- Reaction score
- 2
Καλημέρα..
Θα ήθελα να κάνω μια γρήγορη ερώτηση για να βγώ από την απορία...
Έκανα επιτέλους το μεγάλο βήμα και από ΟΤΕ+CONNX πήγα HOL+double play.
Χθές ήταν να ενεργοποιηθεί η γραμμή κλπ και με είχαν προϊδοποιήσει για διακοπή
τηλεφώνου για λίγη ώρα και μέσω μυνήματος στο κινητό μου είχαν πει παλιότερα
οτι θα μου στέλναν κάποιους κωδικούς.
Γύρισα από τη δουλειά...με ενημέρωσαν οι δικοί μου οτι όντως κόπηκε κάποια στιγμή
το τηλέφωνο-νετ και μετά όλα πάλι οκ.
Άνοιξα υπολογιστή..ακόμα είχα το παλιό ρούτερ πάνω του ΟΤΕ...και είχα νετ. Έκανα tracert και είδα οτι "έβγαινα" μέσω HOL προς τα έξω. Πήρα τηλέφωνο την τεχνική υποστήριξη και μου είπαν οτι όντως είχε ενεργοποιηθεί. Τους εξήγησα οτι το ρούτερ δε το άλλαξα..δεν έβαλα το δικό τους και μου είπαν δεν πειράζει. Ούτε κωδικούς θα χρειαστώ ούτε τπτ. Για καλό και για κακό εγω έβαλα μετά της HOL το router και πάλι έπαιξε. Μέσα στο μενού όσο και αν έψαξα δε βρήκα να κανω νεα σύνδεση..να βάλω username/pass όπως έιχα πχ [email protected] κλπ. Πως στο καλό συνδέεται;;; Έτσι για να μου φύγει η απορία...έχω αλλάξει τόσους ISP πάντα έπρεπε να αλλάζω κωδικούς..:114:
Θα ήθελα να κάνω μια γρήγορη ερώτηση για να βγώ από την απορία...
Έκανα επιτέλους το μεγάλο βήμα και από ΟΤΕ+CONNX πήγα HOL+double play.
Χθές ήταν να ενεργοποιηθεί η γραμμή κλπ και με είχαν προϊδοποιήσει για διακοπή
τηλεφώνου για λίγη ώρα και μέσω μυνήματος στο κινητό μου είχαν πει παλιότερα
οτι θα μου στέλναν κάποιους κωδικούς.
Γύρισα από τη δουλειά...με ενημέρωσαν οι δικοί μου οτι όντως κόπηκε κάποια στιγμή
το τηλέφωνο-νετ και μετά όλα πάλι οκ.
Άνοιξα υπολογιστή..ακόμα είχα το παλιό ρούτερ πάνω του ΟΤΕ...και είχα νετ. Έκανα tracert και είδα οτι "έβγαινα" μέσω HOL προς τα έξω. Πήρα τηλέφωνο την τεχνική υποστήριξη και μου είπαν οτι όντως είχε ενεργοποιηθεί. Τους εξήγησα οτι το ρούτερ δε το άλλαξα..δεν έβαλα το δικό τους και μου είπαν δεν πειράζει. Ούτε κωδικούς θα χρειαστώ ούτε τπτ. Για καλό και για κακό εγω έβαλα μετά της HOL το router και πάλι έπαιξε. Μέσα στο μενού όσο και αν έψαξα δε βρήκα να κανω νεα σύνδεση..να βάλω username/pass όπως έιχα πχ [email protected] κλπ. Πως στο καλό συνδέεται;;; Έτσι για να μου φύγει η απορία...έχω αλλάξει τόσους ISP πάντα έπρεπε να αλλάζω κωδικούς..:114: