Μονταρισμα

Reaction score
0
Απάντηση: Μονταρισμα

Για να γίνει σωστη δουλεια και να μην σας κουραζω και γω θα βρω και θα βάλω ολα τα χαρακτηριστικα και φωτο.
Καταρχας τα χαρακτηριστικα ειναι τα εξής:

1os ενισχυτης MacAudio MPX4000
http://www.mac-audio.de/index.php?id=2691
Μέγιστη ισχύς στα 4 Ohm: 4x180 / 2x500 Watt.
Μέγιστη ισχύς στα 2 Ohm: 4x250 Watt

2ος ενισχυτης hifonics xercules
δεν μπορεσα να βρω χαρακτηριστικα ξερω μόνο οτι είναι 4 χ 75w

Ηχεια στην πίσω ταπετσαρια

MacAudio Pro Flat 16.2
rinciple 2 way coax system
Power Handling 70/250 watts
Impedance 4 ohms
http://www.pancarshop.gr/index.php?target=products&product_id=74169

Ηχεια στην εταζέρα

http://www.kenwoodusa.com/Car_Entertainment/Speakers/6%27%27_x_9%27%27_Speakers/KFC-C6893PS
kenwood 60w 3 δρομων

Sub

http://www.mac-audio.de/index.php?id=3206
MPX Box 112

300 mm bass reflex subwoofer
250 / 500 watts
24 - 500 Hz
Τωρα για τα καλωδια ου τα ξανακοιταξα δεν γραφουν τιποτα απο αυτα απλα γραφουν το ενα με την μεγαλη διατομη 10ομμ και το μικρο 5.00 ομμ και τα 2 εχουν ενα 0.25 τιποτε αλλο..
Ο mac o ενισχυτης εχει 2 κιτρινες ασφαλειες 20α
Λοιπον ερχονται και οι φωτογραφιες : ( Δειξτε λιγη επιεικια παιδες οι καραφλοι καλο θα ηταν να μην τις δουν )
P9150009.JPG P9150006.JPG P9150014.JPG P9150008.JPG

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

...

Λοιπον ερχονται και οι φωτογραφιες : ( Δειξτε λιγη επιεικια παιδες οι καραφλοι καλο θα ηταν να μην τις δουν )
View attachment 18744 View attachment 18746 View attachment 18750 View attachment 18749
Είναι ασφαλισμένο το καλώδιο με ασφαλειοθήκη στη 2η φώτο?

Πίσω ηχεία στα πλαϊνά μαζί με πίσω ηχεία στην εταζέρα δεν είναι σωστό ηχητικά. Αφού θέλεις πίσω ηχεία πρέπει να επιλέξεις 1 ζεύγος από τα δυο.

Για την εγκατάσταση τα είπες μόνος σου, χρήζει άμεσης τάξης.

Reaction score
0

Οχι δεν εχει ασφαλειοθηκη..
Βασικα δεν θα χρησιμοποιησω το ηχοσυστημα μου μεχρι να κατεβω αθηνα και μετα θα προσπαθησω να το συμμαζεψω.

Reaction score
41

Για να γίνει σωστη δουλεια και να μην σας κουραζω και γω θα βρω και θα βάλω ολα τα χαρακτηριστικα και φωτο.

Λοιπόν.
Καλή αρχή κάναμε. :107:

Θέλω οπωσδήποτε να μου πεις

• τι ασφάλειες έχει ο hifonics
  • τελικά φεύγουν 2 καλώδια ρεύματος? Στην φωτό είδα 1 στον πόλο
  • υπάρχει κάπου διακλαδωτής και αν ναι, που?
  • ασφάλειες για τα καλώδια του ηχοσυστήματος υπάρχουν? Δεν είδα κάτι δίπλα στην μπαταρία σου.

Reaction score
0

Ελεγα να :
1η κινηση να βαλω ασφαλειες στο ενα καλωδιο που δεν εχει
2η να βρω ενα πανελ για μπροστα που δεν εχω ηχο
3η να κανω κατι με ολα τα καλωδια να τα κοψω να τα βαλω σε θηκες οτι μβρω για να ειναι προστατευμενα
4η να βρω εναν τροπο να στερεωσω καλα τους ενισυτες στην πλατη γιατι μετα απο λιγο καιρο ολο και καποια βιδα ξελασκαρει και μετα εχει τζογο
5η να βαλω μονωση στις πορτες
6η να βρω ενα καλο διαιρουμενο για μπροστα ριξτε καμια ιδεα γυρω στο 100ευρο
και βλεπουμε και αν ριξετε καμια καλη ιδεα καλουδεχουμενη οπως και ολα τα σχολια σας

Reaction score
41

Ααα....πες μας και το όνομά σου βρε, να μιλάμε σαν άνθρωποι!! :107:

Εγώ Γιάννης (φαίνεται άλλωστε), ο Car_audio_Test είναι Νίκος.

