Με ποιον απο εδω μεσα τα ελεγα το σαββατο στην Αιδηψο?????

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745
Απάντηση: Με ποιον απο εδω μεσα τα ελεγα το σαββατο στην Αιδηψο?????

Δεν φοράει akrapovic, ο Μάρκου.
Αυτές τις φοράει και η κουτσή μαρία.
Προς το παρόν φοράει remus, οχι αυτές που έχεις δει giovanni, άλλες ανθρακονημάτα.
Αλλά θα φιαχτούν καινούριες βασισμένες στις miv για sp2.Κόλασηηηηη.Race guns.Μεγάλος μάγκας ο τύπος.
Και φυσικά δεν εχει varadero , ο μάρκου .:116:
Εχει το μυώδες το πρόστυχο , λεπτό με καμπύλες VTR.
Εχει φτάσει ζιγκλέρ 220 , στα fcr και ακόμα τα μπουζί βγαίνουν άσπρα γμτ. Τι σκατά θέλει ? 500?

Bρήκες ευκαιρία να μιλήσεις για το χρέπι σου?
Είσαι οφ τόπικ μάστορα.

Reaction score
41

Δεν φοράει akrapovic, ο Μάρκου.
Αυτές τις φοράει και η κουτσή μαρία.

Βρε κουφαλίτσα....
Δε μου λείπει κανένα πόδι!!

Είναι και τα δυο στη θέση τους :142: :143:

Reaction score
245
Re: Απάντηση: Με ποιον απο εδω μεσα τα ελεγα το σαββατο στην Αιδηψο?????

Μου ελεγε οτι τα r/cd alpine δεν τα αλλαζει για κανενα αλλο και πως οταν σκαει το σαμπ,θα πρεπει να συκωνετε η φουστα απο την γκομενα στο διπλανο καθισμα :139::139:
Αντε μετα εγω να πιασω λαβρακια και τσιπουρες.

Reaction score
41

Εχει φτάσει ζιγκλέρ 220 , στα fcr και ακόμα τα μπουζί βγαίνουν άσπρα γμτ. Τι σκατά θέλει ? 500?

Δοκίμασε μερικές βόλτες με μαμά φίλτρο αέρα John!!
Έχεις φιλτροχοάνες?
Αν ναι, μάλλον θέλεις μεγάλα ζιγκλέρ, ό,τι σημαίνει αυτό με τιμή βενζίνης στα 1.7€

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.998

Δεν εχω φιλτροκούτι μάναμ , μόνο τις χοάνες τις κόκκινες που δίνει η keihin.
Τίποτα άλλο. καθαρό αεράκι ρουφάνε τα ρημάδια τα fcr.
Sorry δεν ενοούσα τα σοβαρά μηχανάκια , και τους κατόχους τους κουτσομαρίες.
Αλλά , κάτι άλλα τσαπερδόνικα με akrapovic, που εχω δει κατα καιρούς.κάτι tdm, και διάφορα σκουτεροειδή που με κάνουν και αηδιάζω.

Reaction score
41

Δεν εχω φιλτροκούτι μάναμ , μόνο τις χοάνες τις κόκκινες που δίνει η keihin.
Τίποτα άλλο. καθαρό αεράκι ρουφάνε τα ρημάδια τα fcr.
Ανέβαζε σιγά σιγά νούμερα στα ζιγκλέρ.
Δεν είναι καλό να έχεις φτωχά μείγματα.....
Και αν θυμάμαι καλά, ζιγκλέρ στο καρμπυρατέρ του πίσω κυλίνδρου πρέπει να είναι λίγο μεγαλύτερα (για λόγους αξιοπιστίας)

Δοκίμασε και κανένα μπουζάκι Denso πιο ψυχρό, κατά προτίμηση ιριδίου.
Αν έχεις λευκές επικαθίσεις μπορεί να είναι και λαδάκι (λογικό αν μιλάμε για πουσαρισμένο μοτέρ)
Έχεις κατανάλωση λαδιού?
Πολλά V2 της Honda (650-750-1000) αυξάνουν κατακόρυφα την κατανάλωση λαδιού μετά τα 30-35 χιλιάδες χιλιόμετρα.

