Μια βοηθεια για αγορα DVD players

Reaction score
0
Δεν εχω ιδεα τη να παρω για εκμεταλευτω οσω γινετε σε εικονα την τηλεοραση που εχω που ειναι 379830, εχετε κατι να μου προτηνετε, η να περημενω τα καινουργια hd dvd η τα Βlu-Ray, players η ακομα και το ps3 τι να κανω. :(

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
gio360 said:
Δεν εχω ιδεα τη να παρω για εκμεταλευτω οσω γινετε σε εικονα την τηλεοραση που εχω που ειναι 379830, εχετε κατι να μου προτηνετε, η να περημενω τα καινουργια hd dvd η τα Βlu-Ray, players η ακομα και το ps3 τι να κανω. :(
Όλα όσα αναφέρεις είναι σωστά...

Αν έχεις ήδη ένα dvd με upscale στα 1080i ίσως είναι καλό να περιμένεις λίγο...

Reaction score
5
Δεν νομίζω οι τιμές σήμερα ενός καλού player να είναι απαγορευτικές ως προς την τιμή ώστε να σε απασχολεί τόσο τι νέο format θα και αν κυκλοφορήσει σε ένα δύο η τρία χρόνια.

Reaction score
0
Αντώνης K. said:
Δεν νομίζω οι τιμές σήμερα ενός καλού player να είναι απαγορευτικές ως προς την τιμή ώστε να σε απασχολεί τόσο τι νέο format θα και αν κυκλοφορήσει σε ένα δύο η τρία χρόνια.
Δυο τρια χρονια :shock: δεν το ξερα, τοτε λεω να περημενω το ps3 γιατη ετσι και αλιως θα το περνα. και νομηζω οτι θα εχει μια καλη εικονα στης ταινιες, θα εχει ωμος , ακομα στην τηλεοραση δεν εχω δει ταινιας με 1080i ουτε 720p, μονο στο xbox 360 αλλα μονο σε παιχνιδια, η πλακα ειναι οτι δεν ξερω καν πως ειναι μια ταινια με 1080i, εχει τοσω μεγαλη ηδιαφορα που κανει μπαμ? γιατη και σε απλο DVD players εχω παρα πολυ καλη εικονα, τη ρωταω τωρα ε :lol:

Reaction score
5
Βασικά αυτό που ενδιαφέρει είναι τα νέα format πέρα από τις εξαγγελίες και τις ανακοινώσεις είναι να γίνουν εμπορικό προϊόν. Το πόσο γρήγορα θα γίνει αυτό και αν θα γίνει τελικά με κάποιο από τα δύο format υψηλής ευκρίνειας εξαρτάτε από παρά πολλούς παράγοντες.

Δεν λέω μακάρι να γίνει σύντομα αλλά διατηρώ τις επιφυλάξεις μου.;)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.227
Members
38.292
Νεότερο μέλος
ChristosDi