ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
Ιδρυτής
- Reaction score
- 731
Ειμαστε απιστευτοι!
Ψαχνουμε, σκαλιζουμε, συζηταμε για να βρουμε νεους τιτλους που θα ικανοποιησουν την ακορεστη ορεξη μας για κατι διαφορετικο στον χωρο της εικονας.
Και προσπερναμε αυτο που ειναι ηδη μπροστα μας.
Μα τοσο κοντοφθαλμοι γιναμε?
Ας ειναι καλα οι κορες μου.
Εαν εχετε μικρα παιδια ξερετε ποσο τους αρεσει να βλεπουν την ιδια ταινια ξανα και ξανα, σε σημειο που μπορει να τρελανει καποιον μεγαλυτερο σε ηλικια.
Η αγαπημενη τους ταινια τωρα τελευταια ειναι το "Κινουμενο Καστρο".
Μια animated Γιαπωνεζικη ταινια, ενα ποιημα αισθησεων σε τετοιο βαθμο που απορω πως την απολαμβανουν παιδια της ηλικιας τους.
Καθως ο υπολογιστης βρισκεται στον ιδιο χωρο με αυτον της παρακολουθησης ταινιων αρχισα σιγα σιγα να παρακολουθω αποσπασματικα την ταινια, καθε φορα που την εβλεπαν.Μετα την 3η φορα κολησα τοσο πολυ που δεν ειχα μυαλο για οτιδηποτε αλλο.Το συζητουσα και με τον zoglair την περασμενη εβδομαδα και του προτεινα να την δει.
Χθες τα λεγαμε με τον Ζερβ για το ιδιο θεμα.
Γυρισε και μου ειπε:"Μα, εγω της εβαλα 8"(για οσους δεν γνωριζουν 8 για τον Ζερβοπουλο= αριστη ταινια)
Προκειμενου λοιπον να σας κουρασω σας αφηνω να διαβασετε τι εγραψε ο καλος φιλος
http://www.cine.gr/film.asp?id=706573&page=4
Για οσους δεν την εχετε δει ακομα την προτεινω ανεπιφυλακτα.
Ξεχαστε για λιγο περιπετειες, αισθηματικες κωμωδιες, ψυχολογικα θριλερ και γυριστε μερικες σελιδες προς τα πισω.
Τοτε που η εποχη της αθωωτητας συναντουσε την μαγεια.
Και δειτε το πολλες φορες.Σαν παιδι!
Ετσι κι αλλιως αν αφησετε την ταινια να κυριαρχησει επανω σας θα εχετε-εστω και προσωρινα-μεταμορφωθει σε ενα παιδι.
Κυριε Miyazaki μας κακομαθαινετε τοσο...:rei: