Μεταφορά μεγάλης τηλεόρασης (off topic από TCL 98")

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.861
Ισχύει, αλλά είναι γαϊδούρια ρε gαμwτο.

Reaction score
49
Εγώ πάλι νομίζω ότι είναι σαφώς δυσκολότερο φορτίο, καθώς τα 2,40 μέτρα μήκους συνδυάζονται με 1,5 μέτρο ύψους συσκευασίας. Και στο ψυγείο πετάς τη συσκευασία με το που το εγκαταστήσεις, αν δε το πουλήσεις (αν) το πουλάς ως έχει. Και φυσικά μιλάμε για κάτι εξαιρετικά λιγότερο ευαίσθητο κατά τη μεταφορά. Η τηλεόραση θυμίζω ότι είναι μία φλούδα γυαλιού 3 τ.μ..

Νομίζω ότι δεν υπάρχει (επαρκώς μεγάλη για να είναι άξια αναφοράς) αγορά για τέτοιο μεταχειρισμένο προϊόν. Αυτός που θα αγοράσει σήμερα 100" δύσκολα θα μπει στην διαδικασία να την αντικαταστήσει σε 2-3 χρόνια, ώστε να έχει νόημα και η μεταπώληση. Την αγοράζεις / την παντρεύεσαι.

Σε κάθε περίπτωση δεν είναι το βάρος το πρόβλημα, είναι το σχήμα και το μέγεθος σε συνδυασμό με την ευαισθησία.

Θα αγόραζε ποτέ κανείς μεταχειρισμένο καθρέπτη διαστάσεων 2,5*1,5 μέτρων χωρίς κάποιας μορφής συσκευασία;
Εχω την εντύπωση ότι δύσκολα θα βρεθεί μπαλκονόπορτα που να μη χωρά τα 2,40-2,50 μέτρα μήκος και 1,5 μέτρο ύψος και το ψυγείο θέλει προσοχή στη μεταφορά, αν πέσει μπορεί να πάθει ζημία έχει και υπερδιπλάσιο βάρος.
Ας βγουν με το καλό 100 oled σε φυσιολογικές τιμές και όλα αυτά λύνονται

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.739
Εχω την εντύπωση ότι δύσκολα θα βρεθεί μπαλκονόπορτα που να μη χωρά τα 2,40-2,50 μέτρα μήκος και 1,5 μέτρο ύψος και το ψυγείο θέλει προσοχή στη μεταφορά, αν πέσει μπορεί να πάθει ζημία έχει και υπερδιπλάσιο βάρος.
Ας βγουν με το καλό 100 oled σε φυσιολογικές τιμές και όλα αυτά λύνονται
Συμφωνώ, εκτός από το θέμα του βάρους. Η TCL είναι 65 κιλά χωρίς συσκευασία.

TGD

Reaction score
8.836
Όταν την βιδώσεις στον τοίχο θα είναι οκ, ή θα λυγίσουν τα πλαστικά και οι πλακέτες από το βάρος σαν κάτι πλάσμα πανασονικ;

alexis

Reaction score
30.861
Τηλεόραση δεν ανεβάζω σε αυτό ακόμα και να ήταν δωρεάν. 😅 Επειδή όμως δεν είναι δωρεάν, οι γερανοί για να φύγουν από το γκαράζ τους θέλουν έναν μισθό, και βάλε. 😎

Σε συγκεκριμένες περιπτώσεις και δήμους, και ανάλογα το γερανό, θα δουλέψει μόνο συγκεκριμένες ώρες, και, πάλι ανάλογα της περίπτωση, θέλει άδεια από το δήμο.

😎

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.209
Μετακομίσεις μεταφορές, ο Μήτσος ο μακρυχέρης.

alexis

Reaction score
30.861
Εσύ πάρε τηλεόραση 5000€ και να τη δώσεις στον Μεταφορέεεεε Μετακομίσειςςςς ο Μμμμμήτσοςςςςς.
😎

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.739
Στις δύο τελευταίες μετακομίσεις ο μεταφορέας είχε ειδικό αναβατόριο. Άδεια δεν χρειάστηκε. Ανεβοκατέβασαν, μεταξύ άλλων, δύο πιάνα, τεράστια τραπεζαρία και μπουφέ 100 ετών, κάθε τεμάχιο πολλαπλάσιας αξίας, χωρίς πρόβλημα.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.209
Αλέξη; Την τρίχα τριχιά κάνεις. Να ξερς. 😜😂

3,5 χιλιάρικα έχει η TV, και 3,5 χιλιάρικα TV πήρα πριν λίγους μήνες, ο τυχαίος "Μήτσος" την έφερε, μια χαρά. 😁

Το σαμπ της τζενελεκ, μαζί με την ξύλινη συσκευασία του, πολύ ογκωδεστερο και βαρύτερο είναι από την εν λόγω 98"-αρα.

Και τα τζενελεκ τα σαμπ, κάποιος τυχαίος "Μήτσος" τα έφερε. Κανένα πρόβλημα.

Εδώ βρήκαμε ένα "Μήτσο" που μας μετέφερε (δις) ένα 3-μετρο ενυδρείο απείρου βάρους (>500 kg) (χωρίς συσκευασία) και χωρίς κανένα πρόβλημα. 🤪😜😂😁

Last edited:

Reaction score
5.506
Επαναλαμβάνετε χωρίς λόγο μια δήθεν δυσκολία μεταφοράς.

Μια απλή τηλεόραση είναι, πανάλαφρο πλακέ κουτί.
Πανεύκολη είναι η μεταφορά της και τοποθέτησή της.

Εδώ μεταφέρουν πανάκριβα και θεόβαρα πιάνα με ουρά, η εργοστασιακά συσκευασμένη 100 ιντσών flat τηλεορασίτσα είναι το πρόβλημα.

alexis

Reaction score
30.861
Μόνο που ξεχνάς ένα βασικό στοιχείο. Αυτός ο γερανός είναι ότι έγραψα στην προηγούμενη σελίδα.
Δεν υπάρχει κάτι που να μη μεταφέρεται σε ύψος. Γερανοί υπάρχουν για όλα. Ακόμα και πλοία. Έχω πάρει μέρος σε πολλές μεταφορές μηχανημάτων όγκου και βάρους. Δεν τα βγάζω από το κεφάλι μου.

Δεν έχετε δει μηχανήματα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ να φεύγουν.

Εσείς ανεβάστε τες και με σκοινιά. 😁😋

Last edited:

Reaction score
6.204
Η πρώτη μεταφορά δεν θα είναι πρόβλημα λογικά μιας και υπάρχει συσκευασία καθώς αναλαμβάνει και το κατάστημα συνήθως την μεταφορά. Η τοποθέτηση είναι λίγο θέμα αλλά όχι περισσότερο από ότι είναι η τοποθέτηση ενός προτζεκτορα. Εγώ από την αρχή είπα ότι το εμπόριο των μεταχειρισμένων θα γίνει σχεδόν αδύνατο, αν και βέβαια πολλούς δεν τους ενδιαφέρει αυτό.

Ndis

Titika
Reaction score
4.760
Αγόρασα καινούργιο ψυγείο από media markt, ,ο γερανός κόστισε 50 ευρώ.

Μπορούμε να μη γράφουμε ότι θέλουμε;

alexis

Reaction score
30.861
Εξαρτάται την κατάσταση. Οι μονοκατοικίες προφανώς δεν έχουν θέμα. Στις περισσότερες πολυκατοικίες στην Ελλάδα επίσης δεν θα υπάρχει θέμα. Αν μένεις όμως σε κάτι άλλες στον 8ο, 10ο και βάλε εγώ μόνο με γερανό, όχι ανυψωτικό. Και σε κάποια λογική τιμή. Όχι 500€ για μεταφορά τηλεόρασης. Δεν τρελάθηκα.

Reaction score
6.204
Εξαρτάται την κατάσταση. Οι μονοκατοικίες προφανώς δεν έχουν θέμα. Στις περισσότερες πολυκατοικίες στην Ελλάδα επίσης δεν θα υπάρχει θέμα. Αν μένεις όμως σε κάτι άλλες στον 8ο, 10ο και βάλε εγώ μόνο με γερανό, όχι ανυψωτικό. Και σε κάποια λογική τιμή. Όχι 500€ για μεταφορά τηλεόρασης. Δεν τρελάθηκα.
Αν μένεις στον 10ο όροφο έχεις και να πληρώσεις το γερανό λέει ο κανόνας. Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κώλους. ;)

alexis

Reaction score
30.861
Αν μένεις στον 10ο όροφο έχεις και να πληρώσεις το γερανό λέει ο κανόνας. Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κώλους. ;)
Όχι βέβαια. Σιγά μη του τα δώσω επειδή θα μένω εκεί. Μια 75αρα, οθόνη, προτζέκτορας, άρχοντας.

Reaction score
23.777
ο γερανός δεν είναι πρόβλημα πραγματικά, στα ελληνικά σπίτια το καθιστικό που πιθανότατα θα φιλοξενήσει την μεγάλη οθόνη έχει πάντα θεά στην είσοδο του κτηρίου άρα και στον γερανό/ανυψωτικό κλπ .

το κλιμακοστάσιο το ξεχνάμε σχεδόν πάντα γιατί ακόμα και αν υπάρχουν οι επιθυμητές διαστάσεις είναι πιθανότατο να μην περνάει το κουτί προς το καθιστικό.

η διαφορά με τα ψυγεία είναι χαώδης, ελάχιστα αν όχι κανένα απολύτως ψυγείο , δεν έχει μεγάλη διάσταση μεγαλύτερη από το ελάχιστο ύψος πόρτας , εσωτερικής ή εξώθυρας άρα με κάποιο τρόπο περνά και στα πιο δύσκολα κλιμακοστάσια.

αλλά πραγματικά σε αυτά τα ποσά τι ακριβώς συζητάμε δεν καταλαβαίνω.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.954
Members
38.269
Νεότερο μέλος
giodebabal13