Μενού Ημέρας...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.527
Σήμερα το μενού έχει αλλαγή καλωδίων!
Δεν νομίζω να τελειώσω το βράδυ. Μόλις το κάνω θα σας πω τι "έπαιξε".

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.527
Αφού μας έσκισες με τις εφημερίες σου μας τη λες κιόλας. :twisted:
Κοιτάω τα δείγματα του goertz και αναστενάζω :cry:

Αύριο με υγεία :? !

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.744
NIK μου φαινεται πω πρεπει να βαλεις nickname στο avsite και να λεγεσαι JIM WINNIE (ξερεις το αφεντικο της MAGNEPAN).Tι λες?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.527
Όχι ρε, εγώ σε καμία περίπτωση, μάλλον για τον άλλο καπαδόκη λες...
Η αλήθεια είναι ότι έχω δεχτεί ώρες κατήχησης από τον γνωστό crazy magnepanάκια συνavforumίτη (εξ αίματος big brother) costasEAR αλλά αντιστέκομαι σθεναρά!:

- "Θα μετακινήσεις λίγο τον καναπέ και θα βγάλεις από το σπίτι και το σύνθετο και θα τα πάρεις".
- "Θα πουλήσεις το κορμί σου και θα τα πληρώσεις".
- "Αν δεν φτάνει το κορμί σου πούλα και τη γυναίκα σου".
- "Αν δεν φτάνει και η γυναίκα πούλα και το αμάξι (έχει μεγαλύτερη αξία προφανώς το αμάξι από την γυναίκα ε? :lol: )".
- ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ MAGNEPAN! :lol:

...Παρόλα αυτά αντιστέκομαι.... (ακόμη)

Τώρα να σας πω τι μου συμβαίνει?
Ο παλιοχαρακτήρας σήμερα που θα μου έφιαχνε τα καλωδιάκια μου, ξεκοιλιάζει κάτι magnepan στο Κιλκίς και με έχει ακόμα και ξεροσταλιάζω :evil:

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
304
με τέτοιους παλιοχαρακτήρες που έχεις μπλέξει ρε Νίκο τι να κάνεις θα το υπομείνεις κι αυτό...

Πάντως αν αγοράσω maggieξέρω που θα απευθυνθώ για τα μετέπειτα.... χαχαχα....

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.527
Εγώ πάντως περιμένω να πάρει ο μεγάλος MG20 να του πάρω τα 3.6 κοψοχρονιά (στρωμένα, πλυμένα και ξυρισμένα) :wink:
Κάτσε να αρχίσω να τον ψήνω.... χεχεχεχε

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.888
Λέω να κάνουμε ταμείο απόρων να βάζει ο καθείς τον οβολό του μπας και πάρω τα 20.1

Ρε καημό που έχω....

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.527
Όπως πιθανά καταλάβατε, με το σχήμα που έχουν τα goertz δεν παίζει εύκολα καμία μπανάνα της προκοπής ή δίχαλο ή άλλα κόλπα. Έτσι αποφασίστηκε σε dt να κολληθεί απ' ευθείας επάνω στο ηχείο και να τελειώνουμε :wink:

Οι πρώτες εντυπώσεις είναι απλά άριστες. Ανέβηκε μια σκάλα το ηχειάκι μου στις μεσοϋψηλές. Βεβαίως δεν πρόλαβα να το ακούσω αρκετά ακόμη αλλά οι τεράστιες διαφορές ήδη ακούγονται. Πλέον ο tripath θέλει κανα δυο μέρες ανοιχτός για να γλυκάνει, αλλά θα το ξεπεράσουμε....

Για να δούμε... το βράδυ θα τα ακούσω με την ησυχία μου...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.527
Το καλώδιο λοιπόν είναι το goertz m1 και μπορώ πλέον με σιγουριά να πω ότι οι διαφορές σε σχέση με πριν είναι τραγικές. Άκουσα, ξαναάκουσα και επειδή επί της ευκαιρίας στην πρίζα μπήκε και ένα νέο καλώδιο ρεύματος (Πυργαρούσση), έχω να κλείσω τον "Gain 031" από την Παρασκευή το βράδυ....

Πλέον το ηχείο είναι γλυκό και μεστό χωρίς να είναι μουντό ψηλά, το αντίθετο μάλιστα, κέρδισε σε ζωντάνια, με μεγαλύτερη αίσθηση διαφάνειας και αναλυτικότητας. Το πραγματικό θαύμα όμως έγινε λίγο πιο κάτω. Οι μεσαίες καθάρισαν και αναδείχθηκαν θυμίζοντας ποιοτικό monitor. Γενικώς μου έδωσε έναν χαρακτήρα στον ήχο που ποτέ δεν πίστευα ότι υπάρχει σε αυτό το ηχείο που σαφώς ήταν αρκετά σκληρό ψηλά και με λιτά - μη περιγραφικά μεσαία. Τα ηχεία είναι τα B&W 605S2 (ενεργά).
Συνιστώ τα καλώδια ανεπιφύλακτα.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.527
Καλά εσύ όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου έχεις να φας παζάρι... :lol:

Μέχρι τότε είπαμε... έρανος. :lol:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    Shalom