Με τι άλλο έχει σχέση το Hi-end.....

Reaction score
7
Επειδή δεν θέλω να χαλάσω το thread του Κωστα του Κόγια, αλλά και επειδή όταν διαβάζω άρθρα για το Hi-end δεν νομίζω ότι είμαι αναγνώστης πορνογραφικών άρθρων θέλω ο κος g.kar (και ποιός είναι αυτός τέλος πάντων) να πεί τι κοινό έχουν τα άρθρα του Hi-end με την πορνογραφία. Και φυσικά ενδυνείδητα τουλάχιστον δεν νοιώθω όταν μπαίνω στην κατηγορία hi-end ότι μπαίνω σε πορνό...................

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.827
Βαγγέλη σε πορνό δεν μπαίνεις σίγουρα. Άλλο αν αισθάνεσαι τύψεις (όπως εγώ)... Δεν έχει καμία σχέση...

Τες πα, επειδή αναγνωρίζω ότι ανοίγεις ένα τέτοιο θέμα εν θερμώ, ξανασκέψου το και μην δίνεις συνέχεια. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος, πίστεψέ με.

Το θέμα φυσικά και δεν κλειδώνεται, αλλά οφείλω να προειδοποιήσω ότι δεν θα επιτρέψω παράλογους διαλόγους, ειδικά μεταξύ ανθρώπων που εκτιμώ.

- Για μένα το θέμα είναι σαν να μην υπάρχει...

Reaction score
2.646
Αγαπητέ Βαγγέλη,
Οφείλω να σου εξηγήσω ότι καμία σχέση δεν έχουν αυτά τα δύο μεταξύ τους, ούτε θα πρέπει να έχουν στο μέλλον.
Το παράδειγμα που έδωσα στο thread του Κ.Κόγια αφορούσε μία μερίδα αρθρογράφων που προσπαθούν να μας εντυπωσιάσουν δανeιζόμενοι τεχνικές εντυπωσιασμού από ένα έλλο είδος του ειδικού τύπου.
Αν το καλοσκεφτείς θα δεις ότι η τεχνική αυτή προβάλει το ψεύτικο και το παρουσιάζει πολύ πιο όμορφο απ΄' ότι είναι στην πραγματικότητα.

Το φάτε μάτια ψάρια δεν βγήκε τυχαία.

Στο άρθρο του ο Κ. Κόγιας αναφέρετε σε αυτούς ακριβώς τους αρθρογράφους και όχι στους έντιμους επαγγελματίες του χώρου.

Reaction score
2.646
Δεν θα δώσω συνέχεια.

Νίκο Τσαρουχά, προτείνω να μεταφέρεις το thread αυτό στην εκτός θέματος κατηγορία.
Αυτό το thread δεν έχει σχέση με την κατηγορία High-End .

Reaction score
2.646
Διαβάστε τον τίτλο αυτού του review και θα καταλάβετε τι εννοώ.

SUPER SEXY HI-FI.

Υπάρχουν πολλά ακόμα παραδείγματα με εικόνες που προβάλουν το sex μέσω του Hi-Fi ή το αντίθετο.

http://www.dooyoo.co.uk/hifi-system/sony-dhc-md373/442253/

Ορισμένες εικόνες πραγματικά ειναι άκρως αποκαλυπτικές αλλά δεν τις ανεβάζω.
Αμέσως αντιλαμβάνεστε την εκμετάλλευση που γίνεται από ορισμένους αρθρογράφους και διαφημιστές για την εμπορική προβολή του Hi-Fi και του Hi-End.

Staff online

• n_olympios
    Μαντιναδόρος!
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.289