Reaction score
41

Ελεγα να :
1η κινηση να βαλω ασφαλειες στο ενα καλωδιο που δεν εχει
2η να βρω ενα πανελ για μπροστα που δεν εχω ηχο
3η να κανω κατι με ολα τα καλωδια να τα κοψω να τα βαλω σε θηκες οτι μβρω για να ειναι προστατευμενα
4η να βρω εναν τροπο να στερεωσω καλα τους ενισυτες στην πλατη γιατι μετα απο λιγο καιρο ολο και καποια βιδα ξελασκαρει και μετα εχει τζογο
5η να βαλω μονωση στις πορτες
6η να βρω ενα καλο διαιρουμενο για μπροστα ριξτε καμια ιδεα γυρω στο 100ευρο
και βλεπουμε και αν ριξετε καμια καλη ιδεα καλουδεχουμενη οπως και ολα τα σχολια σας

Όλα θα γίνουν, σιγά σιγά και με υπομονή!!
Αθήνα πότε θα κατέβεις?

Ασφάλεια στο καλώδιο δεν είναι εύκολο να μπει αν δεν ξέρουμε ακριβώς τη διατομή και τα ρεύματα που τραβάνε οι ενισχυτές.
Τα πάνελ εμπρός είναι καλή σκέψη.

Τα υπόλοιπα σιγά σιγά.
Θα γίνει αστεράκι! :107:

Reaction score
0

Λοιπον ο χρηστος ειμαι και το ενα καλωδιο ειναι πανω γιατι πισω εχω βγαλει τον εναν ενισχυτη για λιγες μερες ton Hifonics και το sub γιατι πηγα το αμαξι για υγραεριο και επρεπε να ειχε λιγο χωρο στο αμαξι και τωρα που θα γυρισω αθηνα θα τα ξαναεβαζα πανω. Και ελεγα μια που θα τα εβαζα πανω μηπως εκανα και καμια αλλαγη!

Reaction score
41

Λοιπον ο χρηστος ειμαι και το ενα καλωδιο ειναι πανω γιατι πισω εχω βγαλει τον εναν ενισχυτη για λιγες μερες ton Hifonics και το sub γιατι πηγα το αμαξι για υγραεριο και επρεπε να ειχε λιγο χωρο στο αμαξι και τωρα που θα γυρισω αθηνα θα τα ξαναεβαζα πανω. Και ελεγα μια που θα τα εβαζα πανω μηπως εκανα και καμια αλλαγη!

Και πως και δεν βάλατε την δεξαμενή στον χώρο της ρεζέρβας?
Πρέπει να σου κλέβει αρκετό χώρο.

Πόσα χρήματα σκέφτεσαι να δώσεις για το σύστημα?
Για ηχεία είπες κάπου στα 100€.
Πρέπει να υπολογίσεις και τις θήκες στην πόρτα (λογικά της Phonocar που σου έχω αναφέρει θα παίζουν κάπου στο 100άρικο).
Όπως επίσης και κάποια περιφερειακά (ασφαλειοθήκες, ασφάλειες, καλώδια κοκ) αλλά πιθανότατα και ένα λογικό κόστος αν απευθυνθείς σε κάποιον εγκαταστάτη να στο φέρει στα ίσια του!!

Να ξέρεις πάντως πως είσαι πολύ πολύ τυχερός Χρήστο. :107:
Σε άλλες περιπτώσεις θα είχε φουντώσει το Puntάκι.
Κάτι η απειρία, κάτι η παρέα και έγιναν ΛΑΘΗ που αύξησαν κατακόρυφα τις πιθανότητες αστοχίας αλλά ευτυχώς δεν έπεσες πάνω στις «κακές» πιθανότητες

