alexis
Reticular Activating System
- Reaction score
- 30.861
Ισχύει, αλλά είναι γαϊδούρια ρε gαμwτο.
Εχω την εντύπωση ότι δύσκολα θα βρεθεί μπαλκονόπορτα που να μη χωρά τα 2,40-2,50 μέτρα μήκος και 1,5 μέτρο ύψος και το ψυγείο θέλει προσοχή στη μεταφορά, αν πέσει μπορεί να πάθει ζημία έχει και υπερδιπλάσιο βάρος.Εγώ πάλι νομίζω ότι είναι σαφώς δυσκολότερο φορτίο, καθώς τα 2,40 μέτρα μήκους συνδυάζονται με 1,5 μέτρο ύψους συσκευασίας. Και στο ψυγείο πετάς τη συσκευασία με το που το εγκαταστήσεις, αν δε το πουλήσεις (αν) το πουλάς ως έχει. Και φυσικά μιλάμε για κάτι εξαιρετικά λιγότερο ευαίσθητο κατά τη μεταφορά. Η τηλεόραση θυμίζω ότι είναι μία φλούδα γυαλιού 3 τ.μ..
Νομίζω ότι δεν υπάρχει (επαρκώς μεγάλη για να είναι άξια αναφοράς) αγορά για τέτοιο μεταχειρισμένο προϊόν. Αυτός που θα αγοράσει σήμερα 100" δύσκολα θα μπει στην διαδικασία να την αντικαταστήσει σε 2-3 χρόνια, ώστε να έχει νόημα και η μεταπώληση. Την αγοράζεις / την παντρεύεσαι.
Σε κάθε περίπτωση δεν είναι το βάρος το πρόβλημα, είναι το σχήμα και το μέγεθος σε συνδυασμό με την ευαισθησία.
Θα αγόραζε ποτέ κανείς μεταχειρισμένο καθρέπτη διαστάσεων 2,5*1,5 μέτρων χωρίς κάποιας μορφής συσκευασία;
Συμφωνώ, εκτός από το θέμα του βάρους. Η TCL είναι 65 κιλά χωρίς συσκευασία.Εχω την εντύπωση ότι δύσκολα θα βρεθεί μπαλκονόπορτα που να μη χωρά τα 2,40-2,50 μέτρα μήκος και 1,5 μέτρο ύψος και το ψυγείο θέλει προσοχή στη μεταφορά, αν πέσει μπορεί να πάθει ζημία έχει και υπερδιπλάσιο βάρος.
Ας βγουν με το καλό 100 oled σε φυσιολογικές τιμές και όλα αυτά λύνονται
Αν μένεις στον 10ο όροφο έχεις και να πληρώσεις το γερανό λέει ο κανόνας. Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κώλους.Εξαρτάται την κατάσταση. Οι μονοκατοικίες προφανώς δεν έχουν θέμα. Στις περισσότερες πολυκατοικίες στην Ελλάδα επίσης δεν θα υπάρχει θέμα. Αν μένεις όμως σε κάτι άλλες στον 8ο, 10ο και βάλε εγώ μόνο με γερανό, όχι ανυψωτικό. Και σε κάποια λογική τιμή. Όχι 500€ για μεταφορά τηλεόρασης. Δεν τρελάθηκα.
Όχι βέβαια. Σιγά μη του τα δώσω επειδή θα μένω εκεί. Μια 75αρα, οθόνη, προτζέκτορας, άρχοντας.Αν μένεις στον 10ο όροφο έχεις και να πληρώσεις το γερανό λέει ο κανόνας. Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κώλους.