Μηνιαίον πρόγραμμα...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823
Απάντηση: Μηνιαίον πρόγραμμα...

Σελω και γωωωωωωωωωωωωω!!!!:125::125:

Reaction score
20

Επειδή κανείς δεν με ρώτησε αν ήθελα ν'ανοιχτεί αυτό το θρεντ:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823

Κωστα μου σε μερσω....με ολοκληρωσες και εμε βρε παιδι μου..........ξερεις...με ενα BAN ΝΙΩΘΕΙς καπως,νιωθεις την συμπονια των φιλων,ακους νοητα τα μπινελικια των δικων σου ανθρωπων ...βλεπε..τους παπαρες μπαναραν και τον Βλαση...τον Βλαση μας,το αγορι μας,τον στυλοβατη μας,τον ανθρωπο που πυκνωτιασε το site μας,αυτον που μας επρηξε τα αρχ@@ια με τον γαμ@ ΚΡΕΛΛ του ,αυτον τον αψηλο τον ομορφαντρα,με το μπριο του,τα στυβαρα του μπρατσα,το τουτο του με το θεληματικο πηγουνι και τελος αυτον που ενω επρεπε να ειχε παει για κανα ποτακι ενα βραδυ στις διακοπες αυτος καθοταν και συζυτουσε με τον ΕΑΡ μεχρι της 2 το πρωι για τις συχνοτητες αποκοπης του 802 !!!!!!!!!!

Χειροκροτηστε νοητα αδερφια μου και συντομα σας ευχομαι να φατε το BAN ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ !!!!!!!!!

ΗΤΑΝΕ ΒΑΡΥ ΤΟ ΒΑΝ

ΤΡΕΧΤΕ ΠΙΕΙΤΕ ΕΝΑ ΑΡΝΤΑΝ

:143::143::142::142:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.245

Ούτως ή άλλως σε λίγο θα πάω σε ένα φίλο μου να πιω ένα πολύ σπέσιαλ ουΐσκυ απ΄ότι μου λέει.
Να του πω να βάλει ένα μέσα;

Τον ρώτησα τι σόϊ σπέσιαλ είναι και μου είπε ότι είναι έκπληξη!
Τι λέτε να είναι; Δεν τα πάω καλά με το ουΐσκυ.
Να μην του βάλω κόκα κόλα ε;