Reaction score
0

Το υγραεριο εχει μπει στο χωρο της ρεζζερβας αλλα δεν μου εχει φαει πολυ χωρο απλα εχει ανεβει το πατωμα του πορτ μαγκαζ 4 ποντους περιπου. Για τα χρηματα που μου λες νταξει δεν εχω και ενα καρο οπως θα εχετε καταλαβει με τα περιφεριακα που εχω στο αμαξι και απο το ιδιο το αμαξι αλλα οκ πχ εχω δωσει μεχρι στιγμης κανα 400 με αλλα 100 για ηχεια διαιρουμενα μπροστα και 100 το πανελ και δεν ξερω ποσο η εγκατασταση μεταξυ 50-100 υπολογιζω και αλλα 60 -100 η μονωση κανα 300-400 ακομα οποτε καπου εκει μπορει και καπου παραπανω αλλα οχι με την μια... Απλα τοτε με εγκατασταση ειχα ρωτησει για για την ολη δουλεια 2 ενισχυτες καλωδια και sub και ειχα ακουσει κατι ποσα 200-250 και ειχα φρικαρει βεβαια θα γινοταν σωστη δουλεια αλλα επειδη πιανουν τα χερια μου το προσπαθησα μονος μου..!! Σας ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες ειναι πραγματικα πλυ χρησιμες.. Περιμενω απαντησεις και ιδεες

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

Κάνε ότι θέλεις με το υγραέριο αλλά βγάλε πρώτα από τη μπαταρία το καλώδιο ρεύματος. ΤΩΡΑ.
Είναι ανασφάλιστο και άκρως επικίνδυνο.

Reaction score
41

Το υγραεριο εχει μπει στο χωρο της ρεζζερβας αλλα δεν μου εχει φαει πολυ χωρο απλα εχει ανεβει το πατωμα του πορτ μαγκαζ 4 ποντους περιπου. Για τα χρηματα που μου λες νταξει δεν εχω και ενα καρο οπως θα εχετε καταλαβει με τα περιφεριακα που εχω στο αμαξι και απο το ιδιο το αμαξι αλλα οκ πχ εχω δωσει μεχρι στιγμης κανα 400 με αλλα 100 για ηχεια διαιρουμενα μπροστα και 100 το πανελ και δεν ξερω ποσο η εγκατασταση μεταξυ 50-100 υπολογιζω και αλλα 60 -100 η μονωση κανα 300-400 ακομα οποτε καπου εκει μπορει και καπου παραπανω αλλα οχι με την μια... Απλα τοτε με εγκατασταση ειχα ρωτησει για για την ολη δουλεια 2 ενισχυτες καλωδια και sub και ειχα ακουσει κατι ποσα 200-250 και ειχα φρικαρει βεβαια θα γινοταν σωστη δουλεια αλλα επειδη πιανουν τα χερια μου το προσπαθησα μονος μου..!! Σας ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες ειναι πραγματικα πλυ χρησιμες.. Περιμενω απαντησεις και ιδεες

Καλά σκέφτεσαι Χρήστο.
Το σημαντικότερο είναι πως το αποτέλεσμα θα είναι κλάσεις ανώτερο.
Αφενός στην ασφάλεια χρήσης , αφετέρου ηχητικά (καλά.Ηχητικά θα πάθεις πλάκα.)

Απελευθέρωσε το καλώδιο τροφοδοσίας του ηχοσυστήματος από τον πόλο και όταν με το καλό επιστρέψεις Αθήνα, θα οργανωθεί το σύστημα για να απολαύσεις την μουσική σου, χωρίς άγχος.
Και βάζω και στοίχημα από σήμερα πως όταν τελειώσει η δουλειά θα χαμογελάς μέχρι τ' αυτιά!! Όπως λέει και η διαφήμιση: το είδα και το έπαιξα :116:

Και δεν χρειάζεται να λες ευχαριστώ.
Ειλικρινά από την πρώτη περιγραφή του συστήματος...ανατρίχιασα.
Όφειλα να σου χτυπήσω το καμπανάκι του κινδύνου.
Και χαίρομαι που εισακούστηκαν οι κουβέντες μου!

Reaction score
245
Re: Απάντηση: Μονταρισμα

Όφειλα να σου χτυπήσω το καμπανάκι του κινδύνου.
Παλι καλα που το παλικαρι δεν ειναι και κοντα σου δηλ.
Χρησταρα,στο τσακ τις γλυτωσες τις φαπες απο τον Γιαννημμμμμμμμμμ.

Ε ρε και τον καναμε αρχηγο του ελληνικου στρατου τον Giovanni!!!!!!!!!!!!
ΠΙσω και σας φαγαμε τουρκαλαδες:143::143:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.092
Members
38.409
Νεότερο μέλος
Lp's21