Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Νίκο ΔΙΑΝΑ !!!! Είχαμε κολλήσει άσχημα και παίρναμε τηλέφωνο γνωστούς τους οποίους επίσης κολλάγαμε!!!Νίκος Τσαρουχάς said:Τελαμώνες.
Συνάδελφος από ΣΕΑΠ κι εσύ????DIMITRIS K. said:-Αλτ! Τις ει?
-Έφοδος!
-Προχώρα!
-ΆΑΑΑΑλτ!!
-5 (λέμε τώρα)
-4
-Προχώρα!
-ΑΑΑΑλτ!!!
-Προχώρα στο παρασύνθημα!
-Πατούσα (λέμε τώρα )
-Ελεύθερος πρός υπογραφίν!!!!
Βέβαια στην πραγματικότητα μείναν στη θεωρία!!!
Μπά! Απλός φαντάρος ήμουν, αλλά μας είχαν μάθει καλά το ποιηματάκι! Στη θεωρία πάντα!!Θοδωρής Ραδιώτης said:Συνάδελφος από ΣΕΑΠ κι εσύ????DIMITRIS K. said:-Αλτ! Τις ει?
-Έφοδος!
-Προχώρα!
-ΆΑΑΑΑλτ!!
-5 (λέμε τώρα)
-4
-Προχώρα!
-ΑΑΑΑλτ!!!
-Πατούσα (λέμε τώρα )
Μόνο εκεί το εφαρμόσαμε, μετά περάσαμε και δεν ακουμπήσαμε....Πάντως στην έφοδο εγώ ως ΑΥΔΜ ήμουν τυπικότατος. Πάλι καλά δηλαδή γιατί τότε ήταν που έσκασε η κλοπή των όπλων από το στρατόπεδο στην Κω (2002). Είναι να μην σου τύχει...
Ο Εφοδεύων είναι μόνο ένας, άρα αυτά που γράφεις ισχύουν μόνο για το περιπολάρχη...Θοδωρής Ραδιώτης said:Πάντως το ποιηματάκι θέλει μια διόρθωση:
η απάντηση είναι "προχώρα Ο ΕΦΟΔΕΥΩΝ" ή "Ο ΠΕΡΙΠΟΛΑΡΧΗΣ" όχι απλά προχώρα, μόνο ένα άτομο μπαίνει στην περίμετρο και το 2ο περιμένει απ'έξω.
Ρε μπας και είμαι στρατοκ**λος????
Καλο βολι Δεκανεα Yoda !!!Γιώργος YODΑνδρεάδης said:O AΦΟΔΕΥΩΝ.....
κι άλλος ΣΕΑΠίτης...Θοδωρής Ραδιώτης said:Συνάδελφος από ΣΕΑΠ κι εσύ????DIMITRIS K. said:-Αλτ! Τις ει?
-Έφοδος!
-Προχώρα!
-ΆΑΑΑΑλτ!!
-5 (λέμε τώρα)
-4
-Προχώρα!
-ΑΑΑΑλτ!!!
-Πατούσα (λέμε τώρα )
Μόνο εκεί το εφαρμόσαμε, μετά περάσαμε και δεν ακουμπήσαμε....Πάντως στην έφοδο εγώ ως ΑΥΔΜ ήμουν τυπικότατος. Πάλι καλά δηλαδή γιατί τότε ήταν που έσκασε η κλοπή των όπλων από το στρατόπεδο στην Κω (2002). Είναι να μην σου τύχει...
Αφού του λύθηκε η απορία, μπορούμε να κάνουμε στο θέμα ό,τι θέλουμε!!!Θοδωρής Ραδιώτης said:ΥΓ: του το σκίσαμε το θέμα του ανθρώπου...τελαμώνες έψαχνε, ΣΕΑΠίτες βρήκε!