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.245

Χα! Γύρισα.
Αν και δεν είμαι ειδικός επί ουϊσκίων ας κάνω μια γλαφυρή περιγραφή της πρόσφατα παρελθούσης πλέον κατάστασης, η οποία ευτυχώς είχε επιτυχή έκβαση και είμαι ήδη στο σπίτι μου και απ΄οτι μπορώ να διαπιστώσω, σώος και αβλαβής.
Κατόπιν προσκλήσεως που αποδέχτηκα με ευχαρίστηση, έτυχε να είμαι φιλοξενούμενος για λίγες ώρες από τον φίλο μου τον Ρένο (απορέει εκ του Ειρηναίου), τον οποίο είχα αρκετό καιρό να δω και ο οποίος αν και ύπανδρος, περνάει καλύτερα από ανύπανδρο και αυτό το καταφέρνει κάνοντας διάφορα κόλπα τα οποία ενίοτε αγγίζουν τα όρια της χαζομάρας αλλά και της διαστροφής.
Κόλπα ανορθόδοξα αλλά απτά, λογικά και προσιτά για το μυαλό της ημιμαθούς συμβίας του, η οποία ευτυχώς γι΄αυτόν, τον δικαιολογεί στις περισσότερες των περιπτώσεων, λόγω της σχετικής αφέλειας που την διακρίνει, αλλά και της αδιαφορίας που την χαρακτηρίζει.
Φιλοξενούμενος λοιπόν επί τρίωρο εις το δωμάτιο - πραιτώριο του, της μεταμοντέρνας και απεχθούς αισθητικής αλλά και αποκρουστικής διακόσμησης σαν μεζονέτα με στοιχεία έπαυλης, οικίας του, η οποία υπάρχει για να επιδεικνύει τον νεοπλουτισμό του, όψιμο προνόμιο που κληρονόμησε από την ψωροφαντασμένη μητέρα του η οποία διετέλεσε στο παρελθόν επί μακρόν διευθύντρια μεγάλης εταιρίας που έχουν υπό την ιδιοκτησία τους και με πολλούς υφιστάμενους από κάτω της και με επαίσχυντη συμπεριφορά προς αυτούς και με αγαπημένο σπορ του Ρένου την κραιπάλη εν αντιθέσει με τον συγχωρεμένο τον πατέρα του που η προσπάθεια σφετερισμού του από τον Ρένο ήταν ανεπιτυχής και έχει καταντήσει μέγας οκνηρός βουγάστωρας (κοιλαράς) τεμπέλης και αποτελεί όνειδος για την οικογένεια.
Τελικά μετά από την κατανάλωση 2 (ολογράφως: δύο) μπουκαλών ουΐσκυ, με τις οποίες μπουκάλες ήρθαμε εις γεννετησίαν πράξην μετά της μητρός τους, (κοινώς τις γ@μήσ@με τη μάνα), συνoδευομένων μετά ποικιλίας ξηρών καρπών, ψητών καλαμποκόσπορων εν εκρήξει συνεπεία θερμότητας (κοινώς ποκ κορν), αλμυρών φτηνών μπατονετών, κυματιστών πατατακίων και μερικών άλλων μεζεκλικίων που καταναλώσαμε μετά βουλημίας και που προσφέρθηκαν με φειδώ και επίσης με συνοδεία παγακίων αστεροειδούς σχήματος αλλά σε ποτήρι για μπράντυ που όμως ήταν Ν24 με εξαίρετο ήχο κρύσταλλου και ακούγοντας μουσική από το άθλιο γεμάτο κονιορτό στερεοφωνικό του που αγόρασε έφηβος με 6 έντοκες δόσεις προ 30ετίας συνοδεία εμού, από το Stereo Market της Κούσκουρα και δεν λέει να το αλλάξει ο τσιφούτης, παρά τις επανηλειμένες συστάσεις μου, με τη δικαιολογία ότι ακόμη δεν χάλασε και θα είναι ευλογημένη η μέρα που θα χαλάσει και τότε ίσως πειστεί να πάρει και CD player αν δεν καταργηθούν ως τότε, άλλωστε αυτός ακόμη βλέπει ταινίες σε μαγνητοσκόπιο (κοινώς βίντεο) από κασέτες VHS που έχει μαζέψει από περιοδικά τύπου Hitech.
Συνοδεία ποτού λοιπόν και με πρόγραμμα ακρόασης τον Ρίτσαρντ Κλάϊντερμαν ο οποίος ήταν ένας σχετικά άσημος πιανίστας με κυκλοφορίες δίσκων που παίζοντας χαριτωμένα τραγουδάκια συνήθως διασκευές των πιο γνωστών έργων κλασσικής μουσικής, προσπαθούσε να αποκτήσει την φήμη π.χ. του Λιμπεράτσε και που ίσως εγώ να τα έπαιζα καλύτερα στο πιάνο κι ας είμαι ερασιτέχνης πληκτράς και ταυτόχρονα ακούγοντας παλιούς δίσκους βινυλίου του Fausto Papetti με αισθησιακή μουσική από τον υπεροχο ήχο του σαξοφώνου του με διασκευές γνωστών τραγουδιών, αλλά με τη δική του μοναδική σφραγίδα, όχι σαν τον δικό μας Γιώργο Κατσαρό που αντιγράφει τον Papetti αλλά είναι κακέκτυπη απομίμηση αυτού και επίσης ακούγοντας την "Νύχτα στο φαλακρό βουνό" του αγαπημένου μου Μουσόργκσκυ, αλλά και την "Μουσική των νερών" του Χέντελ, αμφότερα σε σιγανή ένταση, μη μας ξεκολήσει κανένας κώνος από τα 30ετίας Bose 301 ηχεία του, που απορώ πως παίζουν ακόμη παρά τα εμφανή σημάδια αποσύνθεσης των αναρτήσεων τους, και αφού καπνίσαμε κάτι πούρα σαν λουκάνικα που φυλάει σε ξύλινο κιβώτιο και τα έχει για σπέσιαλ οκάσιονς όπως λέει ο Ρένος (πήγε σε φροντιστήριο αγγλικών) και τα οποία αγοράζει κοψοχρονιά για να κάνει περιστασιακά φιγούρα, από κάποιον βδελυρό φίλο του χαμερπή, ουτιδανό, τρισάθλιο ναυτικό πολυταξιδευτή και μόλις μας άδεισαν οι δύο μπουκάλες του ουΐσκυ, άνοιξε και ένα μπουκάλι Ντραμπουΐ και αφού ήπιαμε και κανα δυό τρία ποτήρια κι απ΄αυτό το εξαίρετο σε γεύση και άρωμα ποτό και αφού τσουγκρίσαμε τα ποτήρια μας στο σύνολο καμιά 60αριά φορές, γίναμε κομμάτια.
Εντελώς όμως.
Η συζήτησή μας ήταν περί διαφόρων θεμάτων όπως ο βόρβορος στον οποίο έχει πέσει η πολιτική ζωή και οι πολιτικοί της χώρας μας με τα γνωστά πλέον σε όλους μας αποτελέσματα και τις συνέπειες που πληρώνουμε όλοι μας.
Επίσης η δεισιδαιμονία που μας διακατέχει σαν λαός όσον αφορά το να τολμήσουμε μια φορά να ψηφίσουμε κάτι διαφορετικό, λες και θα αλλαξοπιστήσουμε ξαφνκά και θα λατρεύουμε τον Ασουρμπανιμπάλ.
Μιλήσαμε για το νομικό και εμπράγματο δίκαιο, (πήγε και ένα χρόνο νομική ο φωστήρας), την χρήση της περικεφαλαίας στην αρχαία Ελλάδα, τον λόγο και τον σκοπό που υπηρετεί η τοποθέτηση των ρόπτρων στις πόρτες, την γνώση και την σοφία του Δαλάϊ Λάμα, πως την χρησιμοποιεί και τι εξυπηρετεί, τον τρόπο αναπαραγωγής των ηχητικών κυμάτων από ηχεία τύπου ΝΧΤ, το βυρήλιο που χρησιμοποιείται στην κατασκευή των τουΐτερ αλλά και στην βόμβα νετρονίου (όταν πέφτει ένα νετρόνιο επάνω σε βυρήλιο από την άλλη βγαίνουν 2 νετρόνια), για τον μολυσμένο υδροφόρο ορίζοντα της Χαλάστρας ......... τι άλλο είπαμε ???
Α! είπαμε για τα ασυνήθιστα μουσικά όργανα όπως το όμποε και το φαγκότο με την έννοια ότι λίγοι τα μαθαίνουν πλέον, για τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνούσαν οι αρχαίοι Αιγύπτιοι και κατασκεύαζαν τα εκπληκτικά αυτά τερατουργήματα που είναι ακόμη εκεί και τα βλέπουμε και τα αγγίζουμε χωρίς να μπορούμε να καταλάβουμε τελικά πως στο διάολο τα έκαναν.
Είπαμε επίσης για την βύθιση του Μπίσμαρκ και την ανακάλυψή του από τον Ρόμπερτ Μπάλαρντ ο οποίος βρήκε επίσης και τον Τιτανικό.
Στα πιο πολλά συμφωνήσαμε με τον Ρένο αλλά είχαμε και μερικές διαφωνίες με συνέπεια να ακουστούν και μερικές βωμολοχίες επιπέδου γηπέδου Τούμπας κι έτσι θυμηθήκαμε τα παλιά μας, οπότε επιστράτευσα και την γνωστή ρήση εκείνου του τύπου που είχε πει:
"Διαφωνώ με ότι λες και θα σου σπάσω τα μούτρα αν εξακολουθήσεις να τα λες"
Οπότε μετά την προβολή της αρνησικυρίας μου σε κάποια θέματα καταλήξαμε σε συμφωνία!
Μετά απ΄όλα αυτά ακόμη δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου και απορώ πως μπορώ και γράφω εδώ και τόση ώρα και ενώ ξημερώνει.
Το κεφάλι μου είναι βαρύ σαν κουρσούμι και όταν περπατάω νομίζω ότι σέρνω κιλλίβαντα με βαρύ κανόνι.
Είμαι τύφλα και έχω μια αίσθηση ευθυμίας και μια έντονη επιθυμία για παγωμένη Σουρωτή μετά από τόσο ποτό.
Θα πάω να πιω μία και θα πάω για ύπνο. Με πρήξατε με τις ερωτήσεις σας.
Καληνύχτα παιδόπουλα.

