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706
Ν'ακους κυριως αυτους που στα λενε!:gotcha::gotcha:
Σαν να πηγαινεις στο γιατρο, να σου λεει μακρια απ'το καπνισμα και μετα οταν φευγεις να τον βλεπεις ν'αναβει πουρο!!:lolsign:
αστα διαλα ρε........χαιεντα ολκης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:fuckyou::fuckyou::laugh::laugh:

Reaction score
59
Είναι κρυφο-χαϊεντάς. Να δείτε πώς κάνει κάθε φορά που ακούει σε μένα. Έχει μάλιστα εξυμνήσει και το σύστημα. Βέβαια δεν καταλάβατε την δήλωσή του ότι δεν είναι *χάι-εντ-ass*, δηλαδή είναι αλλά όχι του "ass".Λ.Σ.

Reaction score
313
Είναι κρυφο-χαϊεντάς.
Μπα! Είμαι κουφός, εγώ...:rolleyes:

Να δείτε πώς κάνει κάθε φορά που ακούει σε μένα. Έχει μάλιστα εξυμνήσει και το σύστημα.
Ε, εκεί και οι κουφοί ακούνε! :)

Βέβαια δεν καταλάβατε την δήλωσή του ότι δεν είναι *χάι-εντ-ass*, δηλαδή είναι αλλά όχι του "ass".Λ.Σ.
Είμαι χάι-εντ-ας, ε; Χμμμ...να το συζητήσουμε:
Χάι. Δεν πρόκειται για το "High". Πρόκειται για το "Hi", δηλαδή, το "Hello"!
Εντ. Πρόκειται για το συμπλεκτικό σύνδεσμο "και".
Ας. Όχι, δεν πρόκειται για αυτό που νομίζετε! "Εμάς"!

ΟπότεΝΕΣ, αυτολεξεί, μεταφράζεται: "Χαίρετε και εμάς".
Σε ελεύθερη απόδοση, βέβαια, σημαίνει "Γεια μας"! :laugh::laugh:

Συμπέρασμα: είμαι..."γεια σας"! :gotcha::gotcha::gotcha::gotcha::gotcha:

Reaction score
8.905
Μπράβο φίλε μου ωραία πράγματα! Τώρα εάν θέλεις να ακούς μουσική...:whistling: βάλε μας στους ανεπιθύμητους:gotcha: πχ. τον Βλάση, εμένα, τον Στάθη κλπ :prankster:.... Να το χαίρεσαι και πάλι! :neo:

Reaction score
15.469
Αυτο το cd το εχω και εγω ελεγα να το χαρισω καπου..μεχρι που το εβαλα αυτο..Dynamat Super Lite Car Sound Noise Dampening Deadening 1 x Sheet 18" x 32" | eBay...στο καπακι και στην βαση εσωτερικα το παστωσα κυριολεκτικα..απλα απογειωθηκε..μην με ρωτατε πως και τι και γιατι δεν ξερω...δοκιμασε το αν θες δεν ειναι ακριβο...
κι εγω εχω το ιδιο cd και σκεπτομουν κατι τετοιο ,αλλα εχασα το συνδεσμο και μου μεινε μονο μια φωτο (ο τυπος βεβαια το 'χει προχωρησει πολυ)

ERS_system.JPG

Reaction score
13.553
κι εγω εχω το ιδιο cd και σκεπτομουν κατι τετοιο ,αλλα εχασα το συνδεσμο και μου μεινε μονο μια φωτο (ο τυπος βεβαια το 'χει προχωρησει πολυ)

View attachment 33822
σαν να το παρακανε ο τυπος...τι εχει κανει το ατομο?

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706
ρε σεις....τι στα διαλα εχει κανει αυτος ο πειραγμενος??????/

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.954
Members
38.269
Νεότερο μέλος