Μαγαζι για ακροασεις;

Reaction score
0
Απάντηση: Μαγαζι για ακροασεις;

νομιζω αυτο το μαγαζι εχει μονο ακριβες μαρκες ή κανω λαθος;

Reaction score
0
Πέρνα μια βόλτα από Στοά Φέξη, έχει 3-4 καταστήματα μαζεμένα με μεγάλη ποικιλία ηχείων (και μηχανημάτων βεβαίως) σε εταιρείες και τιμές.

kgt

Reaction score
0

Σε όλα τα αξιοπρεπή καταστήματα μπορείς να ακούσεις τα περισσότερα μηχανήματά τους.

Reaction score
996

Έχεις κάποια συγκεκριμένα ηχεία στο μυαλό σου που να θες να συγκρίνεις; Δεν έχουν όλα τα μαγαζιά, όλα τα ηχεία και κάποια μαγαζιά έχουν μόνο αυτά που αντιπροσωπεύουν. Και συνήθως αυτά δεν μπορείς να τα βρεις αλλού.
Η ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ είναι μια καλή περίπτωση. Οι ΩΔΕΣ στην Καλλιθέα επίσης, το Audioshow στον Πειραιά κι αυτό, αλλά με μια γκάμα γύρω στα 10-12 ηχεία (μισά βάσης, μισά δαπέδου περίπου).
Όσο για μαγαζιά τύπου Saturn - MediaMarkt, εγώ έχω βρει μόνο παλιά μοντέλα, πολύ συγκεκριμένες μάρκες, και από αυτές, μόνο τα ευπώλητα (π.χ. από KEF μόνο C5 και C7. Τα KEF IQ50, IQ70 που είναι μεταγενέστερες σειρές δεν τα έχω δει ποτέ).

Αποφάσισε ποια ηχεία θες να ακούσεις και στο site του Ήχου έχει τους αντιπροσώπους (http://www.hxos.gr/show_page.php?page_id=12&cat_id=62) .

Πριν πας, επικοινώνησε να δεις αν το ηχείο είναι στημένο. Και πάρε μαζί και δικά σου CD.

Reaction score
658

Τα ELAC υπάρχουν πουθενά; Έστω απλώς για πώληση.

Reaction score
996

Από το site του ήχου:
ELAC OUTSOURCING, KHΦΙΣΟΥ 84, ΜΟΣΧΑΤΟ, 210.4854.110

Reaction score
658

Δηλαδή δεν τα είδε κανείς πουθενά;

Παλιά τα είχε το homecinema.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online