Last edited:

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.780

Δηλαδή κοψίδια δε φάγατε; Παλάβωσες ρε; :114:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

χαλας την πιατσα , με αφτα που κανεις, ακου να το γυρισεις σε ουισκι.Και δεν ρωτας κιολας:138:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.622
Kαλημερα!!!!

Πολυ ωραιο το πινακακι!!:116::116:

Καλα τι κανατε παλι ??Λιωσατε???:138:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.962

δε μας είπες τελικά 2 (δύο) λεπτομέρειες:

1. τι ουίσκι ήταν?
2. έβαλες κόκα κόλα?

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.245

δε μας είπες τελικά 2 (δύο) λεπτομέρειες:

1. τι ουίσκι ήταν?
2. έβαλες κόκα κόλα?
Δεν θυμάμαι τι ουΐσκυ ήταν.
Είχε ένα δύσκολο όνομα και τα γράμματα στο μπουκάλι ήταν απ΄αυτά τα στραπατσαρισμένα καλλιγραφικά με τις ουρίτσες που δεν διαβάζονται και όταν προσπάθησα να το προφέρω στραμπούληξα την γλώσσα μου.

Στα πρώτα δύο ποτήρια έβαλα κόκα κόλα και με έβριζε ο Ρένος.
Μετά τα υπόλοιπα καταναλώθηκαν μόνο με πάγο.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.686
Members
38.733
Νεότερο μέλος
partis