Μια βοηθεια παρακαλω

Reaction score
0
Καταρχην καλησπερα σε ολα τα μελη του φορουμ!Να πω συγχαρητηρια και ευχαριστω για τα ατομα τα οποια μοιραζονται τις γνωσεις τους εδω και καποιοι σαν εμενα που δεν ειναι ειδικοι σε αυτον τον χωρο παιρνουν αυτες τις πληροφοριες ωστε να κινηθουν καταλληλα σε καθε αγορα ενος προιντος!

Ενδιαφερομαι να αγορασω ενα multimedia HD,ψαχνω για την κοπελα μου κατι απλο ωστε να μπορει ευκολα να περναει divx h καποιο αλλο format μεσω usb να μην εχει προβλημα με τους ελληνικους υποτιτλους, να διαθετει HDMI θυρα γιατι πλεον ειναι απαραιτητη και να ειναι αξιοπιστο κατα την κριση σας..

Επισης εγω προσωπικα ψαχνω για ενα mediabox και επειδη χαθηκα λιγο στο forum μεσα σε ολα αυτα τα προιντα που κυκλοφορουν:108:,θα ηθελα την βοηθεια σας να μου πειτε κατα την γνωμη σας καποιο αξιοπιστο και "φρεσκο" μεσα στην αγορα, ειδα το Popcorn Hour A-110 που απο οτι ειδα πληρει πολλες προυποθεσεις αξιζει η αγορα του?Παρακαλω πειτε την αποψη σας και αν εχετε να προτεινετε κατι αλλο..:121:

Reaction score
164
Καλώς ήλθες στην παρέα μας. :107:
Για τη χρήση που το προορίζεις, το WD TV θα ήταν η καλύτερη λύση, αν δεν είχε κάποια θέματα, απ' ό,τι διαβάζω, με το συγχρονισμό των υποτίτλων. Περιμένουν νέο fιrmware, αλλά προσωπικά δεν θα πλήρωνα τώρα κάτι για να δουλέψει μετά.
Το Popcorn πάλι φαίνεται το πιο αξιόπιστο. Έχει πάρα πολλές δυνατότητες που ίσως δεν χρησιμοποιήσει ποτέ. Αν υπάρχει υπολογιστής κοντά, έστω και παλιότερης γενιάς, και μπορείς να το συνδέσεις με αυτόν με καλώδιο δικτύου είναι η πλέον αξιόπιστη λύση. Αν όχι, παίρνει μια χαρά USB δίσκο και παίζει απροβλημάτιστα. Το αν αξίζει τα υπέρδιπλάσια από το WD, θα το κρίνεις εσύ...

Α, ναι. Μην ξεχάσεις ότι θα χρειαστείς και έναν εξωτερικό δίσκο για να αποθηκεύεις τα αρχεία.

Reaction score
0
Καλως σας βρηκα!
Σε ευχαριστω πολυ unforgiven για την απαντηση σου και ναι την αγορα για το WD TV την ειχα στα υποψην μου!Ετσι παιρνει μια ακομα ψηφο για αγορα :107:

Reaction score
4
Απάντηση: Μια βοηθεια παρακαλω

αν παρεις το wd tv σιγουρεψου πρωτα να της κανεις firmware upgrade απο στικακι πριν το δωσεις δωρο γιατι αλλιως γκρηκ υποτιτλοι γιοκ, κατα τα αλλα ειναι η ιδανικη επιλογη. Αν εχει pc, δωστο πακετο με ενα στικακι 8gb, θα βαζει εκει οτι θελει θα τα βλεπει στο μηχανακι και μετα τα σβηνει και βαζει αλλα. Ουτε δισκους να κουβαλαει, ουτε εξτρα καλωδια κλπ

για σενα παρε ποπκορν ή egreat αφου δειχνεις να θελεις κατι πιο allaround, παντα με την προϋποθεση οτι θα το δυκτιωσεις, αλλιως δεν αξιζει τα διπλα και βαλε λεφτα που εχει σε σχεση με το wd tv.

αν τωρα δε σε νοιαζουν συγκεκριμενα οι ματροσκες και θες να τα σκασεις τοτε παρε ενα ps3, λιγο πιο ακριβο απο το ποπκορν θα σου βγει, αλλα εχει blu-ray και θα παιζεις και κανα παιχνιδακι.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.728
Members
38.603
Νεότερο μέλος
g tv