Μια βοηθεια?

Reaction score
0
Γεια χαρα
ειχα γραωει σε ενα προηγουενο μηνυμα μου σχετικα με ενα dvd player που ενδιαφερομαι να αγορασω για να τον συνδεσω με τον epson tw700. Βασικα σαν κυρια ασχολια..θα ειναι να βλεπω ταινιες..ειτε σε μορφη dvdv ειτε σε μορφη divx αλλα θα ηθελα να βλεπω και καποια προγραμματααπο τηλεοραση.. καποιοι φιλοι μου ειχαν προτινει να παρω και να συνδεσω ενα Ωιδεο η να αγορασω ενα dvd box μιας και η λυση του dvd recorder me rf imput και hdmi συνδεση ηταν αρκετα ακριβη (για παραδειγμα το μοντελο της σονυ με αυτα τα παραπανω αρακτηριστικα και με σκληρο δικσκο κοστιζε 449ευρω)
Προσφτα βρηκα εναdvd recorder χωρις σκληρο δσκο (το οποιο βασικα δνε με χαλαει) με HDMI συνδεση και θα μπορω να τον συνδεσω με προβολεα για τηλεοπτικα προγραμματα.
http://www.consumer.philips.com/con...?proxybuster=OU2SI5PXO4QMHJ0RMRESHP3HKFSEKI5P
αχιζει τιποτα η μπα?

Reaction score
0
δεν βλεπω φως...οποτε ...μηπως μπορειετε να προτινετε κατι αλλο..απλα ψαχνω να εχει αυτα τα δυο χαρακτηριστιικα..δηλαδη HDMI εξοδο και να μπορει να δινει τη δυνατοτητα ληψης σηματος τηλεοπτικου στον προβολεα..οποτε μαλλον τινω σε recorder απο οτι καταλαβαινω ετσι δεν ειναι?

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Μια βοηθεια?

δεν βλεπω φως...οποτε ...μηπως μπορειετε να προτινετε κατι αλλο..απλα ψαχνω να εχει αυτα τα δυο χαρακτηριστιικα..δηλαδη HDMI εξοδο και να μπορει να δινει τη δυνατοτητα ληψης σηματος τηλεοπτικου στον προβολεα..οποτε μαλλον τινω σε recorder απο οτι καταλαβαινω ετσι δεν ειναι?
Ναι και αυτό της Sony που αναφέρεις είναι μία πολύ καλή επιλογή........το Philips από την hdmi δίνει μέχρι 576p................:happy_4:

Reaction score
3
Δεν έχω ιδέα από DVD Recorder, αλλά έχω ακούσει πολλά άσχημα για τα Philips.
Καλύτερα, πάρε κάτι ανώνυμο. Ούτως ή άλλως με την έλευση του HD όλα αυτά θα μείνουν στο ράφι.
Α, και προτίμησε να έχει και σκληρό δίσκο για να μπορείς να κόψεις περιττά τμήματα της εκπομπής που θα γράψεις (π.χ. διαφημίσεις).

Reaction score
3
βασικα βρηκα αλλη μια λυση...η οποια ονομαζεται Pioneer
http://www.pioneerelectronics.com/p....html?compName=PNA_V3_ProductDetailsComponent
ριξτε μια ματια..απο εξωτερικο μπορω να το βρω πολυ [πιο φτηνα απο οτι ελλαδα και εχει και για Upscalling sta 1080
τι λετε??
Αφού είναι Pioneer δεν έχεις να φοβηθείς κάτι.
Αφού γράφει και Dual layer DVD και είναι και progressive...
Το μόνο που δεν έχει απ' ότι βλέπω είναι το HDMI, αλλά αυτό δεν είναι τόσο μειονέκτημα.

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.237
Members
38.292
Νεότερο μέλος
SotosΑ