Sorry δεν ενοούσα τα σοβαρά μηχανάκια , και τους κατόχους τους κουτσομαρίες.
Αλλά , κάτι άλλα τσαπερδόνικα με akrapovic, που εχω δει κατα καιρούς.κάτι tdm, και διάφορα σκουτεροειδή που με κάνουν και αηδιάζω.
Πλάκα σου έκανα βρε John :116:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
105.064
Απάντηση: Re: Απάντηση: Με ποιον απο εδω μεσα τα ελεγα το σαββατο στην Αιδηψο?????

ειχε προφορα απο βορειο ελλαδισταν,κατα σαλονικα μερια τον εκοψα,ισως και ποντιος λιγακι.
Κοίτα να δεις που θα ήταν ο Κοτσίδης! :142:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.998

Ανέβαζε σιγά σιγά νούμερα στα ζιγκλέρ.
Δεν είναι καλό να έχεις φτωχά μείγματα.....
Και αν θυμάμαι καλά, ζιγκλέρ στο καρμπυρατέρ του πίσω κυλίνδρου πρέπει να είναι λίγο μεγαλύτερα (για λόγους αξιοπιστίας)

Δοκίμασε και κανένα μπουζάκι Denso πιο ψυχρό, κατά προτίμηση ιριδίου.
Αν έχεις λευκές επικαθίσεις μπορεί να είναι και λαδάκι (λογικό αν μιλάμε για πουσαρισμένο μοτέρ)
Έχεις κατανάλωση λαδιού?
Πολλά V2 της Honda (650-750-1000) αυξάνουν κατακόρυφα την κατανάλωση λαδιού μετά τα 30-35 χιλιάδες χιλιόμετρα.

Πλάκα σου έκανα βρε John :116:

Σιγά σιγά τα ανεβάζω Γιάννη , ξεκίνησα με τα μαμά 180, που είχαν τα fcr, πήγα στα 195 , και μια θέση πάνω τις βελόνες, πήγα στα 220, και δεν πολυπαίρνει χαμπάρι.Το υπολογίζω να δουλέψει σωστά με 240-250 .
Τα μαμά υποπιέσεως είχαν πιο μεγάλα ζιγκλέρ , και άλλη φλογέρα στον πίσω κύλινδρο. Τα fcr οχι.
Μπουζί του έβαλα 9 denso, οχι ιριδίου αλλά απλό , που εχει και καλύτερο σπινθήρα.
Δεν εχω λευκή επικάθιση , απλά η πορσελάνη στο μεγαλύτερο μέρος είναι λευκή, και λίγο μπεζ σε ενα μικρό κομμάτι.Λαδάκι δεν τσιμπάει.Μην ξεχνάς οτι φοράει καινούρια πιστόνια ελατήρια, μέταλα κλπ.Πάντως κάτι ψιλοδιακοπούλες ψηλά τις κάνει , ένδειξη οτι δεν του φτάνει η βενζίνη.Γιατί αν παίξω με το γκάζι και ανοιγοκλείσει η επιτάχυνση στρώνει.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: Απάντηση: Με ποιον απο εδω μεσα τα ελεγα το σαββατο στην Αιδηψο?????

οταν σκαει το σαμπ,θα πρεπει να συκωνετε η φουστα απο την γκομενα στο διπλανο καθισμα .
Ετσι βρε περιμενετε να σηκωνετε η ...φουστα; ου να μου χαθειτε παλιο.....! Εμεις βρε (τοτενες) ειχαμε ποδηλατα (μερικοι πλουσιοι ειχαν Κράιντλερ και Φλορεττες), τις βγαζαμε βολτα και νααα το μακρυφουστο μεχρι τον αφαλο! Οταν...σταματουσαμε σε κανα ισκιο εννοειται:):):)

Reaction score
245
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Με ποιον απο εδω μεσα τα ελεγα το σαββατο στην Αιδηψο????

Ετσι βρε περιμενετε να σηκωνετε η ...φουστα; ου να μου χαθειτε παλιο.....! Εμεις βρε (τοτενες)
Παλιες ωραιες εποχες ε?????
Ενω τωρα,καλη ειναι και η Αιδηψος για εσας ετσι????:116::116:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Με ποιον απο εδω μεσα τα ελεγα το σαββατο στην

Παλιες ωραιες εποχες ε?????
Ενω τωρα,καλη ειναι και η Αιδηψος για εσας ετσι????:116::116:
Mωρε ας σηκωθει (η...φουστα) και δε βαριεσαι:)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.092
Members
38.409
Νεότερο μέλος
Lp's21