φιλε μου το 62 ειναι ακριβοτερο απο 600, νομιζω στα 800+
Κοντα στα 600 ειναι το RF-52.
Σε αυτη την τιμη υπαρχει και το Kef iq50se που ειναι ποιοτικη λυση.
το 52 σου κανει και με το παραπανω, στο λεω γιατι το εχω στην κατοχη μου και ξερω. Το Canton δεν το χω ακουσει και αυτο που εχω επισης να σου προτεινω ειναι αυτο http://www.skroutz.gr/c/9/hxeia-hi-fi.html?keyphrase=mordaunt+short+avant+906 εαν ο ενισχυτης σου ειναι ειναι μεγαλος. Με ενα μικροτερο ενισχυτη τα Klpsch ειναι μονοδρομος λογω ευαισθησιας. Με τι ενισχυτικα θα τα παιξεις?
τα παιζω με εναν Nad C325BEE και ο τροπος που αποδιδουν με μικρους ενισχυτες ειναι μοναδικος και δεν θα σε προβληματισει η επιλογη ενισχυτη στο μελλον. Μεχρι να τα ακουσω ημουν δυσπιστος, τωρα δεν τα αλλαζω με καμια κολωνα αν δεν μιλαμε για κατι με την διπλασια τιμη και πανω. Απλα καποια στιγμη να πας σε κατι ποιοτικοτερο σε ενισχυτη και πιστεψε με δεν θα χρειαστεις πολλα χρηματα.
στα λεφτα τους ειναι οτι πιο τιμιο μπορεις να αγορασεις και δεν ακουγονται καθολου σαν φτηνα ηχεια. Απλα δεν ακουγονται κ σαν αυτα στην κατηγορια 600~700 ευρω. Αν θες κατι γυρω στα 450-500 που παιζει περα απο καθε προσδοκια που μπορει να χεις σε αυτα τα χρηματα ειναι το Tannoy F4 custom. Ψαξτο λιγο γιατι ειναι ηχειαρα