Μαρκες ενισχυτων και ηχειων

Reaction score
0
Καλησπερα, ειμαι νεος στο φορουμ οπως και στον χωρο του ηχου, διαβαζω και μαθαινω, θα ηθελα να μου πειτε μερικες απο τις καλυτερες μαρκες ενισχυτων και ηχειων (η χωριστα αν ειναι αλες), μερικες vfm και καποιες που θα επρεπε να αποφυγω. Σας ευχαριστω πολυ.

Reaction score
38
Απάντηση: Μαρκες ενισχυτων και ηχειων

audison, zapco ,kicker ,phoenix gold, mcintosh.

Reaction score
0

σε ποια κατηγορια απο τις 3 που ρωτησα πανε αυτα..?

Reaction score
38

η audison για τα ενισχυτικα της η kicker για τα subwoofer της ,τωρα απο μια προχειρη ματια που εριξα οι αλλεσ εταιριες δεν ειδα να αντιπροσοπευονται πλην της mcintosh στην ελλαδα...αν κανω λαθος γιατι εχω αποσυρθει πολλα χρονια απο τον χωρο παρακαλω ας με διορθωσει καποιος !

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

Αγοράζοντας ένα πολύ καλό προιόν, έχουμε την απαίτηση να αποδώσει για τα χρήματα του. Αρκετές φορές αγοράζουμε τα πολύ καλά αλλά δεν "δένουν" μεταξύ τους. Η, το αποτέλεσμα που θα λάβουμε δεν είναι αυτό που θα θέλαμε.
Ίσως θα έπρεπε να γίνει πιο κατανοητή η ερώτηση για να δοθούν πιο ασφαλείς απαντήσεις.

Reaction score
0

δεν εχω κατι συγκεκριμενο, δεν εχω αμαξι για να πω θελω να κανω αυτο και αυτο στο ταδε αμαξι, απλα θελω να μαθω καποια πραγματα ωστε να τα εχω κατα νου οταν παρω, στο περιπου θελω να ξερω πχ οπως λεμε για τα αμαξια ιαπωνικα κιθαρες αμερικανικες κτλ οταν θα βαλω κατι στο αυτοκηνητο που θα παρω θα ρωτησω η στο φορουμ η σε εναν ειδικο. τωρα θελω να ξερω 2-3 τοπ 2-3 ουτε χαλια ουτε τα πιο καλα και 2-3 που θα επρεπε να τις αποφυγω ετσι για να παρω μια ιδεα.

Reaction score
0

σε ευχαριστω πολυ, αυτες οι μαρκες παιζουν πανω κατω και στα ηχεια..?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.099
Members
38.407
Νεότερο μέλος
kalelakos