Μεγάλο μπέρδεμα η αγορά TV

Reaction score
0
Για χαρα σε ολους ειμαι καινούριος στο φόρουμ και εντελος πισω πολυ σε γνώσεις περί τηλεοράσεων γιαυτο δείξτε επιείκεια . Θελω να αγοράσω tv εχω κανει μια μικρή έρευνα και εχω μπερδεψη τα παντα , πρώτα να σας πω η απόσταση που βλεπω ειναι 4,5 με 5 m ,δεν με ενδιαφέρει καθόλου το 3D, με ενδιαφέρει το Ίντερνετ ,που και που καμια ταινία blueray,και βλεπω ολα τα κανάλια μέσο ote TV, και να πω οτι ειναι η tv όλων. Πήγα σε puplic ο τύπος εκει μου πρότεινε πολυ Sony και πολυ android,πήγα σε ηκτρονικη, καλα αυτος ήξερε μονο για τοστιέρες ,πηγα και σε ενα κοτσοβολο όπου ο τύπος εκει μου ειπαι για πολλα προβλήματα πάνελ των lg,μου ειπαι οτι η sony ειναι λιγο πισω τεχνολογικά και τελος μου πενεψε την Samsung ue65ju6000 η οποία άρεσε και σε εμενα λόγο μεγέθους και τιμής 1999€ αν και μου ειπαι οτι ειναι λιγο παλια σαν μοντέλο, και η eu60ju6800 1999€.Αν μπορει καποιος να προτείνει κατι η να πει τι γνώμη του για αυτές τον ευχαριστω προκαταβολικά. Η τιμή να μην ξεπερνά τις 2000€

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
101.818
Καλωσόρισες στο AVSite!

Reaction score
255
Καλωσορισες στο avsite.Οι καλες LED σε διαστασεις πανω απο 60’’ που ενδιαφερεσαι, αρχιζουν απο τα 2,5 - 3 χιλιαρικα.
Μεχρι τις 2 χιλιαδες δεν εχεις πολλες επιλογες. Οποτε συμβιβαζεσαι μ’ αυτο που θ’ αγορασεις και θα βλεπεις. Κανε μια μικρη ερευνα στο www.skroutz.gr

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.902
Members
38.258
Νεότερο μέλος
ds-mk