Μια υπεροχη μερα, ενας καλος φιλος

Reaction score
1
Σημερα με επισκεφτηκε ενας καλος φιλος. Η μερα μας ηταν γεματη ακροασεις, συστηματα, βινυλια και συζητησεις.

Θαναση, εκανες χιλιομετρα για να ερθεις αλλα πιστευω οτι αξιζε τον κοπο.

Να εισαι παντα καλα και γερος, παντα χαμογελαστος.

Πολλους χαιρετισμους στην ομορφη Πατρα. Θα σε περιμενω με χαρα οταν ευκαιρήσεις παλι.

-οσοι φιλοι ηταν στην παρεα μας μεσα στη μερα, θα ηθελα πολυ να γραψουν δυο λογια.

.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.301
Πόσο διαφορετικό από το θέμα του Νίκου και όμως και τα δύο αναφέρονται σε ανθρώπους που αγαπούν τη μουσική και τα συστήματα της (ίσως???).

Reaction score
8
καταρχας να ευχαριστησω τον Ηλια για τα πολυ καλα του λογια. Η φιλοξενια του ειναι παντα συγκινητικη και πραγματικα χαιρομαι να ειμαι μαζι του.
Τις εντυπωσεις μου απο την τελευταια ακροαση του συστηματος του, προτιμω να τις γραψω στο θρεντ για τα Αναλυσις, οπου εκει θα προτεινω να γραψουν και αλλοι κατοχοι τετοιων ηχειων τις ακουστικες εμπειριες τους.
Επισης θα ηθελα να σταθω και στην γνωριμια απο κοντα με δυο μεχρι τωρα ιντερνετικους φιλους. Ο πρωτος ειναι ο Μιχαλης ο TZIMISCE που ακουσαμε τα ηχεια του ΑΤC με τον κλασσικο τους ηχο, αν και δεν ακουσαμε την καινουργια του αναλογικη πηγη, αλλα ακουσαμε την γλυκητατη κορουλα του την Αρτεμη.
Ο δευτερος ειναι ο Γιαννης ο Μιχαηλος, ο οποιος παρα την συντομη γνωρημια μας πραγματικα ως χομπιστας θα επιθυμουσα να ειναι φιλος μου. Τωρα ως επαγγελματιας και χωρις καμμια εννοια φιλοφρονησης και αυτο πραγματικα θελω να το πιστεψετε, απο δυο τρια σημεια που εντοπισα στην συζητηση μας, θα ηταν απο τους λιγους στον χωρο που πραγματικα θα εμπιστευομουνα. Αυτο βεβαια μεσα απο την σχετικα συντομη γνωρημια μας. Τελειονοντας με τον Γιαννη, θα ηταν παραλειψη να μην αναφερω τον πανεμορφο μικρο του γυιο, που δικαιολογημενα τον κανει υπερηφανο και οπως λεει και ο ιδιος ειναι το πιο χαι εντ κομματι της συλλογης του και κριμα που δεν εχουμε τετοια κατηγορια πια, για να τον βαλουμε πρωτο θεμα.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Τι δουλειά έχετε ρε σεις, πανελάκηδες άνθρωποι, με τον Τζιμισκή και τον Μιχαηλό. Θα κολλήσετε καμιά αρρώστια. :137:

...

Reaction score
0
Καλά σας λέει ο Νικ...:119:

Πέρα από την πλάκα, για το Γιάννη δεν έχω λόγια. Παιδί μάλαμα.
Για το δε Μιχάλη, είμαι biased, μια και μιλάμε σχεδόν κάθε μέρα (εκτός φόρα)...

Λιάκο, σε κανα μήνα σου 'ρχομαι! Μη σε ξεσηκώσω και πάμε και Πάτρα δηλαδή...

Reaction score
2
καταρχας να ευχαριστησω τον Ηλια για τα πολυ καλα του λογια. Η φιλοξενια του ειναι παντα συγκινητικη και πραγματικα χαιρομαι να ειμαι μαζι του.
Τις εντυπωσεις μου απο την τελευταια ακροαση του συστηματος του, προτιμω να τις γραψω στο θρεντ για τα Αναλυσις, οπου εκει θα προτεινω να γραψουν και αλλοι κατοχοι τετοιων ηχειων τις ακουστικες εμπειριες τους.
Επισης θα ηθελα να σταθω και στην γνωριμια απο κοντα με δυο μεχρι τωρα ιντερνετικους φιλους. Ο πρωτος ειναι ο Μιχαλης ο TZIMISCE που ακουσαμε τα ηχεια του ΑΤC με τον κλασσικο τους ηχο, αν και δεν ακουσαμε την καινουργια του αναλογικη πηγη, αλλα ακουσαμε την γλυκητατη κορουλα του την Αρτεμη.
Ο δευτερος ειναι ο Γιαννης ο Μιχαηλος, ο οποιος παρα την συντομη γνωρημια μας πραγματικα ως χομπιστας θα επιθυμουσα να ειναι φιλος μου. Τωρα ως επαγγελματιας και χωρις καμμια εννοια φιλοφρονησης και αυτο πραγματικα θελω να το πιστεψετε, απο δυο τρια σημεια που εντοπισα στην συζητηση μας, θα ηταν απο τους λιγους στον χωρο που πραγματικα θα εμπιστευομουνα. Αυτο βεβαια μεσα απο την σχετικα συντομη γνωρημια μας. Τελειονοντας με τον Γιαννη, θα ηταν παραλειψη να μην αναφερω τον πανεμορφο μικρο του γυιο, που δικαιολογημενα τον κανει υπερηφανο και οπως λεει και ο ιδιος ειναι το πιο χαι εντ κομματι της συλλογης του και κριμα που δεν εχουμε τετοια κατηγορια πια, για να τον βαλουμε πρωτο θεμα.
χαρηκα πολυ για την γνωριμια μας Φιλε Θαναση. Ελπιζω να τα πουμε στην εκθεση...

Reaction score
250
Απάντηση: Re: Μια υπεροχη μερα, ενας καλος φιλος

.............
Ο δευτερος ειναι ο Γιαννης ο Μιχαηλος, ο οποιος παρα την συντομη γνωρημια μας πραγματικα ως χομπιστας θα επιθυμουσα να ειναι φιλος μου. Τωρα ως επαγγελματιας και χωρις καμμια εννοια φιλοφρονησης και αυτο πραγματικα θελω να το πιστεψετε, απο δυο τρια σημεια που εντοπισα στην συζητηση μας, θα ηταν απο τους λιγους στον χωρο που πραγματικα θα εμπιστευομουνα. Αυτο βεβαια μεσα απο την σχετικα συντομη γνωρημια μας......
Την ίδια ακριβώς άποψη έχω και εγώ ! :615:

Ελπίζω να τον γνωρίσω και από κοντά.

Θα είχε γίνει εδώ και καιρό αλλά ο φόρτος των υποχρεώσεων

δεν το επέτρεψε.....

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.216