Μετακαλοκαιρινά Hi End σχέδια...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.704
Δεν ξέρω αν με βάρεσε η ζέστη ή αν τελικά βάρεσε μόνο εμένα ή και άλλους...

Χθες που έκατσα να ακούσω μουσική ύστερα από 1 μήνα, όλα μου φάνηκαν περίεργα. Βασικά δεν μου άρεσε τίποτα. Μάλλον είναι η ώρα για αλλαγές...

- Φέτος λέω να κάνω το μεγάλο βήμα, να πάω για ηχεία. Εσείς?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.200
έλα στη λήμνο, έχω χαρτομάτηλα....
θα ρίξεις πολύ κλάμα με τα μάγκνεπαν...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
304
Σίγουρα τα ηχεία είναι το "Μεγάλο βήμα" για να μην πω το "μεγαλύτερο βήμα" στην ηχητική αλυσίδα.

Κάτι μου λέει ότι θα χρειαστείς πολλές ακροάσεις και πολλά χαρτομάντηλα...

Reaction score
22

Χθες που έκατσα να ακούσω μουσική ύστερα από 1 μήνα, όλα μου φάνηκαν περίεργα. Βασικά δεν μου άρεσε τίποτα. Μάλλον είναι η ώρα για αλλαγές...

Νίκο αυτό ακριβώς έχω πάθει και εγώ!!
Ακούω ΜΟΥΣΙΚΗ και δεν με ευχαριστεί. Με κουράζει και μάλλον θα πάω για ηχεία.
Προσωρινά βλέπω προς Infinity μεριά , που μου άρεσει αρκετά ο χαρακτήτρας τους και είναι και προσιτά από τιμή....
Εχεις καμμιά πρόταση ?

Reaction score
5

1. Νικολα, αν κανεις βουτιες κλεινε τα αφτια επειδη μαζευεται αλατι και επηρεαζει.

2. Γιατι δεν πηγες Λημνο τελικα?

3. Βαλε να ακουσεις τη Λιμνη των κυκνων στο TEN, και μετα πες αν δε σου αρεσει κατι....

4. Εσυ ''λες'' να πας για ηχεια. Υπαρχει κανενας ''αλλος'' που να λεει κατι γι αυτο που λες εσυ?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.704
έλα στη λήμνο, έχω χαρτομάτηλα....
θα ρίξεις πολύ κλάμα με τα μάγκνεπαν...
Το χειμώνα που τα ψάρια είναι μεγάλα και ανυποψίαστα :wink:
Κανα ενισχυτή φιάξατε?

- Εγώ πότε θα αναβαθμιστώ το κέρατό μου? :twisted:

Reaction score
41
Νίκο, η αναβάθμιση είναι πολύ εύκολη και οικονομικότατη......

Πας στην σύζυγο και της λες:
Αγάπη μου, σκέφτομαι να κάνω μια αναβάθμιση στα ηχεία μας γιατί............Κράααουουου (τσόκαρο, ταχύτατα κινούμενο, σημείο κρούσης το κεφάλι του -αγαπητού- συντονιστά)...........Μα αγάπη μου......Κράααουουου (μην ξαναλέμε τα ίδια....)

Στο δεύτερο κράου σταματάς την κουβέντα ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!
Τα δύο χτυπήματα έχουν ήδη βελτιώσει την στερεοφωνική εικόνα........

Τώρα ξανακάτσε μπροστά στο σύστημα.......
Τι ακούς?
Τέλεια δεν παίζει????? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

(ρε Νίκο, άσε τα ηχεία στην θέση τους.........Μήπως άκουγες μουσική στο αυτοκίνητο και μπερδεύεσαι????....... :twisted: :twisted: :twisted: )

Reaction score
3
Λοιπόν,για να κάνεις αναβάθμιση,πρέπει πρώτα να φτιάξεις και να μεγαλώσεις τον χώρο.
Να πάρεις υπογραφές απο τους γείτονες ότι δεν θα ενοχλούνται και κατα συνέπεια δεν θα ενοχλούν και εσένα,κάποιες συγκεκριμένες ώρες,ούτως ώστε να μπορείς να παίζεις σε εντάσεις,και με μπόλικα μπάσσα.
Εάν μάλιστα μπορείς να κανονίσεις να φεύγει η γυναίκα με το μωρό αυτές τις ώρες αφήνοντάς σε μόνο με την μουσική,σου έχω πολλές προτάσεις. :) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.704
- Από χώρο καλά πάμε δεν θέλω παραπάνω, αγχώνομαι :lol:

- Τους γείτονες τους έχω χεσμένους :wink:

Το ΜΩΡΟ και ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ έχεις κανέναν να τους στείλω?
Ειδικά την γυναίκα ούτε η μάνα της δεν την πέρνει πλέον πίσω. Είναι λέει μεταχειρισμένη :lol: :lol:

Reaction score
1.244
Με εμενα παντα συμβαινει το αντιθετο. Οταν λειψω για λιγες μερες απο το σπιτι και γυρισω σπιτι, η πρωτη ακροαση ειναι παντα μαγικη. Το αυτι "παρθενο" μιας και δεν ακουω μουσικη στα ταξιδια, παρα μονο σε μαγαζια και στο αυτοκινητο. Η τεραστια ηχητικη διαφορα, η αναλυση, η μουσικοτητα, η ενταση και ο ογκος με κανουν να ξεχναω τις οποιες ατελειες εχει το συστημα μου και να σκεφτομαι ποσο καλα εκανα που τα 'σκασα για το συστημα.

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.204
Members
38.303
Νεότερο μέλος
tagar