Μετάδοση βίντεο και ενδεχομένως "ανταλλαγή" δεδομένων?

Reaction score
2
Καλησπέρα παιδιά,
αν και βρήκα ένα θέμα, ωστόσο επειδή είναι παλιό σκέφτηκα να ανοίξω νέο σχετικά με αυτό που ψάχνω..
Έχω στο σαλόνι nova, και σκεφτόμουν πως μπορώ να έχω και στο δωμάτιό μου..
Ξέρω ότι υπάρχει ασύρματος αναμεταδότης..η απόσταση είναι περίπου 6 μέτρα, με "εμπόδια" ωστόσο (παρεμβάλλεται και άλλο δωμάτιο)..
Αρχικά η ερώτησή μου είναι ενδείκνυται αυτός ο τρόπος από το να τραβάω καλώδια εξωτερικά ή εσωτερικά στο σπίτι?

αν ναι, υπάρχει και τρόπος να το μεταχειρίζομαι remotely από το δωμάτιο?
δηλαδή να μπορώ να αλλάζω κανάλι από το δωμάτιο?? νομίζω πως αυτό μάλλον δεν γίνεται..αλλά δεν κοστίζει τίποτα μια ερώτηση..

τέλος, επειδή με κινητά, wifi, κλπ νιώθω πως ζω σε φούρνο μικροκυμάτων, ξέρουμε πόσο ασφαλή είναι η εκπομπή..??

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
199
Απάντηση: Μετάδοση βίντεο και ενδεχομένως "ανταλλαγή" δεδομένων?

Αν ενδιαφερεσαι για την υγεια σου κανε οτι και εγω.
Στο σπιτι το κινητο κλειστο,αν ειναι αναγκη να σε παρει καποιος θα σε παρει στο σταθερο. Ή αν πρεπει ναναι ανοιχτο να ειναι σε παραπερα δωματιο. Και οταν πρεπει να μιλησεις κρατα το πιο μακρια και μιλα με hands free.
Βγαλε τα ασυρματα τηλεφωνα απτο σπιτι και βαλε ενσυρματα.
Κατηργησε το wifi και βαλε ειτε καλωδια ειτε home plugs.
Oταν χρησιμοπιεις τον φουρνο μικροκυματων να εισαι πιο μακρυα και οχι μπροστα του.

Τωρα καποιος θα πει οτι τρωμε ετσι κι αλλιως τρελη ακτινοβολια ειτε οταν ειμαστε εξω,ειτε απο διπλανους κατοικους κτλ κτλ
Ναι συμφωνω, ομως αν μπορεις να γλυτωσεις το 20-30% γιατι να μην το κανεις;

Reaction score
2
Απάντηση: Μετάδοση βίντεο και ενδεχομένως "ανταλλαγή" δεδομένων?

έχεις δίκιο, αν και νομίζω πως θα δυσκολευόμουν να τα εφαρμόσω όλα, ωστόσο ό,τι μπορεί να μειώσει ο καθένας, καλό είναι και πρέπει να το κάνει..

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.367
Members
38.309
Νεότερο μέλος
dsisikis