- Reaction score
- 313
Ηχεία: Tannoy Revealσε νιωθω !
ειναι το HK το 970 ? και απο παανω ενα pioneer pdr 500 ... 600 κατι ? ...
Πιθανόν να αντικαθίστανται, δεν το έχω προσέξει (τώρα είμαι εκτός σπιτιού...)και μια ασχετη ερωτηση (απο αυτες που με χαρακτηριζουν) τα led-ο-usb φωτακια πανω στα ηχεια ,αμα δε δουλευουν πια ... υπαρχει δυνατοτητα αλλαγης του led η' να πεταξω το δικο μου οπως ειναι ?
Ευχαριστώ πολύ και ανταποδίδω!καλες μουσικες !!!
Τι να σΕ πω τώρα...δεν ξέρω! Δεν έχω κάνει μέτρηση χώρου (ακόμα...)Ωραία, μπράβο. Τα ηχοαπορροφητικά πίσω κάνουν δουλειά?
Έλα, μωρέ...ένα σερβισάκι θα θέλει. Ρίξε ένα τΕλεφώνημα στον Νίκ δε Γκρικ!Το cd-player αυτό το είχα και εγώ και μου άρεσε πολύ.
Δυστυχώς όμως, μετά από 2 χρόνια απραξίας στην αποθήκη δεν έπαιζε.
Ευχαριστώ και...έπεται συνέχεια!Μ' αρέσει το δημιουργικό πνεύμα σου (σε σχέση με τον ενισχυτή).
Μπράβο και πάλι.
Ν'ακους κυριως αυτους που στα λενε!Mπραβο βρε Σταυρακο PAτζη......ωραια πραματα εχεις στο τσαρδακι σου φιλαρακι.....γωνια για παρτη σου εννοειται!!!!!
μπραβο νεε μου.......συνεχισε το ταξιδακι σου και οπως ειπες.....μακρια απο τα χαιεντια....θα εχεις το κεφαλι σου ησυχο ΚΑΙ......θα ακους μουσικη amico!!!!!!!!
αστα διαλα ρε........χαιεντα ολκης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1Ν'ακους κυριως αυτους που στα λενε!
Σαν να πηγαινεις στο γιατρο, να σου λεει μακρια απ'το καπνισμα και μετα οταν φευγεις να τον βλεπεις ν'αναβει πουρο!!
Μπα! Είμαι κουφός, εγώ...Είναι κρυφο-χαϊεντάς.
Ε, εκεί και οι κουφοί ακούνε!Να δείτε πώς κάνει κάθε φορά που ακούει σε μένα. Έχει μάλιστα εξυμνήσει και το σύστημα.
Είμαι χάι-εντ-ας, ε; Χμμμ...να το συζητήσουμε:Βέβαια δεν καταλάβατε την δήλωσή του ότι δεν είναι *χάι-εντ-ass*, δηλαδή είναι αλλά όχι του "ass".Λ.Σ.
κι εγω εχω το ιδιο cd και σκεπτομουν κατι τετοιο ,αλλα εχασα το συνδεσμο και μου μεινε μονο μια φωτο (ο τυπος βεβαια το 'χει προχωρησει πολυ)Αυτο το cd το εχω και εγω ελεγα να το χαρισω καπου..μεχρι που το εβαλα αυτο..Dynamat Super Lite Car Sound Noise Dampening Deadening 1 x Sheet 18" x 32" | eBay...στο καπακι και στην βαση εσωτερικα το παστωσα κυριολεκτικα..απλα απογειωθηκε..μην με ρωτατε πως και τι και γιατι δεν ξερω...δοκιμασε το αν θες δεν ειναι ακριβο...
σαν να το παρακανε ο τυπος...τι εχει κανει το ατομο?κι εγω εχω το ιδιο cd και σκεπτομουν κατι τετοιο ,αλλα εχασα το συνδεσμο και μου μεινε μονο μια φωτο (ο τυπος βεβαια το 'χει προχωρησει πολυ)
View attachment 33822